Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k kommentarer

Makro1

At du tenker slik, henger godt sammen med dine øvrige innlegg. Jeg er ikke overrasket over at du foreslår vold og terror for å løse et problem!

Men selv om du mener at det er helt naturlig, så mener ikke jeg det. Jeg ville ha anbefalt damen andre løsninger. Helt klart!

1

Homo_Erectus

Denne påstanden er så drøy og løgnaktig at du må og bør dokumentere den.

" du foreslår vold og terror for å løse et problem!" Hvor og når har jeg foreslått vold og terror for å løse et problem?

" Jeg ville ha anbefalt damen andre løsninger." Javel, en dame blir voldtatt i årevis og det er hun, ikke voldtektsmannen, som skal gjøre noe med saken og forandre oppførsel. Voldtektsmannen derimot trenger ikke å gjøre noe, han kan fortsette å oppføre seg som før.

Er det dette du mener? Det er nemlig det du skriver.

2

Makro1

Nå har du argumentert ganske mye for at palestinerne skal drive med vold og terror for å forandre adferd hos motparten. Og du mener at damen bør gjøre som palestinerne for å forandre adferd hos motparten. Én pluss én er fortsatt to? Eller...?

Etter 70 år med overgrep, så ville jeg ha anbefalt damen om å prøve å løse problemet selv. Og ikke vente lengre på at alle skal forandre seg. Ja, jeg ville det! 70 år med samme taktikk burde være lenge nok for å se om den taktikken virker. Og virker den IKKE, så mener jeg at man bør prøve noe nytt!

Sikkert fullstendig uforståelig for deg, men det er helt greit! (Egentlig et kvalitetsstempel, for å si det slik...)

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...