Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k kommentarer

Homo_Erectus

Denne påstanden er så drøy og løgnaktig at du må og bør dokumentere den.

" du foreslår vold og terror for å løse et problem!" Hvor og når har jeg foreslått vold og terror for å løse et problem?

" Jeg ville ha anbefalt damen andre løsninger." Javel, en dame blir voldtatt i årevis og det er hun, ikke voldtektsmannen, som skal gjøre noe med saken og forandre oppførsel. Voldtektsmannen derimot trenger ikke å gjøre noe, han kan fortsette å oppføre seg som før.

Er det dette du mener? Det er nemlig det du skriver.

2

Makro1

Nå har du argumentert ganske mye for at palestinerne skal drive med vold og terror for å forandre adferd hos motparten. Og du mener at damen bør gjøre som palestinerne for å forandre adferd hos motparten. Én pluss én er fortsatt to? Eller...?

Etter 70 år med overgrep, så ville jeg ha anbefalt damen om å prøve å løse problemet selv. Og ikke vente lengre på at alle skal forandre seg. Ja, jeg ville det! 70 år med samme taktikk burde være lenge nok for å se om den taktikken virker. Og virker den IKKE, så mener jeg at man bør prøve noe nytt!

Sikkert fullstendig uforståelig for deg, men det er helt greit! (Egentlig et kvalitetsstempel, for å si det slik...)

1

mo6

Beklager, men det du skriver er så hinsides... Du mener på ramme alvor at noen som blir voldtatt i 70 år bør vurdere å endre sin oppførsel for å unngå voldtekt. Hva med jødene, burde de også endret oppførsel for hundre år siden? for kanskje å slippe Holocaust?

Det du skriver er sykt.

En utfordring til deg: Store deler av verden arbeider nå for å innføre sanksjoner mot overgriperen, BDS. Støtter du en slik ikkevoldelig metode for å stanse overgrep? En metode som legger press på overgriperen, ikke offeret.

3

Homo_Erectus

Forsto du ikke hva jeg skrev? Jeg skrev:

Denne påstanden er så drøy og løgnaktig at du må og bør dokumentere den.

" du foreslår vold og terror for å løse et problem!" Hvor og når har jeg foreslått vold og terror for å løse et problem? " Igjen: hvor og når har jeg foreslått vold og terror for å løse et problem?

Mener du at dersom den overfalte damen istedenfor frivillig å sprike med bena klemmer lårene hardt sammen, er det vold og terror mot overfallsmannen?

Det interessante og helt avslørende er at du legger all skyld og alt ansvar på den voldtatte damen.

Makro1: Hvis en dame hadde oppført seg på samme måten i 70 år, og alltid hadde blitt voldtatt, hele tiden, så ville det kanskje vært smart å spørre seg selv om hun burde forandret oppførsel. Makro1: Etter 70 år med overgrep, så ville jeg ha anbefalt damen om å prøve å løse problemet selv. Og ikke vente lengre på at alle skal forandre seg.

Det er den stadig voldtatte damen som skal forandre oppførsel for å prøve å løse problemet.

At voldteksmennene skal forandre oppførsel, er en tanke som ikke engang streifer deg. Voldtektsmennene er helt uten skyld og ansvar, det den voldtatte damen som har all skyld og alt ansvar. Det er hun som må forandre oppførsel.

Litt av et kvinnesyn og litt av et menneskesyn.

3

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...