Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k kommentarer

Makro1

Nå har du argumentert ganske mye for at palestinerne skal drive med vold og terror for å forandre adferd hos motparten. Og du mener at damen bør gjøre som palestinerne for å forandre adferd hos motparten. Én pluss én er fortsatt to? Eller...?

Etter 70 år med overgrep, så ville jeg ha anbefalt damen om å prøve å løse problemet selv. Og ikke vente lengre på at alle skal forandre seg. Ja, jeg ville det! 70 år med samme taktikk burde være lenge nok for å se om den taktikken virker. Og virker den IKKE, så mener jeg at man bør prøve noe nytt!

Sikkert fullstendig uforståelig for deg, men det er helt greit! (Egentlig et kvalitetsstempel, for å si det slik...)

1

mo6

Beklager, men det du skriver er så hinsides... Du mener på ramme alvor at noen som blir voldtatt i 70 år bør vurdere å endre sin oppførsel for å unngå voldtekt. Hva med jødene, burde de også endret oppførsel for hundre år siden? for kanskje å slippe Holocaust?

Det du skriver er sykt.

En utfordring til deg: Store deler av verden arbeider nå for å innføre sanksjoner mot overgriperen, BDS. Støtter du en slik ikkevoldelig metode for å stanse overgrep? En metode som legger press på overgriperen, ikke offeret.

3

Keva

En utfordring til deg: Store deler av verden arbeider nå for å innføre sanksjoner mot overgriperen, BDS. Støtter du en slik ikkevoldelig metode for å stanse overgrep? En metode som legger press på overgriperen, ikke offeret.

Din opponent har jo igjennom hele tråden presentert sitt syn på dette med vold og offer:

Det er offeret som skal bøye av for å unngå vold.

Vi får vel regne med at dette gjelder voldtekt (det har h*n jo bekreftet), mishandling av kvinner (og barn?), okkupert og diskriminert befolkning (også bekreftet). Så da må vi vel bare regne med at h*n mener det samme om jødene vedrørende Holocaust. For vi snakker vel prinsipper her. (Eller "prinspper".)

Det er virkelig skremmende holdninger!

3

aicat

En utfordring til deg: Store deler av verden arbeider nå for å innføre sanksjoner mot overgriperen, BDS. Støtter du en slik ikkevoldelig metode for å stanse overgrep? En metode som legger press på overgriperen, ikke offeret.

Makro har gjort det klart at han IKKE støtter BDS. I en rettsstat er det normalt slik at politi og militære opprettholder lov og orden. Israel begår grov kriminalitet og brudd på folkeretten - slik jeg har vist med eksempler fra VB. Men i stedet for å gripe inn mot de kriminelle bosetterbandene som terroriserer palestinske bønder - støtter IOF disse handlingene.

Når landets myndigheter støtter kriminalitet - så må veien for de som utsettes for kriminelle handlinger gå til de instanser som kunne grepet inn - i dette tilfelle Sikkerhetsrådet. Men siden det der ikke finnes vilje til å presse Israel til å avstå fra sine overgrep mot palestinerne - må vanlige mennesker selv ta oppgjøret med ikke-voldelige midler - hvilket BDS er en metode som ser ut som det i dag er det eneste verden har som kan få Israel inn på den vei de fleste rettsstater ville fulgt- og som også ser ut til å virke.

2

Homo_Erectus

Du mener på ramme alvor at noen som blir voldtatt i 70 år bør vurdere å endre sin oppførsel for å unngå voldtekt.

Det er jo det h*n i klartekst skriver rett ut. Da må vi gå ut fra at h*n mener det i ramme alvor.

1

Homo_Erectus

Forsto du ikke hva jeg skrev? Jeg skrev:

Denne påstanden er så drøy og løgnaktig at du må og bør dokumentere den.

" du foreslår vold og terror for å løse et problem!" Hvor og når har jeg foreslått vold og terror for å løse et problem? " Igjen: hvor og når har jeg foreslått vold og terror for å løse et problem?

Mener du at dersom den overfalte damen istedenfor frivillig å sprike med bena klemmer lårene hardt sammen, er det vold og terror mot overfallsmannen?

Det interessante og helt avslørende er at du legger all skyld og alt ansvar på den voldtatte damen.

Makro1: Hvis en dame hadde oppført seg på samme måten i 70 år, og alltid hadde blitt voldtatt, hele tiden, så ville det kanskje vært smart å spørre seg selv om hun burde forandret oppførsel. Makro1: Etter 70 år med overgrep, så ville jeg ha anbefalt damen om å prøve å løse problemet selv. Og ikke vente lengre på at alle skal forandre seg.

Det er den stadig voldtatte damen som skal forandre oppførsel for å prøve å løse problemet.

At voldteksmennene skal forandre oppførsel, er en tanke som ikke engang streifer deg. Voldtektsmennene er helt uten skyld og ansvar, det den voldtatte damen som har all skyld og alt ansvar. Det er hun som må forandre oppførsel.

Litt av et kvinnesyn og litt av et menneskesyn.

3

Makro1

Hvis du mener at vold og terror ikke skal brukes for å løse et problem, ei heller av palestinerne, så er vi helt enige i dette! (Men du kommer sikkert til å nekte for det også, tenker jeg...)

Å knipe sammen beina er ikke terror. (Selv om noen sikkert vil påstå det, også...)

Skylden for voldtektene er det selvfølgelig alltid voldtektutøveren som har! (Hvorfor i all verden presterer du å dra inn noe slikt...?)

Alle, uansett motpartens ansvar og skyld, gjør lurt i å fokusere på egen adferd. (Sikkert vanskelig å forstå, men slik er det bare!)

De to siste avsnittene dine vitner om svært manglende evner for å kunne se ting i sammenheng. Der tror jeg ikke jeg kan hjelpe deg. Beklager!

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...