Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k kommentarer

aicat

En utfordring til deg: Store deler av verden arbeider nå for å innføre sanksjoner mot overgriperen, BDS. Støtter du en slik ikkevoldelig metode for å stanse overgrep? En metode som legger press på overgriperen, ikke offeret.

Makro har gjort det klart at han IKKE støtter BDS. I en rettsstat er det normalt slik at politi og militære opprettholder lov og orden. Israel begår grov kriminalitet og brudd på folkeretten - slik jeg har vist med eksempler fra VB. Men i stedet for å gripe inn mot de kriminelle bosetterbandene som terroriserer palestinske bønder - støtter IOF disse handlingene.

Når landets myndigheter støtter kriminalitet - så må veien for de som utsettes for kriminelle handlinger gå til de instanser som kunne grepet inn - i dette tilfelle Sikkerhetsrådet. Men siden det der ikke finnes vilje til å presse Israel til å avstå fra sine overgrep mot palestinerne - må vanlige mennesker selv ta oppgjøret med ikke-voldelige midler - hvilket BDS er en metode som ser ut som det i dag er det eneste verden har som kan få Israel inn på den vei de fleste rettsstater ville fulgt- og som også ser ut til å virke.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...