Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Israels rett til å forsvare seg ?

Selvsagt har Israel og andre rett til å forsvare seg. Men det som skjer i midtøsten nå handler ikke om selvforsvar. Det er en velregissert krig iverksatt av Netanyahu for å unngå fengsel. Onde provokasjoner for å skape lebensraum for zionistene. Det er det som skjer.

Folk som støtter Israel i denne konflikten er mennesker som nyter synet av døde forsvarsløse barn.

4
1k svar

Keva

En stat har et ansvar for å beskytte egen befolkning. Denne staten må også vurdere hva som virker mot en potensiell trussel. Slik sett har antageligvis Israel funnet en relativ mild måte å komme med motangrep mot ytre trusler. Selv om det kan fremstå som noe sært å komme med motangrep mot en hel familie.

"Sært"...?

Tja. Fullstendig lovløst, i hvert fall - og vedrørende det å "beskytte egen befolkning":

1) Iflg Nethanyahu (riktignok avsatt, men etterfølgeren er vel ikke stor bedre, er jeg redd) - så er også dette israelske innbyggere, siden han (og sikkert nestemann) aldri har villet godta en palestinsk stat, men vil ha området for seg selv.

2) Hvis vi ser på palestinere som palestinere: Tror du denne praksisen med ulovlig, kollektiv avstraffelse av hele familier skaper trygghet for israelske borgere i fremtiden? Skaper velvilje, fredsvilje, samarbeidsvilje og gode, vennlige tanker om Israel, f.eks.?

2

Makro1

Palestinerne bør slutte med terroren sin. Det vil være den enkleste løsningen på dette problemet. At å diskutere avstraffelsen for terror skal være det man bruker mest tid på, er i alle fall sært...

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Politikk - Norsk

Politikk - Norsk

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...