Midtøsten

Jonassen

Ny regjering = fra vondt til verre,,

Israels regjering er brutt sammen i uenighet...

Ariel Sharon viker ikke fra sin statsministerstol, og søker nå støtte fra ytterste høyre fløy, slik at han kan fortsette som statsminister.

Hvem er nå det ? Ytterste høyre fløy i Israel er jødiske fundamentalister, nybyggere og tilhengere av disse , osv osv.

Med en ny regjering som får støtte fra det mørkeste av krefter i Israel, så vil voldsspiralen bli skrudd enda hardere til..

Ariel Sharon vil få mandater til å gå enda hardere til verks inne på de okkuperte områdene , Videre vil Sharonistene kunne etablere enda flere bosetninger med støtte fra regjeringen, og dermed får Ariel Sharon den unnskyldning han trenger for å "rense" deler av de okkuperte områdene for "voldelige" palestinere,, (les barn ned i 4års alder )

Det aller farligste som kan skje er at vi nærmer oss en situasjon hvor Israel blir så voldelig i sin krig, at det vil være reell fare for en åpen krig med de arabiske nabolandene,, innkludert Egypt.

Og hvordan vil Europa opptre ? Israel og Sharonistene er iferd med å tape all støtte i Europa, så selv de europeiske landene begynner å bli "fedd up" av Ariel Sharons volddspiral.. .

1
0 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Aktuelt kaareaadinnlandet Siste svar

Landet Norge

Lucky Luke på Facebook: "Det er mye som tyder på at landet Norge er i den metaforiske gjørma. F.eks.: Hvor mye korrupsjon er det i politiet? Høyyyt? Hvor mye feilbehandling er det i helsevesenet? Høyy...
1
1 svar
Laster...