Midtøsten

Henrik131

Nå nekter jeg å trykke meg inn på flere Arafat tr

Nå nekter jeg seriøst å klikke meg inn på flere Arafat tråder, temaet er utdiskutert, men hver dag finner man en ny fjaseartikkel fra nazi side som absolutt må slenges inn her sammen med det andre vrøvelet dere proisraelere kommer med, seriøst 6/10 tråder handler jo om Arafat fra dere! GIVE IT A BREAK! Diskuter Israel som stat, og krigsmaskinen israel istedet, der finner dere masse mer dritt.

1
15 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Henrik131 skrev: Nå nekter jeg seriøst å klikke meg inn på flere Arafat tråder, temaet er utdiskutert, men hver dag finner man en ny fjaseartikkel fra nazi side som absolutt må slenges inn her sammen med det andre vrøvelet dere proisraelere kommer med, seriøst 6/10 tråder handler jo om Arafat fra dere! GIVE IT A BREAK! Diskuter Israel som stat, og krigsmaskinen israel istedet, der finner dere masse mer dritt.

_______________________________________-

SVAR:

Oki, så det du prøver å si er at Arafat ikke er noe problem ovenfor Israel !! Men Israel er derimot et problem ovenfor Arafat, slik at Arafat/co ikke klarer å terrorisere staten Israel, uten at Israel kommer å tar han og hans terrorvirksomhet!

Fyssja meg Israel, dere må ikke prøve å ta han Arafat og hans "kyniske" terror ovenfor dere, Nei dere må bare gi han alt han forlanger.

Iflg.Arafat må dere gi han Jerusalem (hele), ja dere må også gi han tilbake kontrollen i dei "okkuperte-områdene", slik at dei lettere kan planlegge mer terror ovenfor Israel. Ja, iflg-Arafat kan Israel bare gi opp, fordi han gir seg ikke får han har kontroll over Jerusalem, fått oppløst staten Israel og dannet den Arabiske staten "Palestina" som skal bli en del av di Arabiske emirater ! Ja, fordi det står jo i Koranen at jødene skal jages på havet og det skal ikke finnes noen jødisk-stat !!! Nesten hele Araber-verden tror jo på koranen.

Disse folkene som vil utrydde jødene/Israel er styrt av "Sataniske-åndskrefter" dei vil ha hele verden med seg til å løfte sverd mot Israel, det landet som Gud har lovet/gitt til jødene !

Ooopps det var visst Israel sine grusome handlinger ovenor terroren vi skulle diskutere, ja ! IKKE 1ord mer om Arafat får "Henrik131" gir klar-signal !

Eg kan godt si noe ord om Israel :

La oss "en gang til " gjennomgpå noen av tiltakene Israel har brukt for å begrense skytingen og drapene på israelere. Samtlige tiltak er stemplet som "krigsforbrytelser", "brudd på menneskerettighetene" eller lignende.

GRENSESTENGING 1. Israel stenger av grensene for å begrense at terrorister kan komme inn i Israel: Det kalles kollektiv straff, som rammer uskyldige, og skal stri mot menneskerettighetene. Dette til tross for at de palestinske myndighetene oppmuntrer til terroren, slik at det i virkeligheten er tale om krig. Ingen andre land nektes å stenge av grensen mot noen som erklærer dem krig, dvs. hvor landets ledere åpent på TV oppfordrer til drap og vold.

RETURILD 2. Når det skytes mot israelere, f. eks. fra Beit Jalla mot Gilo, har israelerne ikke lov å skyte tilbake. For de som skyter, gjør det fra boligområder. Så når israelerne skyter tilbake, vil de noen ganger treffe sivile hus og innbo som det ikke skytes fra, og sivile blir drept og skadet. – Dette er krav man ikke stiller til noen annen i verden som det blir skutt mot.

ØDELEGGING AV STILLINGER 3. Når israelske soldater går inn i de palestinske områdene for å ødelegge baser for skyting og terror, er det brudd på avtaler og palestinernes rettigheter. Når hus, appelsinlunder m.m. blir brukt til å skyte mot israelerne fra, har israelerne ikke lov til å fjerne disse basene, heller ikke etter å ha gitt en rekke advarsler. At det skytes med geværer, maskingeværer og bombekastere fra disse områdene, og noen ganger kastes håndgranater, har tydeligvis ingenting med saken å gjøre. For det er jo bare jøder det rammer.

FENGSLING 4. Dersom det lykkes israelerne å arrestere noen terrorister, er det brudd på avtalene å holde dem fengslet. De er "politiske" fanger, og det kan ikke bli "framgang i fredsforhandlingene" uten at de slippes fri.

RAKETTER 5. Det er altså meget klart at Israel ifølge verdens reaksjon ikke skal kunne forsvare seg på måter som kan føre til at sivile blir drept eller såret. Når så Israel i stedet sender raketter mot dem som er de virkelig skyldige, og som selv står bak drap på et stort antall israelere, er heller ikke det lovlig. Det kalles "utenomrettslige henrettelser". Dette til tross for at ifølge alle avtaler skulle disse mennene vært fengslet av det palestinske styret og forhindret fra å gjøre sitt skitne arbeid.

BESLAGLEGGING 6. Bl.a Torsdag 9.8 drepte en selvmordsbomber minst 16 israelere på en pizza-restaurant i Jerusalem, og 130 ble såret, mange av dem alvorlig. Som vanlig var det største spørsmålet for mange hvilken "hevn" israelerne ville gjennomføre. Hva gjorde israelerne? De ødela noen bygninger til det palestinske styret, men de var tomme, så ingen ble drept. Og så overtok de Orient House, PLOs hovedkvarter i Jerusalem, hvor det er drevet mye aktivitet som strir mot inngåtte avtaler, og noen andre PLO-bygg i Jerusalem. Ingen ble drept. Nå skulle man tro at når israelerne gjengjelder en så stor terror-aksjon uten at noen blir drept eller såret, måtte verden være fornøyd. Men nei. Norge og mange andre land (til og med USA) har protestert mot israelernes "provokasjon"!

KONKLUSJON: Legg sammen punktene i denne artikkelen, så blir summen ganske klar: Jøder skal kunne drepes helt fritt, uten at jødene selv skal kunne forsvare seg på noen måte.

Avkledd alle fine ord er det dette nesten alle redaktører, kommentatorer og politikere i Europa og til dels USA mener. Men ingen ville ha stilt slike krav til noen ikke-jøder. Det er rendyrket antisemittisme.

En av de triste følgene av dette er at israelerne blir immune for kritikk, også i de tilfellene hvor kritikken kunne være berettiget. Slik er de fleste av oss: Når noen stadig hakker på oss, aldeles urettferdig, er vi lite innstilt på å lytte velvillig til eventuelle gullkorn som måtte komme inn i strømmen av hatske urettferdigheter.

Figth the fear, and survive !

1
se7en Henrik131 skrev: Nå nekter jeg seriøst å klikke meg inn på flere Arafat tråder, temaet er utdiskutert, men hver dag finner man en ny fjaseartikkel fra nazi side som absolutt må sle...

Arafat er en fordømt kjeltring. Han har ikke har gjort annet enn å kjempe sionistenes kamp, og vært en sviker mot sitt eget folk. Man skulle nesten tro mannen var sionist. Anti-Israel er han i alle fall ikke, han har jo ikke gjort annet enn å prostituere seg for sionistenes syke ønsker om Eretz Israel. Israel liker Arafat, noe annet ville vært helt meningsløst. Selv Sharon ønsker Arafat, det er bare et spill for galleriet som bedrives. Hadde Arafat vært en fiende av Israel hadde han vært drept for lenge siden, slik Israel har for vane å gjøre.

Arafat er en av to ting: Stokk dum, eller sionist.

1

"Henrik131 skrev: Nå nekter jeg seriøst å klikke meg inn på flere Arafat tråder, temaet er utdiskutert, men hver dag finner man en ny fjaseartikkel fra nazi side som absolutt må slenges inn her sammen med det andre vrøvelet dere proisraelere kommer med, seriøst 6/10 tråder handler jo om Arafat fra dere! GIVE IT A BREAK! Diskuter Israel som stat, og krigsmaskinen israel istedet, der finner dere masse mer dritt."

----------------------------------------------

Frustrert over at helten din vasser til knærne i blod........?

1
Henrik131 "tetajoin skrev: Arafat er en av to ting: Stokk dum, eller sionist. " ???

Henrik131 skrev:

>> Arafat er en av to ting: Stokk dum, eller sionist.

> ???

Hei Henrik. Når du ser og hører om Arafat så må du se det i perspektiv. Arafat har alltid spilt etter sionistenes fløyte, derom hersker det ingen tvil. Arafat er opptatt av personlig makt, og det er nettopp derfor Israel dikterte og bestilte den famøse Oslo avtalen. Oslo avtalen har i all tid blitt fremstilt som en fredsavtale, men det er ikke tilfellet. Oslo avtalen var bestilt av Israel for å lette deres egen kontroll av de okkuperte områdene. Tidligere (før første intifada) ble områdene styrt av korrupte palestinere som Israel betalte for å ha kontroll. Dette var fordi Israel selv skulle slippe å ha tropper der, samtidig som de kunne benytte seg av områdene til å bosette egne borgere (settlere). Den første intifadaen var første gang palestinerne, kollektivt sett, sto opp mot Israel, og det var egentlig mer enn Israel hadde regnet med. Israel hadde trodd de kunne undertrykke palestinerne ved å ha lokale quislinger plassert i okkupert område. Nå, hva med Oslo avtalen?

Oslo avtalen var en resirkulering, nytenkning om du vil, av den gamle varianten med lokale palestinere som bestemte. Problemet var at Israel anså at noe slikt ikke ville fungere, pga motstsand blandt palestinerne. Det som da ble gjort var å forsøke å fremstille det slik at Israel ønsket fred med palestinerne, gjennom en "midlertidig" løsning med Arafat. Begge parter, palestinske styresmakter og Israel, visste at Oslo avtalen ikke skulle holdes, og det bevisene på det er det mange av, fra begge parter.

Problemet med Arafat er at han er mer opptatt av å selv sitte ved makten enn å hjelpe palestinerne. Mulig tror han selv at han selv kan hjelpe, men faktum er at han kun er en klamp om foten hva angår en palestinsk stat (som selvsagt aldri kommer til å bli dannet). Arafat har for eksempel nektet "sine" borgere å bestride at Israel har gjort beslag i palestinske hus for å bygge motorvei til avsidesliggende terroristreir (bosetninger). Derfor mener jeg personlig at enten spiller Arafat på lag med sionistene av egen frie vilje, eller så er han så stokk dum at han ikke vet at han gjør det. Jeg vet ikke hva som er verst egentlig.

Dersom du er interessert i å sette deg inn i hvorledes den israelske regjering og militære tenker, så kan jeg anbefale på det varmeste boken "Open Secrets" av Israel Shahak. Den er sikkert å leie på det lokale bibliote, og hvis ikke så har garantert noen studentbibliotek denne boken. Se spesielt på siste del av boken dersom du vil lese om Oslo avtalen. Israel Shahak var kanskje den fremste fredsaktivisten i midt-østen, og han var jøde. Dessverre døde han i fjor. Han var overlevende fra konsentrasjonsleirene til Hitler, men var i motsetning til mange israelere lideskapelig opptatt av fred mellom jøder og ikke-jøder. Det er synd ikke flere israelere delte hans syn.

1
tetajoin Henrik131 skrev: >> Arafat er en av to ting: Stokk dum, eller sionist. > ??? Hei Henrik. Når du ser og hører om Arafat så må du se det i perspektiv. Arafat har alltid spilt etter s...

tetajoin skrev: Når du ser og hører om Arafat så må du se det i perspektiv. Arafat har alltid spilt etter sionistenes fløyte, derom hersker det ingen tvil.

Tidligere (før første intifada) ble områdene styrt av korrupte palestinere som Israel betalte for å ha kontroll.

(se forøvrig resten av innlegget til tetajoin) _______________________________________________________

SVAR: Eh, vel,vel! En skal ikke lese mye før ditt "budskap" rakner, du blander løgn og sannhet ! Er det fra Koranen du har fått insperasjon?

Hva tror du Israel tjener på "Arafat" og hans Terror ovenfor landet, eh ?!?Staten Israel er jo i sjokk !. Er du virkeleg så "ondskapsfull" at du tror Israel elsker Arafat og hans syke handlinger!

Er du ondskapsfull "ironisk", eller???

Du kan ikke vera velbevart, måtte Gud fordømme deg !

1
se7en tetajoin skrev: Når du ser og hører om Arafat så må du se det i perspektiv. Arafat har alltid spilt etter sionistenes fløyte, derom hersker det ingen tvil. Tidligere (før første in...

En kan jammen begynne å undres "tetajoin": Er du Arafats nærmeste rådmann ? , eller er du kanskje Yassir Arafats spesialutsending til Norge?

Uansett hvor mye du prøver å øydelegge sannheten, og unnskylder det hele med at Israel samarbeider med Arafat (Arafat har forøvrig drept flest jøder etter Hitler!)

Arafat og hans "allierte" umuliggjør noen ekte fred med Israel. Og de umuliggjør et sivilisert samfunn innad i det palestinske samfunnet, hvor det har vært stor lovløshet og korrupsjon også uavhengig av konflikten med Israel.

Denne kursen har støtte selv fra forholdsvis moderate medlemmer slik som Ziyad Abu Ziyad. Han sa i august til et medlem av det kanadiske parlamentet at israelerne ikke skal få lov til å leve normale liv. De skal ikke kunne nyte konserter, gå ut og så videre. Da han ble spurt om han ikke var bekymret over de ødeleggende konsekvensene av en slik strategi på det israelske folket, svarte han: "Det er bare den første, naturlige reaksjonen i en stat i sjokk. Men når de kommer over sjokket, vil de bli drevet til å godta våre krav." (Jerusalem Post 7.6.01 )

Arafat ble tilbydd ca.99% av landområde som han bedte om, tilgjengjeld skulle han slutte sitt opprør mot Israelerne, men han takket NEI ! Kvifor? han vill ikke slutte fred med Israel, han ville ikke, han ville ikke, han HATER jøder !. Han ble tilbudt omtrent 100% av det han bad om, men han takket nei til tilbudet, fordi han ville ikke slutte fred med Israel, han ville ikke , han ville ikke !

Tror dere det blir fred?, neppe ! Araberne gir seg ikke før "verden" tar Israel fra jødene og jager dem på flukt og gir landet til Araberne istedet, som forøvrig også vil ha resten av verden. En plass må man jo begynne, og siden jødene har skjønt Arabernes stradegi, så begynner Pal-arab muslimene liksågodt i Israel og vil gjerne utslette HELE vesten, siden !!!

At du "tetajoin" er såpass naiv å trot at Israel støtter arafat, er sykt!

Figth the fear, and survive !

1
se7en tetajoin skrev: Når du ser og hører om Arafat så må du se det i perspektiv. Arafat har alltid spilt etter sionistenes fløyte, derom hersker det ingen tvil. Tidligere (før første in...

se7en skrev:

> En skal ikke lese mye før ditt "budskap" rakner, du blander løgn og sannhet !

Jeg har ikke skrevet noe løgn. Det er nok du som blander sammen her. Studer videre du se7en, og kanskje forstår du det til slutt.

> Er det fra Koranen du har fått insperasjon?

Koranen skyr jeg som pesten.

> Hva tror du Israel tjener på "Arafat" og hans Terror ovenfor landet, eh ?!?

Staten Israel gis mandat til å undertrykke palestinere. Du må da i alle dager se at Arafat spiller opp til Israels spill. Hva skjer når Arafat mister popularitet hos palestinerne? Jo, HVER ENESTE GANG, så gjør den israelske stat et eller annet for å heve den. Man må være rimelig naiv for ikke å innse det. Populariteten til Arafat var ELENDIG dårlig før han ble beleiret i Ramallah. Dette innså Israel, og okkuperte ham. Og vips, så var denne sionistens oppslutning på topp igjen.

> Staten Israel er jo i sjokk !.

Staten Israel har aldri vært i sjokk. Israels inbyggere derimot er en annen sak, men de tar ikke det offisielle Israel hensyn til. Det er de fundamentalistiske målene som preger Israels politikk, og Mosebok kristne fanatikere spiller villig med. Dette til tross for at de fundamentalistiske jødene i Israel har som mål å rive hver eneste kristne kirke også.

> Er du virkeleg så "ondskapsfull" at du tror Israel elsker Arafat og hans syke > handlinger!

Hvem har sagt noe om å elske? Og hva ondskap angår, så regner jeg med at selv du har blitt oppdratt til å beherske normal folkeskikk. Oppfør deg deretter, og slutt å insinuer ondskap om folk som ser verden fra et annet ståsted enn religionens fanatiske krakk.

> Er du ondskapsfull "ironisk", eller???

Nok engang, oppfør deg på en anstendig måte. Og selvsagt er jeg ikke ironisk. Om sannheten svir for deg, det bryr meg mindre. Jeg informerer, jeg bedriver ikke propaganda slik pro israelerne er nødt.

> Du kan ikke vera velbevart, måtte Gud fordømme deg !

Jeg har ingen problemer med Gud, og jeg er så vel bevart som det går an. Dersom du tror Gud fordømmer noen for å være kritisk til noe, så må du se deg om etter en annen "Gud". Men vokt deg for å gjøre fanden til Gud.

1
se7en En kan jammen begynne å undres "tetajoin": Er du Arafats nærmeste rådmann ? , eller er du kanskje Yassir Arafats spesialutsending til Norge? Uansett hvor mye du prøver å øydelegge...

se7en skrev:

> En kan jammen begynne å undres "tetajoin": > Er du Arafats nærmeste rådmann ? , eller er du kanskje Yassir Arafats > spesialutsending til Norge?

Dersom du leser innleggene du kommenterer, så skinner det da klart som solen igjennom at jeg anser Arafat som en korrupt dritt, og følgelig ikke er hans rådmann. Selv du må da klarer å gjøre en logisk slutning her.

> Uansett hvor mye du prøver å øydelegge sannheten, og unnskylder det hele med > at Israel samarbeider med Arafat (Arafat har forøvrig drept flest jøder etter Hitler!)

For noe tull. Historisk kunnskap har du NULL og NIKS av. Det er drept jøder over alt i verden, ja selv i Israel, akkurat som det er drept muslimer, kristne, sorte, hvite, osv over HELE VERDEN. Selv du har vel hørt om Russland, og jeg kan garanterere deg at flere jøder er drept der enn av Arafat. Det er en fornærmelse både mot Arafat og mot Hitler (i forskjellige meninger av ordet fornærmelse) å sammenligne de to. Hitler var en avskyelig djevel, og han burde vært myrdet allerede i 1939, så hadde vi sluppet jødeutryddelsene.

> Arafat og hans "allierte" umuliggjør noen ekte fred med Israel.

Enig. Arafats "allierte" er selvsagt Israel. Og Israel umuliggjør en fred med sine naboer. Klart som solen, jeg har ingen innvending mot en slik fremstilling du her legger på bordet.

> Og de umuliggjør et sivilisert samfunn innad i det palestinske samfunnet,

Igjen er jeg enig. Har ingen problemer med å kritisere Arafat jeg. Som sagt, Arafat utfører Israels jobb, og den er og har alltid vært avskyelig ovenfor sine palestinske naboer.

> hvor det har vært stor lovløshet og korrupsjon også uavhengig av konflikten med > Israel.

Lovløshet og korrupsjon er akkurat det Israel ønsker av palestinske områder. Det bør være klart som solen. Et korrupt og lovløst samfunn vil aldri bli sterkt, og det passer Israel utmerket i nåværende del av den israelske planen om å ta hele Palestina. I et lovløst og korrupt samfun kan man ikke bevæpne sine borgere slik man kan i f.eks Israel. For bevæpner du dine borgere i et diktatur, ja da går de med all sannsynlighet imot deg. Bare å se til Irak det.

> Arafat ble tilbydd ca.99% av landområde som han bedte om, tilgjengjeld skulle > han slutte sitt opprør mot Israelerne, men han takket NEI !

Dette gidder jeg ikke engang å debattere. Dette er en TOTAL løgn fra din side, og har ikke forankring i vår verden.

> Kvifor? han vill ikke slutte fred med Israel, han ville ikke, han ville ikke, han > HATER jøder !.

Tull og tøv. Arafats mor var etter det jeg kan forstå egyptisk jødinne, og jeg regner ikke med han hatet sin mor.

> Han ble tilbudt omtrent 100% av det han bad om, men han takket nei til tilbudet, > fordi han ville ikke slutte fred med Israel, han ville ikke , han ville ikke !

Nok en gang, komplett løgn. Selv pro sionisten Arafat skjønte at han ikke kunne bøye seg forover så mye for Israel, da hadde han underskrevet sin egen dødsdom.

> Tror dere det blir fred?, neppe ! Araberne gir seg ikke før "verden" tar Israel fra > jødene og jager dem på flukt og gir landet til Araberne istedet, som forøvrig også > vil ha resten av verden.

Det blir ikke fred før Israel er oppløst.

> At du "tetajoin" er såpass naiv å trot at Israel støtter arafat, er sykt!

Smartere folk enn meg har poengtert akkurat det samme, ja selv jøder har poengtert det. F.eks Israel Shahak. Og hva du synes er sykt, det kan ikke en anti-sionist som jeg bry meg om.

1

Henrik131 skrev: Nå nekter jeg seriøst å klikke meg inn på flere Arafat tråder, temaet er utdiskutert ... ------------

Neppe!

Det er ingen som tvinger deg Henrik! It's a free country you know ...

;-)

1

... dessuten er menneskerettighetsbruddene som Arafat har gjort seg skyld i, nettopp grundig dokumentert av menneskerettsorganisasjoner.

De er litt "seine i avtrekkeren" på dette punktet, men det har kanskje sine grunner det også.

1
tetajoin se7en skrev: > En kan jammen begynne å undres "tetajoin": > Er du Arafats nærmeste rådmann ? , eller er du kanskje Yassir Arafats > spesialutsending til Norge? Dersom du leser inn...
turnipskongen

"tetajoin skrev:

Tull og tøv. Arafats mor var etter det jeg kan forstå egyptisk jødinne, og jeg regner ikke med han hatet sin mor."

::::::::::::::::::::::

Så da er faktisk Arafat jøde pr. definisjon (født av jødisk mor)? Han har så konvertert til islam etter å ha vært under sterk innflytelse av sin onkel i Jerusalem (morens bror) hvor Arafat tilbragt en stor del av barndommen? Hvorfor Arafats jødiske mors bror var en muslimsk lederskikkelse i Jerusalem, er kanskje noe problematisk å svare på, men ikke verre enn at tetajoin burde klare å komme opp med en kreativ "sannhet" her også. Kanskje det onde USA hadde bruk for en muslimkonvertert jøde som kunne oppdra en fremtidig leder for araberne i Israel/Palestina som de så kunne bruke i sitt spill for å vinne kontroll over oljeresursene i Irak?

Du er en merkelig mann/kvinne, tetajoin, og det er underholdende å lese dine konspirasjonsteorier. Ettersom du bruker en god del tid på å meddele disse "sannhetene" dine på VGD, er kanskje tiden inne for å ta dette litt videre? Du burde forsøke å bruke teoriene (eller faktasamlingene, som du sikkert vil kalle dem) dine i en doktoravhandling. Dine velrenommerte, anerkjente eksperthelter, Israel Shamir og Paul Findley mfl. stiller sikkert opp med finansiering. Eller kanskje det finnes et Israel Shahak minnefond?

1
turnipskongen "tetajoin skrev: Tull og tøv. Arafats mor var etter det jeg kan forstå egyptisk jødinne, og jeg regner ikke med han hatet sin mor." :::::::::::::::::::::: Så da er faktisk Arafat j...

"turnipskongen skrev:

> Så da er faktisk Arafat jøde pr. definisjon (født av jødisk mor)?

Per din (og Israels) definisjon. Og per denne definisjonen så går det vel ikke an å ikke bli jøde når du er født av en jødisk mor. Så da er han vel (dersom dette stemmer) en jødisk muslim?

> Han har så konvertert til islam etter å ha vært under sterk innflytelse av sin onkel > i Jerusalem (morens bror) hvor Arafat tilbragt en stor del av barndommen? > Hvorfor Arafats jødiske mors bror var en muslimsk lederskikkelse i Jerusalem, er > kanskje noe problematisk å svare på, men ikke verre enn at tetajoin burde klare > å komme opp med en kreativ "sannhet" her også.

Jeg har ingen kreative "sannheter". Etter det jeg har hørt så er det ikke umulig at Arafats mor var egyptisk jødinne.

> Kanskje det onde USA hadde bruk for en muslimkonvertert jøde som kunne > oppdra en fremtidig leder for araberne i Israel/Palestina som de så kunne bruke i > sitt spill for å vinne kontroll over oljeresursene i Irak?

Nei, det tror jeg nok ikke. Oljeressursene i Irak får man gjennom å ha en USA vennlig diktator, slik USA har i andre land, f.eks Saudi Arabia. USA trodde de hadde dette i Irak også, men tok feil.

> Du er en merkelig mann/kvinne, tetajoin, og det er underholdende å lese dine > konspirasjonsteorier.

Det er godt du blir underholdt. Det er forøvrig ingen konspirasjonsteorier, men heller "åpne hemmeligheter" og noe man ganske lett kan komme fram til ved å tenke logisk. Hva skjer hvis... osv. Du bør prøve det engang, er å anbefale. F.eks tenk deg følgende: Hva skjer hvis Saudi Arabia stenger igjen olje-krana for USA. Hvordan skal dette løses hvor man har et Irak som ikke vil gi olje. Kanskje du kan komme på noen "konspirasjonsteorier"?

> Ettersom du bruker en god del tid på å meddele disse "sannhetene" dine på > VGD, er kanskje tiden inne for å ta dette litt videre? Du burde forsøke å bruke > teoriene (eller faktasamlingene, som du sikkert vil kalle dem) dine i en > doktoravhandling.

Jeg orker nok ikke starte på en doktoravhandling. Og det hadde ikka hatt noe å si, for det er uansett kun sionister som får lov til å uttale seg i aviser og det "offentlige rom". Spesielt i USA, som jo dominereres av en sionistisk presse.

> Dine velrenommerte, anerkjente eksperthelter, Israel Shamir og Paul Findley mfl. > stiller sikkert opp med finansiering. Eller kanskje det finnes et Israel Shahak > minnefond?

Israel Shamir har jeg ikke lest så mye av, kun noen avis artikler og utdrag. Men fra det jeg har lest, virker han som en mann med sunn fornuft. Paul Findley klarer seg nok utmerket godt uten meg, det er større sjans for at han, som amerikaner og tidligere politiker vil nå igjennom. Jeg har forøvrig to av hans bøker, meget gode. Dog vil jeg anbefale "They Dare to Speak Out" framfor "Deliberate Deceptions", men det er selvsagt en smakssak. Hva angår Israel Shahak, så har jeg ikke et ondt ord å si om denne mannen. Tvers igjennom ærlig! Meget gode bøker, anbefales på det sterkeste. Andre forfattere jeg kan anbefale er Norman G. Finkelstein, les hans bok "The Holocaust Industry". Meget bra bok. Benny Morris, Ian Black og Robert Fisk er ikke bak mål de heller.

1
tetajoin "turnipskongen skrev: > Så da er faktisk Arafat jøde pr. definisjon (født av jødisk mor)? Per din (og Israels) definisjon. Og per denne definisjonen så går det vel ikke an å ikke...

Asså jeg skal selvfølgelig ikke sitte her å late som Arafat ikke fins fordi jeg er pro-palestinsk. Dersom man skal diskutere Sharon bør det også være noen tråder her inne om Arafat. Det som irrieterer meg er at vi er på samme diskusjonene som for 2 år siden, og de samme folka står bak de samme postene.(spamming)

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk Geirijo Siste svar

Klart, entydig og lett å forstå tale på Stortinget.

Det er omtrent bare Bjørnar Moxnes (Rødt) som klarer å levere slike taler på Stortinget. Andre som gir like klare meninger er også fra Rødt eller SV. Det er med andre ord kun 2 partier på det norske S...
Bilde

Bjørnar Moxnes - Rødt - Om EØS-avtalen. Stortinget 25.11.21

Hvem skal bestemme over krafta vår, arbeidslivet vårt, jernbanen vår og transporten på veiene våre? Rødts standpunkt er klart. Dette skal det norske folk...


Bilde www.facebook.com
2
1 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Laster...