Midtøsten

Jonassen

Spørsmål til IsraelVennene ..

Det undrer meg at det kan virke som det er så mye religiøs fanatisme blant de som kaller seg IsraelVenner,,

Men samtidig ser vi at det innenfor Israels grenser finnes mange jøder som er sterke motstandere av den Israelske okkupasjonen av palestinske områder.. Sist i går, så marsjerte 100.000 mennesker i Tel Aviv for å minnes Rabin, og for å demonstrere for fred, og blant annet å trekke Israel ut av de okkuperte områdene..

Hvorfor er det slik? hvorfor er det folk innenfor Israels grenser som er imot krig, og ønsker fred, samt å trekke seg ut fra de okkuperte områdene,.... Men av de som kaller seg IsraelVenner, så er det ingen som er enige i dette..

Betyr det at IsraelVennene har mange fiender innenfor Israels grenser`? Betyr det at vi ser jøder er jøder verst ? At jødene er iferd med å bli sine egne verste fiender ?...

1
46 svar

Det var et program på 60 min. som tok opp akkurat det , hvorfor så mange relgiøse kristne i USA nettop var så fanatiske i sin støtte til Israel, det som kom fram er mange lever i en slags mytologisk fantasi verden hvor jødene har en sentral plass. Mange jøder begynner å innse dette og ønsker å befri seg fra disse tullingene, problemet er at de har stor makt i USA .(skal se om jeg finner noe link til innslaget).

1
uranus Det var et program på 60 min. som tok opp akkurat det , hvorfor så mange relgiøse kristne i USA nettop var så fanatiske i sin støtte til Israel, det som kom fram er mange lever i e...

"uranus skrev: Det var et program på 60 min. som tok opp akkurat det , hvorfor så mange relgiøse kristne i USA nettop var så fanatiske i sin støtte til Israel, det som kom fram er mange lever i en slags mytologisk fantasi verden hvor jødene har en sentral plass. Mange jøder begynner å innse dette og ønsker å befri seg fra disse tullingene, problemet er at de har stor makt i USA .(skal se om jeg finner noe link til innslaget).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Veldig interessant ! Det kan jo virke som jødene er blitt sin egen verste fiende..

Jeg merket meg jo at det var mange frivillige jøder som hjalp Palestinere med olivenhøsten, etter at jødiske fundamentalister hadde stjålet oliven og drept en palestiner.. ..

Ellers merket jeg meg også at det var 100.000 mennesker som marsjerte i Tel Aviv i går , for å minnes Rabin, og også for å demonstrere mot den okkupasjon som Israel driver.

"

1
Jonassen "uranus skrev: Det var et program på 60 min. som tok opp akkurat det , hvorfor så mange relgiøse kristne i USA nettop var så fanatiske i sin støtte til Israel, det som kom fram er...

"Jonassen skrev: Jeg merket meg jo at det var mange frivillige jøder som hjalp Palestinere med olivenhøsten, etter at jødiske fundamentalister hadde stjålet oliven og drept en palestiner.. ..

Ellers merket jeg meg også at det var 100.000 mennesker som marsjerte i Tel Aviv i går , for å minnes Rabin, og også for å demonstrere mot den okkupasjon som Israel driver."

Det er dette jeg har forsøkt å formidle når jeg har sagt at hver gang jeg er i Israel, kjenner på kroppen følesene som er i Israel.

Det er utrolig mange i Israel som ikke vil ha annet enn fred og ro, samt at de kan reise trygt med buss til å fra jobb, ikke minst å kunne ta seg en kopp kafe med venner på en fortausrestaurant.

De israelerne jeg har kontakt med, og bor hos når jeg er der, forteller om da de lot barna sine delta i frivillig arbeid. Dette innebar at de hjalp andre mennesker som hadde det tungt. Det finnes utallige plasser hvor det bedrives hjelpearbeid både for jøder og ikke jøder som trenger en hånd.

Det er også innsamling av klær og utstyr, som leies/lånes ut til de som ikke har råd til å kjøpe seg nytt.

Det er mange i Israel som er imot den militære okkupasjonen, og hjelper palestinere som best de kan. Er litt usikker på om det er noe organisert der, men mine kontakter hjelper en palestinsk familie med arbeid så fremt vedkommende kommer seg over til Israel. Jeg har i ett tilfelle vært med å gi gaver til vedkommende på grensen Betlehem-Jerusalem. Det var greit for IDF soldatene som sto der, men hadde ikke vært så greit for vedkommende hvis noen fra PA hadde sett det....

Det som er så synd, er at mye positivt arbeid drukner i alt det negative som skjer, og det er det negative det fokuseres på desverre.

1
pekka280 "Jonassen skrev: Jeg merket meg jo at det var mange frivillige jøder som hjalp Palestinere med olivenhøsten, etter at jødiske fundamentalister hadde stjålet oliven og drept en pale...

pekka280 skrev: Det som er så synd, er at mye positivt arbeid drukner i alt det negative som skjer, og det er det negative det fokuseres på desverre. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

'Der er jeg enig med deg, og slik det ligger ann nå med mulighet for en fundamentalistisk jødisk regjering, så ser det ikke spesielt lyst ut .. .

1

"Jeffrey skrev:

Hvis du tar disse 100.000 til inntekt for anerkjennelsen av drap på den israelske sivilbefolkningen som anerkjente politiske virkemidler, da har du ikke skjønt mye av det som foregår.

Mange av de som demonsterer ønsker også en slutt på terroren fra palestinerne, de er trøtte av å se seg over skulderen. Men så lenge det ikke finnes noen fredsbevegelse blant araberne, så må kampen fortsette til den er vunnet. Og på lengre sikt har ikke verden råd til å la Israel gå til grunne for fundamentalister.

Mvh

J Geiger"

Enig, og med Jonassens logikk, så hva da med de drøye 5 millioner som ikke var ute og spaserte i det demonstrasjonstoget?

Moshe

1

"Jeffrey skrev: så må kampen fortsette til den er vunnet.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Interessant påstand fra deg Jeffrey, Men tillat meg å stille deg noen klare sprørsmål !

1. Hvordan kan kampen vinnes ? 2. Hva vil være en seier for Israel ? 3. Og, hvorfor er Israel så opptatt av å vinne krigen, men ikke freden?

1

"Jeffrey skrev: Og på lengre sikt har ikke verden råd til å la Israel gå til grunne for fundamentalister.

SVAR Det kan jeg være enig med. Israel må kvitte seg med fundamentalister som Sharon og de religiøse partiene. Dette vil føre til at israel kan funger på lik linje med andre land, og de vil ikke lengre være avhengig av støtte fra slike israel fanatikere som vi ofte ser i norge.

1
Jonassen "Jeffrey skrev: så må kampen fortsette til den er vunnet. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Interessant påstand fra...

"Jonassen skrev: Interessant påstand fra deg Jeffrey, Men tillat meg å stille deg noen klare sprørsmål !

1. Hvordan kan kampen vinnes ? 2. Hva vil være en seier for Israel ? 3. Og, hvorfor er Israel så opptatt av å vinne krigen, men ikke freden?"

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det du Jonassen ikke har perspektiv til å forstå er at denne konflikten til syvende og sist dreier seg om Israels rett til å eksistere som nasjon. Seier for palestinerne er at hele staten Israel kastes på sjøen og selvmordsbomberne sier litt om hvor langt palestinerne er villig til å gå for å oppnå dette målet. Det påstår at alt blir fred og harmoni bare Israel trekker seg ut av Vestbredden og Gaza, men det stiller jeg meg kritisk til...

1

Jonassen skrev: "Det undrer meg at det kan virke som det er så mye religiøs fanatisme blant de som kaller seg IsraelVenner,,

Men samtidig ser vi at det innenfor Israels grenser finnes mange jøder som er sterke motstandere av den Israelske okkupasjonen av palestinske områder.. Sist i går, så marsjerte 100.000 mennesker i Tel Aviv for å minnes Rabin, og for å demonstrere for fred, og blant annet å trekke Israel ut av de okkuperte områdene..

Hvorfor er det slik? hvorfor er det folk innenfor Israels grenser som er imot krig, og ønsker fred, samt å trekke seg ut fra de okkuperte områdene,.... Men av de som kaller seg IsraelVenner, så er det ingen som er enige i dette..

Betyr det at IsraelVennene har mange fiender innenfor Israels grenser`? Betyr det at vi ser jøder er jøder verst ? At jødene er iferd med å bli sine egne verste fiender ?..."

Desverre, foreløpig er de jøder som innser at staten Israel daglig utøver terror mot uskyldige sivile i mindretall, men 100.000 i gatene er jo en god start da.Det vil nok være et langt lerret å bleke før staten Israel blir ledet av personer som ikke er farget av sionismens arroganse overfor annerledestenkende, til det har de for mye makt til at slikt kan skje over natten. Men som sagt 100.000 er jo en begynnelse, og om noen år vil man kanskje oppnå å se tolerante mennesker med reell inflytelse selv i Israels besluttningstagende organer. Det at ingen av Israels venner liker utviklingen blir litt feil all den tid jeg også er Israel-venn, men jeg skjønner hva du mener, og om vi heller kaller de ved sine rette navn som sionister, rasister etc. så vil jeg anta at utviklingen heller i retning av at jøder blir jøder verst inntil disse dør ut av seg selv og med det tar sin foreldede livsanskuelse med seg i graven.

mvh

tande

1
tande Jonassen skrev: "Det undrer meg at det kan virke som det er så mye religiøs fanatisme blant de som kaller seg IsraelVenner,, Men samtidig ser vi at det innenfor Israels grenser fin...

"tande skrev: Det at ingen av Israels venner liker utviklingen blir litt feil all den tid jeg også er Israel-venn, men jeg skjønner hva du mener, og om vi heller kaller de ved sine rette navn som sionister, rasister etc. så vil jeg anta at utviklingen heller i retning av at jøder blir jøder verst inntil disse dør ut av seg selv og med det tar sin foreldede livsanskuelse med seg i graven.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du har nok rett Tande, og jeg ser jo vi deler mange oppfatninger av situasjonen...

Men vær klar over du stikker handa i et vepsebol, hvor det finnes mange sionister ot rasister som vil angripe deg på den. Det er jo et par personer her inne som jeg etter hvert er blitt vant til at bruker stort sett spalten her til å spre eder og galle ut over alle som er uenig med de, og som roper opp om jødehat hver gang noen forsøker å kritisere den framferd som IDF har i de okkuperte områdene.

Mitt hjertesukk er at det er ingen seierherrer i en krig, så jeg skjønner ikke hva Jeffrey her på sidene mener med at Israel må vinne krigen....

Det er bare i fred det skapes seierherrer, og så langt virker det som Israel er langt fra å ville skape fred.

1
Jonassen "tande skrev: Det at ingen av Israels venner liker utviklingen blir litt feil all den tid jeg også er Israel-venn, men jeg skjønner hva du mener, og om vi heller kaller de ved sine...

Jonassen skrev: Mitt hjertesukk er at det er ingen seierherrer i en krig, så jeg skjønner ikke hva Jeffrey her på sidene mener med at Israel må vinne krigen....

Det er bare i fred det skapes seierherrer, og så langt virker det som Israel er langt fra å ville skape fred."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jeg tror det er mange her på begge "sider" av debatten som har en visjon om at hatet vil legge seg og vi får en normalisering av forholdet mellom partene. Nesten som Sveits, der ulike språk går side om side. Jeg håper på dette, for Israel og Vestbredden/Gaza trenger hverandre.

Jeg tror neppe de fleste jøder ønsker palestinske opprøreres hoder på fat, men vurderingen er nok at en tøff linje mot Hamas, Al Aqsa, Jihad...etc gir mer fred enn om man skulle latt dem herje fritt. Jeg tror dette er en riktig, men kortsiktig vurdering.

Husk at en forutsetning for fred er at begge parter anerkjenner hverandres rett til å eksistere!

Heeerodes

1
Heeerodes Jonassen skrev: Mitt hjertesukk er at det er ingen seierherrer i en krig, så jeg skjønner ikke hva Jeffrey her på sidene mener med at Israel må vinne krigen.... Det er bare i fred...

"Heeerodes skrev: Husk at en forutsetning for fred er at begge parter anerkjenner hverandres rett til å eksistere!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Helt riktig, og så lenge at Israel okkuperer de palestinske områdene, så anerkjenner heller ikke Israel palestinernes rett til å eksistere... .

1

"Henrik131 skrev: Idiotisk utsagn! Rent patetisk. Du gjør deg selv useriøs med slike utsagn, hvis du serverer flere slike blir det vell knapt israelvenner er engang som gidder å lese postene dine, jeg har ikke tenkt å bruke tid på dette forumet for å lese slikt snikk-snakk." ==============================================

At du snakker for Israelvenner med denne tiraden stiller jeg meg sterkt tvilende til, og hva du velger å bruke tiden din på er meg hakkende likegyldig. Men fortsett gjerne, du får i det minste Jonassen til å virke både klok og sympatisk.

Det burde si deg ett og annet.

Mvh

J Geiger

1
Jonassen "Jeffrey skrev: så må kampen fortsette til den er vunnet. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Interessant påstand fra...

"Jonassen skrev:

Interessant påstand fra deg Jeffrey, Men tillat meg å stille deg noen klare sprørsmål !

1. Hvordan kan kampen vinnes ? 2. Hva vil være en seier for Israel ? 3. Og, hvorfor er Israel så opptatt av å vinne krigen, men ikke freden?"

======================================================

Kampen kan vinnes på mange måter, men den sikreste måten for alle å tape er å utkjempe den militært. Så det eneste rette er å gjøre folk mer bevisst på hva demokrati er, og hva den arabiske religionen og kulturen bringer med seg av ulykke til de som rammes. Vi ser også at gamle forkastede ideologier holdes kunstig i live med Allahs åndedrett, slik som marxismen. PLO ble dannet i 1964 som en ren marxistisk organisasjon, og med dette mikset sammen med den religiøse fundamentalismen, så sier det seg selv at det blir problemer. Men kampen kan vinnes ved at jeg og alle andre som vet hva demokrati er, forteller det til de som enda ikke har skjønt det. Selv om du er hinsides redning, så er ikke det noen grunn til å gi seg.

En seier for Israel er når Arafat kler seg i sivil og aksepterer Israel også på arabisk. Når han viser såpass styringsdyktighet at slike som HAMAS og øvrige religiøse organisasjoner viker for demokratiske partier som ønsker fred og fremgang. Når samtlige arabiske nasjoner anerkjenner Israel som en selvstendig nasjon med garanti for sikkerhet innenfor egne grenser.

Og for å vinne freden, så må freden være en mulighet som er oppnåelig for begge parter. Israel kan ikke skape fred alene, og så langt er det bare Israel som har gjort ærlige forsøk. Og dere sier det selv, det er i Israel det er fredsbevegelser. Men hvor er fredsbevegelsene blant palestinerne? Det sies at en dåre kan spørre mer enn ti vise kan svare.

Har du flere spørsmål?

Mvh

J Geiger

1
tande jonassen, joda, det er nok en del som sitter på "hele sannheten" her og gjerne skulle bite av meg hodet for mine meninger, men dem om det. mvh tande

"tande skrev:

joda, det er nok en del som sitter på "hele sannheten" her og gjerne skulle bite av meg hodet for mine meninger, men dem om det.

===================================================

Du overvurderer din egen betydning. Folk må få ha meninger, men det er greit å ha argumenter som kan støtte meningene.

Mvh

J Geiger

1
Jeffrey "Jonassen skrev: Interessant påstand fra deg Jeffrey, Men tillat meg å stille deg noen klare sprørsmål ! 1. Hvordan kan kampen vinnes ? 2. Hva vil være en seier for Israel ? 3. Og...

Jeffrey skrev: Har du flere spørsmål? -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Først må jeg si at jeg fraber meg din form for demokrati Jeffrey,, for meg er du en ....... og ...... !!..

du kan jo begynne med å svare på de spørsmålene jeg stilte deg :

1. Hvordan kan kampen vinnes ? 2. Hva vil være en seier for Israel ? 3. Og, hvorfor er Israel så opptatt av å vinne krigen, men ikke freden?" 4. Mener du at Israel må levere tilbake de okkuperte områdene? 5. Mener du at alle flyktningene må få vende hjem ? 6. Er du enig i at Israel må betale erstatning for terror og forfølgelse i okkupasjonstiden etter 1967 ?

Og et du hevder hele tiden at muslimene skal "utryddes" slik leser jeg deg.. Hvordan skal det skje? skal du fyre opp i ovnene igjen ?.

1
Jonassen Jeffrey skrev: Har du flere spørsmål? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Først må jeg si at jeg frabe...

"Jonassen skrev:

Og et du hevder hele tiden at muslimene skal "utryddes" slik leser jeg deg.. Hvordan skal det skje? skal du fyre opp i ovnene igjen ?. ==================================================

Er det ekko her, eller er det tomrommet i hodet ditt? Nå har jeg besvart disse spørsmålene i to tråder, og du fortsetter å terpe. Sorry, Jonassen, du er en som ikke kjenner besøkstiden din, og nok er nok. Flåsete bemerkninger om fyring i ovnene sier jo litt om din sosiale intelligens, eller mangel på sådan, så dere palestinavennene får fortsette å loppe hverandre uten mitt nærvær. Jeg kan bare takke deg for vel utvist dumskap, du har gjort min sak en større tjeneste enn du aner. Måtte admin aldri slette dine utsagn.

Ha en fin uke.

Mvh

J Geiger

1
Jeffrey "tande skrev: joda, det er nok en del som sitter på "hele sannheten" her og gjerne skulle bite av meg hodet for mine meninger, men dem om det. =====================================...

Jeffrey skrev: "tande skrev:

joda, det er nok en del som sitter på "hele sannheten" her og gjerne skulle bite av meg hodet for mine meninger, men dem om det.

===================================================

Du overvurderer din egen betydning. Folk må få ha meninger, men det er greit å ha argumenter som kan støtte meningene."

Og dette kommer fra en som siler sine svar så til de grader. Jeg har ved flere anledninger utfordret deg til å argumentere for ditt syn uten å få svar, men jeg regner med at det kommer av at du ikke kan prestere noe bedre enn "alle andre er så dumme-argumenter", noe som sammen med et rasistisk tilsnitt jo er en rød tråd i alle dine innlegg.

Nei, nå tror jeg det er på tide du (igjen?) skaffer deg et nytt "nick", og prøver på nytt, for som "jeffrey" er du jo etterlatt ribbet for all troverdighet og integritet, det nytter ikke å pugge all verdens overgrep mot jøder og bruke disse som argumenter for at staten Israel skal få terrorisere uskyldige mennesker med sin hær utenfor staten Israels grenser, det er simpelthen ren kriminalitet og staten Israel bør følgelig på lik linje med alle andre terrorister rettsforfølges og straffes for sine kriminelle handlinger.

god bedring!

mvh

tande

1
Jeffrey "Jonassen skrev: Og et du hevder hele tiden at muslimene skal "utryddes" slik leser jeg deg.. Hvordan skal det skje? skal du fyre opp i ovnene igjen ?. ============================...

"Jeffrey skrev: ? Nå har jeg besvart disse spørsmålene i to tråder, og du fortsetter å terpe. Sorry,

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du har jo fremdeles ikke svart på hva du mener med at Islam må holdes utenfor sivilisasjon, osv....

Hvordan har du tenkt det skal gjøres ?

1
tande Jeffrey skrev: "tande skrev: joda, det er nok en del som sitter på "hele sannheten" her og gjerne skulle bite av meg hodet for mine meninger, men dem om det. ======================...

"tande skrev: Jeg har ved flere anledninger utfordret deg til å argumentere for ditt syn uten å få svar, men jeg regner med at det kommer av at du ikke kan prestere noe bedre enn "alle andre er så dumme-argumenter", noe som sammen med et rasistisk tilsnitt jo er en rød tråd i alle dine innlegg. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det er det verste vrøvlet jeg har sett! Ikke noe annet enn et patetisk personangrep. Jeg har fremdeles ikke sett deg komme med noe som helst bidrag til debatten annet enn skittkasting. Skal dette være et ormebol kan du i det minste være litt kreativ:) Hver eneste gang dere PLO-venner møter veggen kommer beskylninger om at alle jøder og israelvenner er rasister. Det kunne ikke vært mer motsatt.

Spørsmålene Jonassen presenterte var gode. Svarene Jeffrey kom med var kloke, gjennomtenkte og realistiske.

Da vil jeg gjerne at dere kan besvare samme spørsmål: 1. Hvordan kan krigen vinnes? 2. Hvorfor er palestinerne mer interessert i å vinne krigen enn å vinne freden? 3. Bør palestinerne anerkjenne Israels rett til å eksistere? 4. Bør palestinerne godtta at de ikke kan slå seg ned innenfor Israels grenser? 5. Bør palestinerene betale erstatninger til alle israelske pårørende etter alle som er blitt drept av terrorbomber?

*Ha en terrorfri aften* Heeerodes

1
Jeffrey "Jonassen skrev: Og et du hevder hele tiden at muslimene skal "utryddes" slik leser jeg deg.. Hvordan skal det skje? skal du fyre opp i ovnene igjen ?. ============================...

"Jeffrey skrev: spørsmålene i to tråder, og du fortsetter å terpe.

Jeffrey har også skrevet : La meg se deg definere rasisme til å passe dine påstander om at jeg forfekter rasisme

Jeffrey har også skrevet dette : Derfor er det bare en løsning på denne floken: befri palestinerne fra marxistiske og islamittiske utbyttere og tyranner, og send et signal til den arabiske verden om at Islam bør holdes unna sivilisjonen.

"Jeffrey skrev: Det er kun én løsning, og den er militær. Arrestér Arafat, gi ham en rask rettsak og heng ham etter halsen i et rep til han er død. Deretter kan det settes igang en klappjakt på disse religiøse fanatikerne som savner sidestykke i moderne historie og befri palestinerne og Israel for en kreftsvuls som skulle vært operert bort for femti år siden.

Når den jobben er gjort, så kan en koalisjon vestlige demokratier med USA i spissen grave opp røttene og avlive etthvert frø som lukter Islam. For så lenge denne bedritne religionsfortolkningen får lov å blomstre sammen med en like bedriten marxisme, så vil verden leve på kanten av avgrunnen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så Jeffrey ! Hvordan skal dette gjøres ? Hvordan skal du holde Islam utenfor sivilisasjonen, og vi undres oss alle hvordan du skal avlive ethvert frø som lukter Islam ? ,,,, ærlig talt! Du oppforder jo her til å drepe alle muslimer ?

1
Heeerodes "tande skrev: Jeg har ved flere anledninger utfordret deg til å argumentere for ditt syn uten å få svar, men jeg regner med at det kommer av at du ikke kan prestere noe bedre enn "...

Det er slik som Jonassen påpeker. 100.000 jøder marsjerer for fred. Og millioner av pal/arabere marsjerer for hellig krig og terroraksjoner. Ikke vanskelig å skjønne hvem som vil ha fred. Eller tar jeg feil? Kan det allikevel ha vært en stor fredsdemonstrasjon av pal/araberne som vi ikke har fått med oss?

1
Jeffrey "Jonassen skrev: Og et du hevder hele tiden at muslimene skal "utryddes" slik leser jeg deg.. Hvordan skal det skje? skal du fyre opp i ovnene igjen ?. ============================...

Jeffrey skrev: spørsmålene i to tråder, og du fortsetter å terpe.

Jeffrey har også skrevet : La meg se deg definere rasisme til å passe dine påstander om at jeg forfekter rasisme

Jeffrey har også skrevet dette : Derfor er det bare en løsning på denne floken: befri palestinerne fra marxistiske og islamittiske utbyttere og tyranner, og send et signal til den arabiske verden om at Islam bør holdes unna sivilisjonen.

"Jeffrey skrev: Det er kun én løsning, og den er militær. Arrestér Arafat, gi ham en rask rettsak og heng ham etter halsen i et rep til han er død. Deretter kan det settes igang en klappjakt på disse religiøse fanatikerne som savner sidestykke i moderne historie og befri palestinerne og Israel for en kreftsvuls som skulle vært operert bort for femti år siden.

Når den jobben er gjort, så kan en koalisjon vestlige demokratier med USA i spissen grave opp røttene og avlive etthvert frø som lukter Islam. For så lenge denne bedritne religionsfortolkningen får lov å blomstre sammen med en like bedriten marxisme, så vil verden leve på kanten av avgrunnen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så Jeffrey ! Hvordan skal dette gjøres ? Hvordan skal du holde Islam utenfor sivilisasjonen, og vi undres oss alle hvordan du skal avlive ethvert frø som lukter Islam ? ,,,, ærlig talt! Du oppforder jo her til å drepe alle muslimer ?

1
Heeerodes "tande skrev: Jeg har ved flere anledninger utfordret deg til å argumentere for ditt syn uten å få svar, men jeg regner med at det kommer av at du ikke kan prestere noe bedre enn "...

Heeerodes skrev bl.a.: "tande skrev: Jeg har ved flere anledninger utfordret deg til å argumentere for ditt syn uten å få svar, men jeg regner med at det kommer av at du ikke kan prestere noe bedre enn "alle andre er så dumme-argumenter", noe som sammen med et rasistisk tilsnitt jo er en rød tråd i alle dine innlegg. ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det er det verste vrøvlet jeg har sett! Ikke noe annet enn et patetisk personangrep. Jeg har fremdeles ikke sett deg komme med noe som helst bidrag til debatten annet enn skittkasting. Skal dette være et ormebol kan du i det minste være litt kreativ:) Hver eneste gang dere PLO-venner møter veggen kommer beskylninger om at alle jøder og israelvenner er rasister. Det kunne ikke vært mer motsatt.

Det verste vrøvlet du har sett...tja, det har jeg ingen forutsetning for å kommentere.Ja, det er et personangrep. Nei, det er ikke på deg (om du ikke er en og samme person som "jeffrey" da?) Nei, det er ikke patetisk, om du hadde fulgt med ville du sett at han har melet sin egen kake."Skittkastingen" innebærer vel at jeg ikke støtter opp om ditt syn antar jeg?! Om du syns kreativiteten er dårlig så får det stå sin prøve, jeg er ingen proffesjonell skribent.PLO-venner...Hvem er det? Har aldri sagt at alle jøder og israelvenner er rasister, og ikke mener jeg det heller, men "jeffrey" som ikke lenger har rygg til å svare meg er en feig rasist, feig fordi han ikke tør innrømme det.

håper dette var oppklarende!

mvh

tande

1
zarepta Det er slik som Jonassen påpeker. 100.000 jøder marsjerer for fred. Og millioner av pal/arabere marsjerer for hellig krig og terroraksjoner. Ikke vanskelig å skjønne hvem som vil h...

"zarepta skrev: Det er slik som Jonassen påpeker. 100.000 jøder marsjerer for fred. Og millioner av pal/arabere marsjerer for hellig krig og terroraksjoner. Ikke vanskelig å skjønne hvem som vil ha fred. Eller tar jeg feil? Kan det allikevel ha vært en stor fredsdemonstrasjon av pal/araberne som vi ikke har fått med oss?" .......................................... Og når har millioner av "pal/arabere" marsjert for hellig krig og terroraksjoner? Du kan vel komme med en kilde til påstanden din, eller er dette bare noe som har skjedd i din egen fantasi?

**** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** mella [2028]: Omstendighetene rundt den 4-årige jenta som ble drept kjenner jeg ikke, men kan umiddelbart garantere at ikke en eneste israeler har siktet mot noen fireårige jenta.

janzy [1492]: Det kan jeg også garantere.

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Stakkars Støre

Det er farlig å neglisjert strømpris utviklingen i Norge. Jeg ville sørget for ekstra vern rundt ham om det fortsetter som nå. Lund er AP mann men lever i fortiden. En ting er å vinne valg. Annet er å...
1
1 svar
Laster...