Dette er jo ikke noe nytt. Hvorfor skulle IDF være så mye bedre i dag enn det de var for 5 år siden.

1

"Jonassen skrev:

Israel anklages for krigsforbrytelser. IDF anklages for å drepe palestinere med fullt overlegg !..

http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/2269393.html

" ---------------------------------------------------------- Men hvorfor fordømmer ikke Amnesty International selvmordsbombere (som tar med seg drøssevis med uskyldige Israelere i døden) ..og palestinernes forkastelige bruk av barn i denne konflikten ???? ... For meg er dette et klart bevis på at Amnesty ikke er nøytrale .. men tar parti for den ene parten. Og hvor har jeg det i fra .. at palestinerne bruker barn ?? .. jo ... jeg har etterhvert sett X-antall dokumentarer fra forskjellige tv stasjoner .. som viser barn som blir indoktrinert med hat mot Israel .. og som opplæres til våpenbruk ... .. en annen dokumentar viste en skole hvor barn tegnet "selvpotretter" av seg selv med magabelte / eksplosiver rundt "livet"..med tilhørende oppmuntring av "læreren" ... en annen igjen .. viste barn ( i et slags palestinsk barne-tv) i disney kostymer som gikk rundt og "messet" : Vi skal vanne jorden med vårt blod etc. Hva mener / synes den "godeste" jonassen om dette ??? .... at det er helt legitimt og greit ?? ... at alt kan / bør tillates i kampen mot okkupanten ..eller ??? At Amnesty ikke påpeker slike "graverende" ting som dette .. er etter min mening skandaløst. At Israel har sine "svin" på skogen betviler jeg ikke .. men palestinerne er ikke et "hakk" bedre i så måte.

Bøgvald

1
Bøgvald "Jonassen skrev: Israel anklages for krigsforbrytelser. IDF anklages for å drepe palestinere med fullt overlegg !.. http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/2269393.html " --------------...

"Bøgvald skrev: At Israel har sine "svin" på skogen betviler jeg ikke .. men palestinerne er ikke et "hakk" bedre i så måte.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noe jeg også har understreket gang på gang på gang på gang !!!!

Alle drap er forferdelige i denne konflikten. Og det må snart gå opp for Israel at de kan ikke vinne krigen, men alle kan vinne freden.

helt klart at både selvmordsbombere og annen terror som Palestinere driver er å fordømme på det sterkeste.

Men! jeg vil påstå at Israel gjør seg skyldig i mye verre forbrytelser, siden vi har å gjøre med noe som kaller seg et demokratisk land, og som kontrollerer en militærstyrke i IDF som handler etter ordre fra egen regjering. Og derav blir tatt i å begå rene drap og "rensing" av uønskede elementer. I tillegg driver IDF en etnisk rensing i de okkuperte områdene, hvor de river ned hus og jager palestinere bort. !! Ikke lenge siden så drepte IDF en 4 år gammel gutt i et slikt raid !..

Under krigen i Norge, så brukte Nazistene noe de kalte "Den brente jords taktikk" , når de rev ned alle hus i Finmark, Jeg våger å påstå at det er en avart av denne taktikken Israel nå bedriver inne på de okkuperte områdene.... .

1
Bøgvald "Jonassen skrev: Israel anklages for krigsforbrytelser. IDF anklages for å drepe palestinere med fullt overlegg !.. http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/2269393.html " --------------...

Bøgvald skrev:

"Men hvorfor fordømmer ikke Amnesty International selvmordsbombere (som tar med seg drøssevis med uskyldige Israelere i døden) ..og palestinernes forkastelige bruk av barn i denne konflikten ???? ... For meg er dette et klart bevis på at Amnesty ikke er nøytrale .. men tar parti for den ene parten."

Om du tar deg bryet med å lete så finner du nok av fordømmelser fra Amnesty International når det gjelder selvmordsbombing. Å kalle organisasjonen for unøytral er ikke riktig.

SheWolf _______ _____ ____ ___ __ _

1
Bøgvald "Jonassen skrev: Israel anklages for krigsforbrytelser. IDF anklages for å drepe palestinere med fullt overlegg !.. http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/2269393.html " --------------...

Tror kanskje du bør skjekke litt bedre før du uttaler deg om hva Amnesty gjør og ikke gjør... Synes påstanden din var litt rar så jeg tillot meg å sjekke. Det tok meg under to minutter å finne dette.... http://web.amnesty.org/ai.nsf/Index/MDE151532002?OpenDocument&of=COUNTRIES\\ISRAEL/OCCUPIED+TERRITORIES

1
Bøgvald "Jonassen skrev: Israel anklages for krigsforbrytelser. IDF anklages for å drepe palestinere med fullt overlegg !.. http://www.nrk.no/nyheter/utenriks/2269393.html " --------------...

"Bøgvald skrev: Men hvorfor fordømmer ikke Amnesty International selvmordsbombere (som tar med seg drøssevis med uskyldige Israelere i døden) ..og palestinernes forkastelige bruk av barn i denne konflikten ???? ... For meg er dette et klart bevis på at Amnesty ikke er nøytrale .. men tar parti for den ene parten. Og hvor har jeg det i fra .. at palestinerne bruker barn ?? .. jo ... jeg har etterhvert sett X-antall dokumentarer fra forskjellige tv stasjoner .. som viser barn som blir indoktrinert med hat mot Israel .. og som opplæres til våpenbruk ... .. en annen dokumentar viste en skole hvor barn tegnet "selvpotretter" av seg selv med magabelte / eksplosiver rundt "livet"..med tilhørende oppmuntring av "læreren" ... en annen igjen .. viste barn ( i et slags palestinsk barne-tv) i disney kostymer som gikk rundt og "messet" : Vi skal vanne jorden med vårt blod etc. Hva mener / synes den "godeste" jonassen om dette ??? .... at det er helt legitimt og greit ?? ... at alt kan / bør tillates i kampen mot okkupanten ..eller ??? At Amnesty ikke påpeker slike "graverende" ting som dette .. er etter min mening skandaløst. At Israel har sine "svin" på skogen betviler jeg ikke .. men palestinerne er ikke et "hakk" bedre i så måte. ........................................................ Merkelig at pro-israelere ikke har fått med seg at Amnesty for lenge siden har fordømt selvmordsbombinger, men det er vel med deg som med de fleste andre pro-israelere at dere lever i deres egen lille drømmeverden....

Ta en kikk på sidene til Amnesty så finner du det du påstår ikke har skjedd: http://web.amnesty.org/ai.nsf/COUNTRIES/ISRAEL/OCCUPIED+TERRITORIES?OpenView&expandall

At Israel har utrolig mange saker hos Amnesty i forhold til andre land kan man jo saktens stusse på, men faktum er at de dreper folk uten lov og dom ukentlig og da kan man vel heller ikke vente annet...

**** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** **** mella [2028]: Omstendighetene rundt den 4-årige jenta som ble drept kjenner jeg ikke, men kan umiddelbart garantere at ikke en eneste israeler har siktet mot noen fireårige jenta.

janzy [1492]: Det kan jeg også garantere.

1
eol Tror kanskje du bør skjekke litt bedre før du uttaler deg om hva Amnesty gjør og ikke gjør... Synes påstanden din var litt rar så jeg tillot meg å sjekke. Det tok meg under to minu...

"eol skrev: Tror kanskje du bør skjekke litt bedre før du uttaler deg om hva Amnesty gjør og ikke gjør... Synes påstanden din var litt rar så jeg tillot meg å sjekke. Det tok meg under to minutter å finne dette.... http://web.amnesty.org/ai.nsf/Index/MDE151532002?OpenDocument&of=COUNTRIES\\ISRAEL/OCCUPIED+TERRITORIES" ---------------------------------------- Hei eol Joda... jeg er ikke verre enn at jeg kan innrømme at det gikk litt fort i "svingene" her .. må innrømme at denne "artikkelen" har jeg ikke fått med meg ; ) Takker forresten for "linken" Når det er sagt .... så er bakgrunnen for min spontane "indignasjon" og reaksjon den ..at jeg synes at Israel får urettmessig mye "pepper" både fra den ene og den andre "instansen" ... og at palestinerne tilsvarende får "urettmessig" lite... da med tanke på de nevnte dokumentarene jeg nevnte i tidligere innlegg. Det er den voldsomme skjevheten jeg reagerer på. (ikke minst i div. medier) Jeg blir ofte oppgitt over enkelte i dette fora som fordømmer / anklager Israel i forbindelse med drap på barn ... og empatien er tilsynelatende stor overfor disse stakkars palestinske barna som tragisk nok har måttet bøte med livet i denne meningsløse konflikten ... men jeg kan ikke se (ytterst sjelden) at det utvises samme empati over de X-antall jødiske barn som er blitt blåst til himmels av selvmordsterrorister ... det forundrer meg .. og får meg til å stille meg selv spørsmålet : Hvilke motiver ligger bak enkeltes "nick" ensidige kritikk av Israel ? Jeg prøver selv etter beste evne å være nyansert .. men må nok innrømme at det til tider kan være vanskelig.

Bøgvald

1

"Jonassen skrev: Israel anklages for krigsforbrytelser. IDF anklages for å drepe palestinere med fullt overlegg !.." _______________ Svar:

Du skjønner visst ikke hvorfor Israel må prøve å forsvare seg mot "terror", å få kontroll ovenfor den "terroren" som herser ovenfor Israel og som har sine baser i disse "okkuperte områdene" !! Forøvrig så var disse områdene Israelske, men siden Araberne ønsket et selvstendig område inne i Israel, så gav jødene disse områdene til dem.Israel trodde dei skulle få fred med dem, men neida !! Fra disse områdene fikk "Pal-Arab" et fri-sted til å planlegge terror, å lage selvmords-bomber......som er 1skritt på vei til å "terrorisere" jødene og staten deiras. 1Skritt på vei til å jage dem ut av landet!

Dette er ren fakta, samma hvor mye dere prøver å øydelegge sannheten, og unnskylder det hele med at Israel elsker å drepe barn, driver etnisk utrydding...osv....osv.!!

Jødene har ALLTID blitt herjet med og forfølgt, likevel har dei faktisk klart å bygge opp Usa og store-deler av vesten, (noe som muslimene neppe ville ha klart !)

Det er absolutt ikke jødene og staten deiras "Israel" som er problemet, problemet ligger helt klart i alle arabaerne/muslimene/islam som IKKE vil godkjenne noen jøde-stat, fordi det står i deres hellige-skrift "koranen" ! Derfor gjør dei alt for å lage trøbbel/utslette staten Israel ! Og til dere som ikke vil skjønne det, sorry, men dere holder med det "fortapte", det skal dere sannelig se snart !

Iflg.Koranen så skal ALLE land som har vert under muslimsk/islamske hender ALTID forbli det, her ligger absolutt problemet i Israel. Fordi Israel-området har vert på arabiske-hender etter at jødene ble jaget ut av landet sitt (70.e.kr) under Romernes sine herjinger på Romer-tiden !

Dermed er ikke koranen rett pr.dato, fordi Israel ikke er under muslimske-hender, men under jødiske ! Iflg.Koranen skal Israel vera på muslimske-hender, fordi araberne/muslim engang hadde landet, vekselsvis med bl.a England og Hellas etter at Romerne hadde okkupert Israel og jaget bort jødene til alle verdens-kanter !!

I 1948 fikk jødene hjem-landet sitt igjen og jødene kommer nå fra alle-verdens hjørne til sitt hjem-land og sin egen stat, men dette kunne selvsasgt ikke araberne/muslimene godta, fordi det står i Koranen, eh, allah

1

"Jonassen skrev:

Israel anklages for krigsforbrytelser. IDF anklages for å drepe palestinere med fullt overlegg !.. ________________________ Svar:

La oss nå gjennomgå noen av de tiltakene Israel har brukt for å begrense skytingen og drapene på israelere. Samtlige tiltak er stemplet som "krigsforbrytelser", "brudd på menneskerettighetene" eller lignende.

GRENSESTENGING 1. Israel stenger av grensene for å begrense at terrorister kan komme inn i Israel: Det kalles kollektiv straff, som rammer uskyldige, og skal stri mot menneskerettighetene. Dette til tross for at de palestinske myndighetene oppmuntrer til terroren, slik at det i virkeligheten er tale om krig. Ingen andre land nektes å stenge av grensen mot noen som erklærer dem krig, dvs. hvor landets ledere åpent på TV oppfordrer til drap og vold.

RETURILD 2. Når det skytes mot israelere, f. eks. fra Beit Jalla mot Gilo, har israelerne ikke lov å skyte tilbake. For de som skyter, gjør det fra boligområder. Så når israelerne skyter tilbake, vil de noen ganger treffe sivile hus og innbo som det ikke skytes fra, og sivile blir drept og skadet. – Dette er krav man ikke stiller til noen annen i verden som det blir skutt mot.

ØDELEGGING AV STILLINGER 3. Når israelske soldater går inn i de palestinske områdene for å ødelegge baser for skyting og terror, er det brudd på avtaler og palestinernes rettigheter. Når hus, appelsinlunder m.m. blir brukt til å skyte mot israelerne fra, har israelerne ikke lov til å fjerne disse basene, heller ikke etter å ha gitt en rekke advarsler. At det skytes med geværer, maskingeværer og bombekastere fra disse områdene, og noen ganger kastes håndgranater, har tydeligvis ingenting med saken å gjøre. For det er jo bare jøder det rammer.

FENGSLING 4. Dersom det lykkes israelerne å arrestere noen terrorister, er det brudd på avtalene å holde dem fengslet. De er "politiske" fanger, og det kan ikke bli "framgang i fredsforhandlingene" uten at de slippes fri.

RAKETTER 5. Det er altså meget klart at Israel ifølge verdens reaksjon ikke skal kunne forsvare seg på måter som kan føre til at sivile blir drept eller såret. Når så Israel i stedet sender raketter mot dem som er de virkelig skyldige, og som selv står bak drap på et stort antall israelere, er heller ikke det lovlig. Det kalles "utenomrettslige henrettelser". Dette til tross for at ifølge alle avtaler skulle disse mennene vært fengslet av det palestinske styret og forhindret fra å gjøre sitt skitne arbeid.

BESLAGLEGGING 6. Bl.a Torsdag 9.8 drepte en selvmordsbomber minst 16 israelere på en pizza-restaurant i Jerusalem, og 130 ble såret, mange av dem alvorlig. Som vanlig var det største spørsmålet for mange hvilken "hevn" israelerne ville gjennomføre. Hva gjorde israelerne? De ødela noen bygninger til det palestinske styret, men de var tomme, så ingen ble drept. Og så overtok de Orient House, PLOs hovedkvarter i Jerusalem, hvor det er drevet mye aktivitet som strir mot inngåtte avtaler, og noen andre PLO-bygg i Jerusalem. Ingen ble drept. Nå skulle man tro at når israelerne gjengjelder en så stor terror-aksjon uten at noen blir drept eller såret, måtte verden være fornøyd. Men nei. Norge og mange andre land (til og med USA) har protestert mot israelernes "provokasjon"!

KONKLUSJON: Legg sammen punktene i denne artikkelen, så blir summen ganske klar: Jøder skal kunne drepes helt fritt, uten at jødene selv skal kunne forsvare seg på noen måte.

Avkledd alle fine ord er det dette nesten alle redaktører, kommentatorer og politikere i Europa og til dels USA mener. Men ingen ville ha stilt slike krav til noen ikke-jøder. Det er rendyrket antisemittisme.

En av de triste følgene av dette er at israelerne blir immune for kritikk, også i de tilfellene hvor kritikken kunne være berettiget. Slik er de fleste av oss: Når noen stadig hakker på oss, aldeles urettferdig, er vi lite innstilt på å lytte velvillig til eventuelle gullkorn som måtte komme inn i strømmen av hatske urettferdigheter.

Figth the fear, and survive !

1
Jonassen "Bøgvald skrev: At Israel har sine "svin" på skogen betviler jeg ikke .. men palestinerne er ikke et "hakk" bedre i så måte. -------------------------------------------------------...

"Jonassen skrev: Under krigen i Norge, så brukte Nazistene noe de kalte "Den brente jords taktikk" , når de rev ned alle hus i Finmark, Jeg våger å påstå at det er en avart av denne taktikken Israel nå bedriver inne på de okkuperte områdene....

=======================================================

Hvor historieløs går det an å bli da? Finnes det ikke magamål hos deg eller? Nå er det ikke lenge siden dere måtte bite i dere denne såkalte «massakren» i Jenin, der 500 sivile palestinere skulle være drept. Tallet skrumpet inn til rundt femti. Så fikk vi høre Arafats personlige pissboy, T.R. Larsen stå og savle om at HELE Jenin var jevnet med jorden og at alt liknet et jordskjelvområde. Den ene løgnen slo den andre overdrivelsen ihjel. Har du lest denne rapporten selv egentlig? Eller så du bare overskriften og bestemte deg for å legge den ut? Hva med denne da, Jonassen, kort og grei, ingen milelang utredning som tåkeprater seg bort i konklusjoner basert på vage antagelser:

http://www.amnesty.no/ainweb.nsf/ListSorted/EAAC94F1442C6D64C125694A002C6DEA

«-I løpet av operasjonene mot Nablus og Jenin drepte israelerne sivile palestinere, de brukte andre sivilister som levende skjold og de torturerte fanger.-»...står det på NRKs nettside. Dette er mildt sagt misvisende. Det er da vitterlig palestinerne som bruker sivile som levende skjold for å få best mulig uttelling og dekning i sine nedrige ærend. Når vi også har erfart at de sto for minst halvparten av ødeleggelsene i Jenin, hvor blir det da av troverdigheten? En annen ting en kan lure på er hvorfor Israel skal granskes for sin forsvarskamp, og hvor det finnes presedens i historien for en slik praksis? Ble FN gransket for Golf-krigen, eller krigen mot Milosevic, eller britene for Falklandskrigen? Hvorfor er det så fordømmade viktig å finne feil hos Israel?

La meg avslutnigsvis sitere hva det konkluderes med på NRKs nettside: «- Vi er ingen domstol, det første som må skje er en forsvarlig juridisk gransking (av det som skjedde i Jenin og Nablus), og noe slikt har ikke funnet sted ennå, framholder Zuniga, som selv har vært med på å skrive den nye rapporten. -»

Greit å vite da, at de dømmer og fordømmer sånn for sikkerhets skyld, for det er jo ikke så nøye om de ikke har vært der og fått alle facts. Neste gang, Jonassen, les dine egne kilder nøye, så slipper du å bli satt i forlegenhet. Den presumptivt største gaphalsen på VGD bør ikke bli tatt med fingern i nesa for mange ganger. ;-)

Mvh

J Geiger

1
Jeffrey "Jonassen skrev: Under krigen i Norge, så brukte Nazistene noe de kalte "Den brente jords taktikk" , når de rev ned alle hus i Finmark, Jeg våger å påstå at det er en avart av denn...

Jeffrey skrev:' Neste gang, Jonassen, les dine egne kilder nøye, så slipper du å bli satt i forlegenhet. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg leser nøye Jeffrey, og jeg har også lest at du har skrevet en del på følgende steder : Link, Jeffrey nr 275 -: http://vg.transact.no/Redir.asp?ItemID=3049435

Link, Jeffrey nr 308 -: http://vg.transact.no/Redir.asp?ItemID=3059368

******************************************************************************************** Jeffrey har skrevet : La meg se deg definere rasisme til å passe dine påstander om at jeg forfekter rasisme

Jeffrey har også skrevet dette : Derfor er det bare en løsning på denne floken: befri palestinerne fra marxistiske og islamittiske utbyttere og tyranner, og send et signal til den arabiske verden om at Islam bør holdes unna sivilisjonen.

"Jeffrey skrev også dette: Det er kun én løsning, og den er militær. Arrestér Arafat, gi ham en rask rettsak og heng ham etter halsen i et rep til han er død. Deretter kan det settes igang en klappjakt på disse religiøse fanatikerne som savner sidestykke i moderne historie og befri palestinerne og Israel for en kreftsvuls som skulle vært operert bort for femti år siden. Når den jobben er gjort, så kan en koalisjon vestlige demokratier med USA i spissen grave opp røttene og avlive etthvert frø som lukter Islam. For så lenge denne bedritne religionsfortolkningen får lov å blomstre sammen med en like bedriten marxisme, så vil verden leve på kanten av avgrunnen.

************************************************************************************************

NÅR DU HAR KOMMET MED SLIKE PÅSTANDER SÅ VIL JEG SPØRRE:

Så Jeffrey ! Hvordan skal dette gjøres ?

1- Hvordan skal du holde Islam utenfor sivilisasjonen ?? 2- og vi undres oss alle hvordan du skal avlive ethvert frø som lukter Islam ?? 3- Du oppforder jo her til å drepe alle muslimer eller hva ??

Gi oss noen svar Jeffrey! Eller er du feig som vanlig, og rømmer unna sannheten om deg selv ?

1
Gamlemora "Bøgvald skrev: Men hvorfor fordømmer ikke Amnesty International selvmordsbombere (som tar med seg drøssevis med uskyldige Israelere i døden) ..og palestinernes forkastelige bruk a...

Gamlemora skrev bl.annet: Merkelig at pro-israelere ikke har fått med seg at Amnesty for lenge siden har fordømt selvmordsbombinger, men det er vel med deg som med de fleste andre pro-israelere at dere lever i deres egen lille drømmeverden ------------------------------------------------------- Med all respekt Gamlemora .... jeg er blitt gjort oppmerksom på at jeg har "oversett" at Amnesty International faktisk har fordømt selvmordsbombere også ... noe jeg selvfølgelig også har tatt selvkritikk på ... når det er sagt.. så synes jeg at du er utidig i din i din "stempling" av meningsmotstandere .. da med uttalelser som .."dere lever i deres egen drømmeverden" og den litt "besserwisser"/ belærende holdningen jeg synes du legger for "dagen" Jeg er ikke mer Pro-Israeler enn at jeg kan kritisere Israelerne hvis de beviselig har gjort noen feil ; )

Bøgvald

1
se7en [Slettet]

se7en skrev: Jødene har ALLTID blitt herjet med og forfølgt, likevel har dei faktisk klart å bygge opp Usa og store-deler av vesten!

*****************************************************************************************

!!!!!!!!!!!!! ????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jæveln han sailte ! Her er det ikke mye beskjedenhet ! Å tillegge jødene ære for å ha bygd opp hele vesten!!!!

Tror nå du overdriver sterkt der Se7en , !!!

Men vi avventer med stor spenning kapittel 2, når du skal komme med klare beviser og referanser på din påstand... . Kom igjen !

1
Shewolf Det sørgelige er at disse ekstreme gruppene ikke hører. Det har skjedd har skjedd en ny eksplosjon i Israel nå.

"Shewolf skrev: Det sørgelige er at disse ekstreme gruppene ikke hører. Det har skjedd har skjedd en ny eksplosjon i Israel nå. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja, SheWolf..... vold avler vold.. og drap avler drap,, terrorskruen skrus hardere og hardere til, så jeg ser med gru hva som vil skje fra begge sider om det nå blir som det ser ut, at vi får en fundamentalistisk regjering i Israel, satt sammen av noe av det mørkeste kreftene som finnes der.. .

"

1
Jonassen Jeffrey skrev:' Neste gang, Jonassen, les dine egne kilder nøye, så slipper du å bli satt i forlegenhet. ---------------------------------------------------------------------------...

"Jonassen skrev:

1- Hvordan skal du holde Islam utenfor sivilisasjonen ?? 2- og vi undres oss alle hvordan du skal avlive ethvert frø som lukter Islam ?? 3- Du oppforder jo her til å drepe alle muslimer eller hva ??

Gi oss noen svar Jeffrey! Eller er du feig som vanlig, og rømmer unna sannheten om deg selv ?"

=========================================================

Sannheten om meg selv? Er det meg dette dreier seg om da, Jonassen? En kar jeg kjenner som jobber i servicebransjen sa til meg en gang: du må alltid ha plass til en idiot i hue ditt! Med det mente han at når en kunde kom inn og fyrte opp under med usakligheter og ukvemsord, så var det bare å være tålmodig, rydde en plass til ham i ditt indre landskap, gjerne trøste ham og snakke ham til rette. Varme litt melk til ham om nødvendig. Du burde egentlig tatt et kurs hos Carsten Isacsen, Jonassen, eller hos Scandinavian Trading Design. Eller hos meg.

Så jeg har plass til deg Jonassen, og skal demonstrere mitt hav av tålmodighet for deg, samtidig som jeg regner med at de nøytrale som leser fremfor å skrive sitter igjen med følelsen av å ha noe igjen for å klikke seg inn på denne siden.

Punkt for punkt, og vi starter med 1:

Vi holder Islam utenfor ved å sikre en spredning av demokrati og vestlige verdier i land der Islam finnes, og arbeider aktivt med den eventuelle opposisjonen for å gi folk et alternativ. Islam er i sin ytterste konskvens så menneskefiendtlig at den vil råtne på rot akkurat som kommunismen, men den trenger en viss modningstid. En skal ikke underslå at dette vi ta tid, nazismen falt etter 12 år, kommunismen etter 74 år, men Islam har eksistert i 1400 år - og har enda ikke kommet et hakk videre. Litt av en prestasjon å stå på stedet hvil så lenge. Så tiden er moden, for å si det mildt.

Punkt 2:

Ved å føre en aggressiv informasjonslinje mot de land som forfekter denne religionen, vi har blant annet sett at EU gikk aktivt inn på de palestinske skolebøkene, selv om CMIP enda finner kritikkverdige forhold her. Det hele handler om å gjøre folk bevisst på hva som skjer i de land der Islam er formålsparagrafen, parallelt med arbeidet innad i disse landene, så kan vi kanskje også forebygge spredningen i land der denne råttenskapen ligger latent.

Punkt 3:

Fanden leser også Bibelen, sies det. Jeg tror svaret på dette spørsmålet må bli: eller hva.

Mvh

J Geiger

1
se7en [Slettet]

se7en skrev: - en masse tullball ...

**********************************************************************************************'

Er du blind se7en ? ?? er du virkelig så blind ???

Det vil være umulig å vinne en krig mot muslimene, med mindre vi gjør som Jeffrey har skrevet... Men det tror jeg ingen mener er ønskelig!

så vi vil være nødt til å eksistere sammen med muslimene på denne planeten! SLIK ER DET ! .. og slik vil det bli!..

Så derfor må vi konsentrere oss om å vinne freden!! For en krig mellom den kristne og den muslimske verden vil bli en terror og et blodbad som vil savne sidestykke i historien !..

SÅ ÅPNE ØYNENE se7en ! ! VI KAN IKKE VINNE KRIGEN !.

1
Jeffrey "Jonassen skrev: 1- Hvordan skal du holde Islam utenfor sivilisasjonen ?? 2- og vi undres oss alle hvordan du skal avlive ethvert frø som lukter Islam ?? 3- Du oppforder jo her til...

Jeffrey skrev : - En masse tullball,

**************************************************************************************** Og jeg merker meg at Jeffrey nekter å svare på mine spørsmål, men vrir seg unna som han ikke har påstått hva han faktisk har påstått...

Men stakkars mann så BLIND han er !!

Er du blind Jeffrey ? ? ?? er du virkelig så blind ???

Det vil være umulig å vinne en krig mot muslimene, med mindre vi gjør som du jeffrey har skrevet... Men det tror jeg ingen mener er ønskelig! INGEN er nok enig med deg der !.

så vi vil være nødt til å eksistere sammen med muslimene på denne planeten! SLIK ER DET ! .. og slik vil det bli!..

Så derfor må vi konsentrere oss om å vinne freden!! For en krig mellom den kristne og den muslimske verden vil bli en terror og et blodbad som vil savne sidestykke i historien !..

SÅ ÅPNE ØYNENE jeffrey ! ! VI KAN IKKE VINNE KRIGEN !

Er du ikke klar over at det er flere muslimer enn kristne i denne verden ??....

1
Jonassen se7en skrev: Jødene har ALLTID blitt herjet med og forfølgt, likevel har dei faktisk klart å bygge opp Usa og store-deler av vesten! ***********************************************...

Jonassen skrev: se7en skrev: Jødene har ALLTID blitt herjet med og forfølgt, likevel har dei faktisk klart å bygge opp Usa og store-deler av vesten! _________________________ Svar: Jødene står faktisk bak mye av oppbyggingen av bl.a USA, dei har også hatt innvirkning i resten av den vestlige verden, vet du hvorfor ?????

JO, fordi jødene vart jaget ut av Israel til "alle verdens kanter" under "Romer-tiden"av Romerne som hærsatte landet deiras "Israel" og jaget dem ut år70.ekr !!

Siden dentid har jødene aldri hatt sin egen stat, inntil 1948 da dei fikk hjem-landet sitt tilbake, og idag kommer jødene fra "alle verdens kanter" tilbake til sitt hjem-land Israel !!!

Ja, jødene har faktisk hatt stor innvirkning på Usa/vesten og dei har absolutt hatt stor innvirkning bl.a i USA !!!

Eg trodde du "Jonassen" forstod hva eg mente når eg poengterte at jødene har vert med på oppbyggingen av USA/Vesten!! Men, nei, du liker tydelegvis ikke at slike fakta`er kommer frem.

Uansett, eg tror faktisk at enhver med litt grunnleggende-historie, vet at jødene har hatt/har stor innvirkning i bl.a Usa !!

Store deler av foretnings-menn er faktisk jøder i usa, også jødiske politikkere!!

Takk å lov for at det ikke er mange islamske politikere i usa, takk å lov for at Islam/muslimer ikke har vert med på å bygget opp usa!

Figth the fear, and survive !

1
se7en Jonassen skrev: se7en skrev: Jødene har ALLTID blitt herjet med og forfølgt, likevel har dei faktisk klart å bygge opp Usa og store-deler av vesten! _________________________ Svar:...

se7en skrev: Jødene står faktisk bak mye av oppbyggingen av bl.a USA, dei har også hatt innvirkning i resten av den vestlige verden, vet du hvorfor ????

******************************************************************************************'

Nei se7en !! Vi vet fremdeles ikke hvorfor ! For du har ikke kommet med et eneste bevis, og heller ingen referanse!

Alt du skriver er din egen synsing og ønsketenkning !!!..

Så enda en gang! Kom med bevisene !

Din forherligelse av jødene, og dertil nedverdigelse av resten av den vestlige verden, er patetisk !!!!! Hvem reiste over til USA ? det var folk fra hele europa! fra portugal til norge, og de kom fra Østen, Asia, Kina, Japan, osv..

det var ikke minst en hel mengde afrikanere !! og de siste la grunnlaget for den rikdom som USA har i dag!... I mange år fikk jo ikke Afrikanerne betalt lønn en gang, men måtte jobbe som slaver !!.. Men rikdommen de bygde opp, ramlet i rike engelske/tyske/spanske/portugisiske plantasjeieres lommer..

Men jeg ser ingen jøder ??

og ps.... det finnes idag mange muslimer i USA ... .ds

1
Jonassen se7en skrev: Jødene står faktisk bak mye av oppbyggingen av bl.a USA, dei har også hatt innvirkning i resten av den vestlige verden, vet du hvorfor ???? ***************************...

Jonassen skrev: Nei se7en !! Vi vet fremdeles ikke hvorfor ! ______________________________________________________

Jødene vart jaget ut av Israel til "alle verdens kanter" under "Romer-tiden"av Romerne som hærsatte landet deiras "Israel" og jaget dem ut år70.ekr !!

Siden dentid har jødene aldri hatt sin egen stat, inntil 1948 da dei fikk hjem-landet sitt tilbake, og idag kommer jødene fra "alle verdens kanter" tilbake til sitt hjem-land Israel !!!

Ja, jødene har faktisk hatt stor innvirkning på Usa/vesten og dei har absolutt hatt stor innvirkning bl.a i USA !!!

Eg trodde du "Jonassen" forstod hva eg mente når eg poengterte at jødene har vert med på oppbyggingen av USA/Vesten!! Men, nei, du liker tydelegvis ikke at slike fakta`er kommer frem.

Uansett, eg tror faktisk at enhver med litt grunnleggende-historie, vet at jødene har hatt/har stor innvirkning i bl.a Usa !!

Store deler av foretnings-menn er faktisk jøder i usa, også jødiske politikkere!!

Figth the fear, and survive !

1
se7en Jonassen skrev: Nei se7en !! Vi vet fremdeles ikke hvorfor ! ______________________________________________________ Jødene vart jaget ut av Israel til "alle verdens kanter" under "...

"se7en skrev: Eg trodde du "Jonassen" forstod hva eg mente når eg poengterte at jødene har vert med på oppbyggingen av USA/Vesten!! Men, nei, du liker tydelegvis ikke at slike fakta`er kommer frem.

*****************************************************************************************

Hvorfor endrer du din påstand underveis se7en ???? Først så påstår du at Jødene har bygd opp HELE USA! OG STORE DELER AV VESTEN !.. for så å neste runde moderere deg selv til å si at de var med på..

Jo,! jeg vet også at jødene var med på ! Men du verden, de var da ikke alene, slik du påstår !!..

1
Jonassen se7en skrev: Jødene står faktisk bak mye av oppbyggingen av bl.a USA, dei har også hatt innvirkning i resten av den vestlige verden, vet du hvorfor ???? ***************************...

"Jonassen skrev: Hvem reiste over til USA ? det var folk fra hele europa! fra portugal til norge, og de kom fra Østen, Asia, Kina, Japan, osv..

Men jeg ser ingen jøder ??"

________________________________________________ Svar: Er du blind?

nekter du for at jødene har hatt betydning i usa?, bare afrikanere og portugisere ?!?!?!

Du må da vera blind !!!

Figth the fear, and survive !

1
se7en "Jonassen skrev: Hvem reiste over til USA ? det var folk fra hele europa! fra portugal til norge, og de kom fra Østen, Asia, Kina, Japan, osv.. Men jeg ser ingen jøder ??" _______...

se7en skrev: nekter du for at jødene har hatt betydning i usa?, bare afrikanere og portugisere ?!?!?!

***************************************************************************************

Hvorfor endrer du din påstand underveis se7en ???? Først så påstår du at Jødene har bygd opp HELE USA! OG STORE DELER AV VESTEN !.. for så å neste runde moderere deg selv til å si at de var med på..

Jo,! jeg vet også at jødene var med på ! Men du verden, de var da ikke alene, slik du påstår !!..

1
Jonassen Jeffrey skrev : - En masse tullball, **************************************************************************************** Og jeg merker meg at Jeffrey nekter å svare på mine s...

"Jonassen skrev: Jeffrey skrev : - En masse tullball,

**************************************************************************************** Og jeg merker meg at Jeffrey nekter å svare på mine spørsmål, men vrir seg unna som han ikke har påstått hva han faktisk har påstått...

Men stakkars mann så BLIND han er !!

Er du blind Jeffrey ? ? ?? er du virkelig så blind ???

Det vil være umulig å vinne en krig mot muslimene, med mindre vi gjør som du jeffrey har skrevet... Men det tror jeg ingen mener er ønskelig! INGEN er nok enig med deg der !.

så vi vil være nødt til å eksistere sammen med muslimene på denne planeten! SLIK ER DET ! .. og slik vil det bli!..

Så derfor må vi konsentrere oss om å vinne freden!! For en krig mellom den kristne og den muslimske verden vil bli en terror og et blodbad som vil savne sidestykke i historien !..

SÅ ÅPNE ØYNENE jeffrey ! ! VI KAN IKKE VINNE KRIGEN !

Er du ikke klar over at det er flere muslimer enn kristne i denne verden ??...." ========================================================

Makan til tirade, er du blitt helt desperat, eller har du fått sjokk av for mye E-stoffer? Du skriver ut fra en så åpenbar antipati at en skulle tro du tok dette som en personlig vendetta mot både Israel og norske jøder. Men tvilen får vel komme deg tilgode. Forøvrig stiller du ikke spørsmål, du konkluderer.

«Vinne freden»...! Ja, det blir i så fall en pyrrusseier. Islam er på fremmarsj med en takt og fart som savner sidestykke i etterkrigstiden, og vi ser denne råttenskapen reise hodet på samme måten som tyskerne reiste seg etter den ydmykende Versaillestraktaten og bygde opp en krigsmaskin bak Siegfriedlinjen som verden aldri hadde sett maken til. Annerledes, men allikevel alarmerende paralleller.

Midt inne i dette ormebolet finner vi sivilisasjonen siste skanse: Israel.

Mvh

J Geiger

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Stakkars Støre

Det er farlig å neglisjert strømpris utviklingen i Norge. Jeg ville sørget for ekstra vern rundt ham om det fortsetter som nå. Lund er AP mann men lever i fortiden. En ting er å vinne valg. Annet er å...
1
1 svar
Laster...