Miljø og Klima

ConTrari

Hvor er alarmistene?

Hallo alarmister -følger dere ikke med på krisene rundt om i verden lenger?

-Mer enn 50 drept i Bangladesh

-Store skogbranner i USA

Hvor blir det av påstandene om at dette skyldes våre co2 utslipp?

Ikke saftig nok lenger?

Vel, prøv isbjørner da. Eller isbreer. Eller Bryggen i Bergen. Eller tropiske orkaner. Eller stillehavsøyer.

Den som leter, kan sikkert finne opp en menneskeskapt krise etter behov! Selv om det er agurktid, forventer vi litt sprekere takter fra våre leverandører av skrekk og undergang :-)

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Den som leter, kan sikkert finne opp en menneskeskapt krise etter behov! Selv om det er agurktid, forventer vi litt sprekere takter fra våre leverandører av skrekk og undergang :-)

E, Hem, ConTrari. Jeg tror de sitter å venter på den (siste OLJE), og i en slik situasjon er det respektfull stillhet, helt til IPCC har talt ferdig, og AMEEEEN, er messet.

1

Selv om det er agurktid, forventer vi litt sprekere takter fra våre leverandører av skrekk og undergang :-)

Spørs om de ikke er på taket og maler det hvitt, alle monner drar ;)

1
carlsen [sitat…] Spørs om de ikke er på taket og maler det hvitt, alle monner drar ;)

Saken er vel den, at AGW begynner å ane en tapt sak. En sak som er bygget på først, og fremst FNs oppstart av IPCC, som egentlig var ment som en meteorologisk varslings sentral, i et verdens omspennende velment forvarslings system, for å unngå tap av verdier, og liv, p,g,a, utforutsatte værforhold

. Men da den klimatologiske siden av den nystartede organisasjonen i 1996, sa (intet galt funn med klimaet) og ville legge ned den delen av IPCC, og gjøre organisasjonen om til en ren meteorologisk værvarslings organisasjon, da grep politikken inn og kjørte sitt overordnede løp, og endret rapporten om til det motsatte av det vitenskapen sa, med et derpå følgende, vitenskapelig rabalder, som politikken fort slo ned.

Fra dette punktet i IPCCs historie, fikk ikke den uavhengige forskning, lenger være uavhengig, og hele IPCC var fra den dag et falsum, med håndplukkede (forskere), utplukkede lakeier for politikken, i politikkens makt, eller UT!

Da var det ikke lenger et uavhengig værvarslings system, men et politisk manipulerings organ. Har noe hør et værvarsel fra IPCC?

Har noen hør i værmeldingene at; IPCC sier, at et stort, og kraftig lavtrykk, nå bygger seg opp over Orknøyene, og forventes å komme inn over…..? ALDRI!

Dette falsumet, har nok, etterhvert begynt å sige inn i en del indoktrinerte hjerner, og en ser en ende av en tapt og feilslått sak.

De ble advart, men som en hvilken som helst overbevist sekt, valgte man å tro på den falske (Messias), og må nå selv ta den sure medisin!

Et gammelt Sunnmørsk utrykk: (Etter den søte kløe, kommer den sure svie!) Det er den som nå er på gang. Hele dette klimahysteriet, ble bygget på en polisk hengemyr!

1

Den som leter, kan sikkert finne opp en menneskeskapt krise etter behov! Selv om det er agurktid, forventer vi litt sprekere takter fra våre leverandører av skrekk og undergang :-)

Stille i fjøset?

Endelig...

1

Jeg har fulgt med litt av og på på dette (og AD da det eksisterte) over en del år. Jeg har observert klima-aktivister som Trondhjem, Dumskalle SkeptikerSkeptiker/Klimasirkus/Goddard, Hutrefulken, Tokse, Staticapnea for å nevne noen, over lang tid. Dette er flinke personer med et stort engasjement for klimasaken, og personlig har jeg lært mye (på godt og vondt) ved å lese innlegg fra disse.

På skeptikersiden fins det også mange veldig dyktige debattanter etter min mening. På denne siden synes det å være langt flere aktive bidragsytere, jeg nevner ikke navn her, men det er mange som fortjener honnør. Mitt inntrykk er at antallet såkalte skeptikere er stadig økende, mens aktivistene synes å være litt på vikende front. Jeg synes denne tråden er passende for å reise følgende spørsmål: Er klima-aktivistene på vikende front? Hvordan oppfatter dere klima-aktivister at balansen mellom aktivisme og skepsis har endret seg over de siste, la oss si 5-10 år? Jeg tenker da først og fremst på engasjement blant vanlige folk, typisk de som bidrar på dette forumet.

2
swixfantomet Jeg har fulgt med litt av og på på dette (og AD da det eksisterte) over en del år. Jeg har observert klima-aktivister som Trondhjem, Dumskalle SkeptikerSkeptiker/Klimasirkus/Goddar...

Meget interessante tanker her, Swix. Er enig i at "min" side ser ut til å vinne terreng her på forumet,men dette er tross alt en bitte liten arena i samfunnsdebatten. Vi har våre gamle feider, og de stakkars nykommere her må kjede seg til døde over de evinnelige kranglene om de samme gamle temaene. men vi skeptikere er forbanna. Jeg i det minste, følte meg lurt av alarmister som aldri har uttrykt et snev av tvil, og som lenge fikk meg til å tro at "klimakrisen" var reell.

Og som du skriver, så er den virkelige testen der ute blant "vanlige" mennesker, og "klimakrise" er ikke noe hett tema i dag. Folk flest er blitt lei av den evinnelige kriseskrikingen, "alt er verre enn vi trodde etc". Det er derfor vi nå ser et tydelig skifte fra hysterikerne, for nå skal alt de prediker "lønne seg".Men det er noen år for sent :-)

1

Det var da merkelig også! Stadig verre beskrivelser av storbrannen i USA, men ingen alarmsiter biter på kroken!

Det er da ikke lenge siden slike branner ble sett på som et resultat av våre co2-utslipp?

Er skogbranner gått av moten? Ok, hva med korallbleking?

Verden er liksom blitt så stille etter årevis med krisehyl fra de frelste :-)

1
ConTrari Utrolig hvor mye jeg ikke har :-) Vel, sirkus, det er du som skriver om "flere" skogbranner, ikke jeg. Så hvis du har info om dette, fortell oss da vel? Åja, du må huske på å få me...

Vel, sirkus, det er du som skriver om "flere" skogbranner, ikke jeg. Så hvis du har info om dette, fortell oss da vel? Åja, du må huske på å få med bevis på at eventuelle flere branner skyldes våre co2-utslipp. Du glemmer vel ikke det?

Er det ikke flere skogbranner etter ditt syn?

Har du en referanse på dette?

Kanskje du rett og slett kom med en bløff.

1

Lignende innlegg

Dumme forskere.

Så 2 idioter på tv.En påsto at antarktisk var på størrelse med texas x2,Det er jo på størrelse med Canada. En annen var bekymret over at Grønland skulle forsvinne.Vet de ikke at det er land under både...
1
2 svar
Miljø og Klima trondhjem Siste svar

RWE saksøkes

I Tyskland foregår en interessant rettssak. Saul Luciano Lliuya har saksøkt RWE, en kullkraftgigant som har høye historiske CO2-utslipp på samvittigheten. Årsaken til søksmålet er at en diger bit på f...
1
9 svar
Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Miljø og Klima Fico Siste svar

Uklart om vindkraft

Fra stortingets talerstol har vi kunnet høre at vårt elkraftpotensiale for havvind, er like stort som det potensiale som i dag ligger til grunn for vår landlige produserte vannkraft. Det kan jo høres...
1
27 svar
Laster...