Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette er ikke klima, det er kun vær.

Dette trudde jeg du var blitt klart informert om, Silas.

:-)

P.S

Hvem i huleste helvette leser Finnmarken, er du østfra?

1
Lobo2misten Dette er ikke klima, det er kun vær. Dette trudde jeg du var blitt klart informert om, Silas. :-) P.S Hvem i huleste helvette leser Finnmarken, er du østfra?

Dette er ikke klima, det er kun vær.

Dette trudde jeg du var blitt klart informert om, Silas.

Det har du rett i, det beviser ikke at den globale oppvarmingen har stanset. Men på den annen side, så er det slik at dersom hypotesen om at global temperatur øker raskt, så blir sannsynligheten stadig lavere for at denne typen værforhold inntreffer. Derfor er det viktig å holde oversikt over alle slike hendelser. Skjer de ofte nok, så representerer de en sterk indikasjon på at global oppvarming er på retur.

1
Lobo2misten Dette er ikke klima, det er kun vær. Dette trudde jeg du var blitt klart informert om, Silas. :-) P.S Hvem i huleste helvette leser Finnmarken, er du østfra?

Dette er ikke klima, det er kun vær.

Jepp, men kan du informere direktøren for Bjerknessenteret om dette? Han ser ikke ut til å være bærer av denne innsikten.

"Hetebølgjer som dei me har sett i Frankrike og Russland, reduserer avlingane med 30 prosent. Dette kan framover ramma matproduksjonen generelt i dei tropiske og subtropiske områda i Afrika, Asia, Latin-Amerika og deler av Australia, seier Bjerknes-direktøren."

http://www.aftenbladet.no/energi/klima/Hetebolgjer-gjer-verda-sitt-matfat-mindre-2989140.html

1

Det snør 28. juni....- Det lå vel åtte centimeter med sørpe på veien, og det var ordentlig sporete. Det snødde svære snøfiller, og var hvitt på toppene rundt, forteller Sten Vonka Danielsen.Åtte cm!

Om femti år kan du nok regne med at det er høyest normalt og at politikere diskuterer om det er lov til å kjøre med piggdekk året rundt i landet nord for Trøndelag.

1
la1goa Jeg kommenterte linken til Silas. Jammen rart at du klarte å unngå å se den. Ved nærmere ettertanke: Nei, det var ikke så rart.

Juvasshøe 1894 meters høyde. Der har de kuldegrader hver juni. Ikke kulderekord heller. Den er fra 2000 med -10,8.

For de politiserte paranoide er det umulig å tro at noe annet enn at det er problematisk for gistemp (roten til all styggedom i verden i de paranoides univers) at det er kuldegrader 1900 meter til fjells i juni i Norge.

Noen overrasket?

1
la1goa Jeg forholder meg til yr.no i stedet for å høre på tullet ditt. Kulderekorden for juni 2012 er på hele minus 10.1 grad satt av Juvasshøe i Oppland hvilket du benektet at var noen r...

Lesing er fortsatt vanskelig for klimasurrealister. yr.no skriver ikke at dette var rekord for Juvasshøe i juni. De skriver at -10,1 var lavest målte temperatur i Norge i juni 2012.

Men ettersom du fortsatt stikker fingre inn i alle kroppåpninger og roper høyt "ser ingenting, hører ingenting" og nekter å forholde deg til noe annet enn yr.no kan du jo få lov til å sjekke her.

Neste blir selvfølgelig et nytt benektingsanfall....

1
la1goa Forklar hva data for 2000 har med en kulderekord i juni 2012 å gjøre.

Det er åpenbart for ALLE at dumskalle her har begått en (sedvanlig) brøler. Han leser nemlig ikke hva andre folk skriver. Trekker kun slutninger om hva de i hans hode har sagt. Så setter han opp en stråmann på grunnlag av det og hamrer løs på den. Og den viker han ikke fra en millimeter. Klassisk taktikk.

Jeg har lest igjennom alle dine og dumskalles innlegg på denne tråden, og det er KUN han som snakker om all time juni-rekord for Juvasshøe. Du snakker om juni-rekorden for Norge 2012 og at den tilfeldigvis ble satt ved Juvass.

Men 'åpenbart' er ikke godt nok for dumskalle. Så jeg tror ikke du skal regne med noen unnskyldning for falske anklager, la1goa.

2
Kayell Det er åpenbart for ALLE at dumskalle her har begått en (sedvanlig) brøler. Han leser nemlig ikke hva andre folk skriver. Trekker kun slutninger om hva de i hans hode har sagt. Så...

Jeg har lest igjennom alle dine og dumskalles innlegg på denne tråden, og det er KUN han som snakker om all time juni-rekord for Juvasshøe. Du snakker om juni-rekorden for Norge 2012 og at den tilfeldigvis ble satt ved Juvass.

Det er nok bare goa som oppfatter kaldeste temperatur for en enkelt måned for rekord. Ny rekord i meteorologisk forstand blir det først når en temperatur er kaldere enn tidligere juni-temperaturer.

Språkforvirringen er det goa som har introdusert.

1

Lignende innlegg

Dumme forskere.

Så 2 idioter på tv.En påsto at antarktisk var på størrelse med texas x2,Det er jo på størrelse med Canada. En annen var bekymret over at Grønland skulle forsvinne.Vet de ikke at det er land under både...
1
2 svar
Miljø og Klima trondhjem Siste svar

RWE saksøkes

I Tyskland foregår en interessant rettssak. Saul Luciano Lliuya har saksøkt RWE, en kullkraftgigant som har høye historiske CO2-utslipp på samvittigheten. Årsaken til søksmålet er at en diger bit på f...
1
9 svar
Miljø og Klima Fico Siste svar

Uklart om vindkraft

Fra stortingets talerstol har vi kunnet høre at vårt elkraftpotensiale for havvind, er like stort som det potensiale som i dag ligger til grunn for vår landlige produserte vannkraft. Det kan jo høres...
1
27 svar
Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Vitenskap Aztalon Siste svar

Genier

Genier oppstår fra tid til annen. Da mener jeg de som skiller seg ut blandt folkemengden betraktelig og kan anses som geni altså geni begavet. Det er en skala fra 160 IQ og oppover til supergeni som e...
1
10 svar
Laster...