Miljø og Klima

Smartskalle

Fanatismens skjulte bakside

"A newly published peer-reviewed study reports U.S. wind turbines kill 1.4 million birds and bats every year, even while producing just 3 percent of U.S. electricity."

http://news.heartland.org/newspaper-article/2013/08/10/obamas-climate-plan-kill-birds-and-bats-hundreds-millions

Studien:

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/wsb.260/abstract

Jeg griner....

Veien til helvete er som kjent brolagt med gode intensjoner.

"Wind farms paid £30 million a year to stand idle because the grid can't cope with all the energy they produce"

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2388417/Wind-farms-paid-30-million-year-stand-idle-grid-cope-energy-produce.html#ixzz2bcHKK76Z

Denne "grønne" galskapen er til synelatende helt ute av kontroll.

Skal vi la disse grønne / gale fanatikerene få lov til å ruinere alt av miljø, fauna og økonomi, før vi sier stopp? Eller skal vi stoppe dem nå?

Det er snart Stortingsvalg. Vær snill å velge bort disse fanatikerene der det er mulig. Vi i lille Norge er foreløpig ikke så hardt rammet som USA og EU av denne galskapen, men de prøver seg her også.

La oss bevare naturen, miljøet, dyrelivet og skogens stillhet der den finnes. Ikke la fanatiske politikere ruinere disse verdiene slik de gjør i andre land.

Stem med hjertet og med fornuften, og for en bærekraftig framtid!

Det er ikke nødvendig å ruinere miljøet, økonomien og landet for å kunne få et godt liv for alle. Tvert i mot!

2
12 svar

Denne "grønne" galskapen er til synelatende helt ute av kontroll.

Nå begynner det å tårne seg opp problemer i Tyskland også med de sinnssyke ambisjonene om å nedlegge kjernekraften og satse på såkalt fornybar energi. Den tyske industrien kan stå overfor en alvorlig krise som følge av dette. Hva tyskernes tusenvis av vindmøller dreper er "bonusen" på klimahysteriets alter.

1

Hvis det er miljøskader du er bekymret for foreslår jeg du sjekker ut skadene fra kullutgraving, kjæresand og oljekatastrofer.

Og for å sette tallene i perspektiv: dødsfallene forårsaket av vindkraft er ingenting i forhold til hvor mange fugler som blir drept f.eks. i trafikken hvert år.

Men når dette er sagt, så har vindkraft mange utfordringer slik som hvilken som helst annen energikilde. Dette er noe vi må vurdere, og ta hensyn til. Men å forkaste en hel teknologi bare fordi den ikke er perfekt blir for drastisk. Selv ikke smartskalle er i stand til å finne noen energikilder uten baksider.

1
Hutrefulken I det hele tatt er Smartskalles konstante forsøk på å svartmale miljøvernerne ganske uforståelig.

Up to 50% of newly available wind power is wasted with no place to go

http://hockeyschtick.blogspot.no/2013/08/up-to-50-of-newly-available-wind-power.html

Dyre, miljø-ødeleggende, dreper spesielt de store rovfuglene, støyende, kort levetid, osv.....

Det finnes INGEN positive ting ved vindmøller, og ulempene er enorme!

Miljøvern er å IKKE bygge vindmøller.

1
Hutrefulken Hvis det er miljøskader du er bekymret for foreslår jeg du sjekker ut skadene fra kullutgraving, kjæresand og oljekatastrofer. Og for å sette tallene i perspektiv: dødsfallene forå...

Og for å sette tallene i perspektiv: dødsfallene forårsaket av vindkraft er ingenting i forhold til hvor mange fugler som blir drept f.eks. i trafikken hvert år.

Fint at du nevner det. Jeg har aldri sett ørn blitt kjørt i hjel. Men jeg har sett de bli smekket ned. Et meget stygt syn som vil bli veldig vanlig etterhvert. Hvor mange ørn har vi igjen om 50år med denne "klimavennlige" kraften?

1
Smartskalle Up to 50% of newly available wind power is wasted with no place to go http://hockeyschtick.blogspot.no/2013/08/up-to-50-of-newly-available-wind-power.html Dyre, miljø-ødeleggende,...

Up to 50% of newly available wind power is wasted with no place to go

Det er sant at vindmøller har utfordringer, men det har alle energikilder. Og det å legge ned alle energikilder er ikke et alternativ. Forøvrig gjøres det teknologiske gjennombrudd på vindenergifronten stadig vekk. Prisene reduseres og effektiviteten økes. Det å redusere miljøpåvirkningen er også et veldig stort satningsområde.

1

"Germany is a Green basketcase:"

- German’s electricity bills have doubled since 2000. (Germans pay about 40c a KWH.)

- Up to 800,000 Germans have had their power cut off because they couldn’t pay their bills.

- Germany’s renewable energy levy rose from €14bn to €20bn in one year as wind and solar expanded. German households will pay a renewables surcharge of €7.2bn this year alone.

- Germany has more than half the worlds solar panels. They generated 40% of Germany’s peak electricity demand on June 6, but practically 0% during the darkest weeks of winter.

- Siemens closed it’s entire solar division, losing about €1bn. Bosch is getting out too, it has lost about €2.4bn.

- Solar investors have lost almost about €25bn in the past year. More than 5,000 companies associated with solar have closed since 2010.

- Germany has phased out nuclear, but is adding 20 coal fired stations. Gas power can’t compete with cheap coal or subsidized renewables and 20% of gas power plants are facing shutdown.

- Despite the river of money paid to renewables, emissions have risen in Germany for the last two years.

Så dette er nok framtiden, noe vi bør satse milliarder på......

"The pattern is similar in the rest of the EU:"

- Two weeks ago the Czech Government has decided to end all subsidies.

- Spain owes €126bn to renewable energy investors.

- In Spain more than 5,000 solar entrepreneurs face bankruptcy without the subsidies.

- EU leaders now officially list affordable energy as being more important than greenhouse emissions.

http://joannenova.com.au/2013/08/the-price-of-moral-vanity-a-catalogue-of-green-economic-disaster-unfolds-across-europe/

1

Lignende innlegg

Våtere og villere?

Det konstateres at klimaendringene nå er over oss for fullt også i Norge (MDG-hold, SV-hold m.fl.). Og vi som i en del år nå er blitt tutet ørene fulle fra div. forskerhold, og ikke minst politisk ho...
1
27 svar

Dumme forskere.

Så 2 idioter på tv.En påsto at antarktisk var på størrelse med texas x2,Det er jo på størrelse med Canada. En annen var bekymret over at Grønland skulle forsvinne.Vet de ikke at det er land under både...
1
2 svar
Miljø og Klima trondhjem Siste svar

RWE saksøkes

I Tyskland foregår en interessant rettssak. Saul Luciano Lliuya har saksøkt RWE, en kullkraftgigant som har høye historiske CO2-utslipp på samvittigheten. Årsaken til søksmålet er at en diger bit på f...
1
9 svar
Miljø og Klima Fico Siste svar

Uklart om vindkraft

Fra stortingets talerstol har vi kunnet høre at vårt elkraftpotensiale for havvind, er like stort som det potensiale som i dag ligger til grunn for vår landlige produserte vannkraft. Det kan jo høres...
1
27 svar
Laster...