Hehe, klimafykene i USA kjører i gang en "kampanje" der oppdiktede orkaner får navn etter kjente "klimafornektere", som senator Inhofe osv.

Andy Revkin er kritisk, blant annet fordi

"The trouble is, the science on a connection between hurricanes and global warming is going in the opposite direction, if the near-final draft of next month’s climate science assessment from the Intergovernmental Panel on Climate Change is any indication."

Jeg for min del lurer på om vi kanskje kunne kalt opp igjen de mange planlagte vindparkene her i landet etter kjente klimaforskere og klimaaktivister?

"Vindparken Rasmus Benestad"; "Vindparken Pål Prestrud", osv...

Hvis det blir for få parker, kan kanskje enkelt-turbiner få navn? De er jo imponerende nok i størrelse. Eksempelvis "vindturbinen Erik Solheim"...; "Vindturbinen Helge Drange"?

...og vi kan dra den enda lenger: "Vindturbinen Konsensus"; "Vindturbinen Klimakrisen"; "Vindturbinen Hockeykøllen"... og de eldste kan bli "Vindturbinen Klimabestefar"!

Med fine navneplater, så klart. Og Bellona og WWF vil sikkert holde det pent rundt dem og plukke opp de døde fuglene og flaggermusene etter hvert?

2

Vi nærmer oss COP møtet og man må regne med at der kommer flere innlegg som skal dokumentere den kommende katastrofen. Det vil kulminere til jul.

1

Vi er inne i slutten av valgkampen og det ser ut til at partiene har oppdaget at klima er ikke noe som forbedrer mandat fordelingen. SV er jo et typisk eksempel som kanskje litt for ensidig har mumlet klima i lengre tid mens vi opplever en sommer for tiden som er bedre enn vanlig.

Da er det vanskelig å ta dette alvorlig.

1

Their green fundamentalist, anti-CO2 religion looks about ready to explode in their collective faces.

Ifølge enkelte har dette vært tilfellet i snart 10 år.

Lurer på om de fremdeles går rundt og venter på smellet? Håper ihvertfall ikke at de holder pusten mens de venter :)

1

Av di temperaturar under normalen aldri interesserer norske miljøfrelste media, får ein setja inn denne meldinga:

Pga intens kulde og snøfall har regjeringa i Peru innført unntakstilstand. Temperaturen i einskilde delar av landet har gått ned i minus 20 gradar C. Minst to personar er alt døde pga kulda og svært mange av dei 33 millionar ibuarane har fått problem på grunn av kuldeperioden. Titusenvis av husdyr og ville dyr har stroki med.

1
Laster...