Miljø og Klima

Smartskalle

Om feil yrkesvalg, eller skjebnen.

Jeg valgte kanskje feil.

Det jeg muligens skulle gjort var å bli politiker eller klimaforsker. Tenk hvilket liv!

Reise verden rundt på første klasse, prate piss om noe jeg ikke hadde greie på, og bli hyllet som en helt!

Folk ville kalt meg JugeSkalle, og jeg ville fått tale på riksdekkende TV på nyttårsaften.

Folk ville kalt meg KølleSkalle, og jeg hadde kunnet juge på meg en Nobels Fredspris.

Jeg kunne stotret og stammet i bakrus, og folk ville lyttet og hyllet meg og kalt meg for 36,9-Skalle og gitt meg enda mer i lønn og en stilling der jeg ikke behøvde å stå opp om morgenen engang.

De hadde kalt meg for "The Inconvinient Truth-Skalle" og gjort meg til milliardær! En ekte Karbon-Skalle!

Et liv i sus og dus uten behov for å anstrenge en eneste hjernecelle. Klimaforsker eller politiker hadde egentlig ikke spilt noen rolle. Folk hadde jublet uansett.

Men slik gikk det ikke. Jeg valgte realfagutdannelse, økonomiutdannelse, og et liv basert på kunnskap, erfaring og ærlighet. Og det har gitt meg et godt liv, for all del.

Men jeg har de rare drømmene der jeg er politiker eller klimaforsker, og følgelig ikke engang behøver å tenke en eneste logisk tanke eller si et eneste sant ord.

Jeg ser i dag at det aldri kunne blitt slik for meg. Vårherre ga meg rett og slett ikke muligheten.

Han ga meg intelligens, evnen til selvstendig tenkning, moral og verdighet, og ekskluderte med det enhver mulighet for meg til å bli hverken klimaforsker eller politiker.....

5
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Folk ville kalt meg JugeSkalle

Vi kan godt kalle deg Jugeskalle hvis du vil. Det er jo langt mer dekkende enn ditt nåværende nick.

1

Han ga meg intelligens, evnen til selvstendig tenkning, moral og verdighet, og ekskluderte med det enhver mulighet for meg til å bli hverken klimaforsker eller politiker.....

Helt klart at vi valgte feil. Det er mye penger i juk$teringer. Hadde jeg visst det vet i dag så hadde yrkesvalget vært noe helt annen. Da skulle jeg droppet all moral og jobbet med juk$teringer.

1

Noe av det verste pisset jeg noengang har lest her inne, og det sier ikke lite. En generalisering og stempling av meningsmotstandere som man sjelden ser. Du mener altså at hver eneste klimaforsker, etter mange år med utdannelse og dypdykk innen sine fagfelt, er løgnere og ikke har evne til selvstendig tekning. Altså selve motsatsen til det å være en forsker?

Og hvordan vet du forresten at de tar feil? Sitter du med en superdatamaskin i kjelleren og et intellekt på linje med Einstein slik at du kjører særs avaserte klimasimuleringer på fritiden?

Til å være realfagsutdannet, som du selv påstår, så har du iallfall særdeles liten respekt for vitenskapsteori og forskning.

2
la1goa [sitat…] NASA's serie? Ja de juk$terer en del.

Jeg skrev hadcrut4 goa. Du vet den som du JUKSterte

Ettersom du rævdilter Humlum så vektet du ned det området med færrest målinger. Helt motsatt av det en burde gjøre. I gistemp unngår de enkelt eventuelle problem med mindre celler lenger nord. De bruker ikke celler definert av lengde- og breddegrad. De bruker celler som defineres av arealet.

Da slipper de å gjøre megatabben (for å bruke den snille betegnelsen) som Humlum og du gjorde. Justere i feil retning slik at det blir JUKStering.

1
dumskalle Jeg skrev hadcrut4 goa. Du vet den som du JUKSterte Ettersom du rævdilter Humlum så vektet du ned det området med færrest målinger. Helt motsatt av det en burde gjøre. I gistemp un...

Hva har jeg JUKStert sa du? Et forslag eller utkast kanskje?

1. Den tegningen viser ingenting. Den har ingen tegnforklaring, så du sitter der ute sak.

2. At du ikke kan matematikk skal jeg ikke lastes for. Du har blitt fortalt begge utregningsmetoder, og forskjellen er minimal. d.v.s. på lik linje som avrundingsfeil.

3. Jeg bruker data rett fra kilden uten å gå ad omveier slik du ønsker at jeg skal gjøre.

Men etter alt skulle jeg ønske at jeg juk$terer. Det ligger enorme mengder penger i det.

1
la1goa Hva har jeg JUKStert sa du? Et forslag eller utkast kanskje? 1. Den tegningen viser ingenting. Den har ingen tegnforklaring, så du sitter der ute sak. 2. At du ikke kan matematikk...

Du har jo selv skrevet at du JUKSterer hadcrut4-dataene. At du bruker data rett fra kilden endrer ikke på det faktum at du JUKSterer dem etter at du har hentet dem.

Hvis du har problem med hadcruts arealvekting så får du vel bare bruke gistemps sin type arealvekting. Egentlig mest fornuftig.

1
dumskalle Du har jo selv skrevet at du har JUKStert. Juger du?

Er det det man kaller søte drømmer? Der man kan beskylde motparten for et eller annet, og så viste det seg at det var en drøm?

Nei. Jeg juger ikke, jeg har ikke lagt ut en graf der jeg har jukstert. Derimot har jeg lagt ut grafer som viser at andre har jukstert. Utkastet du sikter til har en matematisk metode som er mer nøyaktig enn det du ønsker deg, men noen jukstering, juks eller bedrag er det ikke. Forøverig ligger den metoden deg en høy gang i forståelse, og har vel neppe noen verdi å gi noen utfyldig forklaring.

Men du skrøt av at du skulle starte en tråd om Goa og Ole's juksteringer. Hvor ble det av tråden? Tør du ikke? Jeg kjenner lusa på ganglaget.

1
la1goa Er det det man kaller søte drømmer? Der man kan beskylde motparten for et eller annet, og så viste det seg at det var en drøm? Nei. Jeg juger ikke, jeg har ikke lagt ut en graf der...

Nei. Jeg juger ikke, jeg har ikke lagt ut en graf der jeg har jukstert. Derimot har jeg lagt ut grafer som viser at andre har jukstert.

Don't feed the Trolls.

Dumskalles oppdrag er å spamme ned og avlede enhver debatt om ethvert tema på enhver tråd.

Hvorfor gidder du å la deg trekke med? Totalt bortkastet tid og direkte ødeleggende.

1
Whit [sitat…] Vi kan godt kalle deg Jugeskalle hvis du vil. Det er jo langt mer dekkende enn ditt nåværende nick.

Der tar du so feil som du kan White....og dette du skriver her om andre reagerer eg på for det verkar så overfladisk og følelelseslaust som berre der......("du har rett og han har feil" låst tankegang...???)

Du har also endå ikkje forstått kor forureinandes klimateknologien (GEOENGINEERING bla) som "vekser opp som fluesopper" pga av klimahypotesa (som du støttar) og som lever "fett" på klimahypotesa kalla "menneskeskapt global oppvarming pga CO2" faktisk er..(til tross for at bla eg har beskreve dette til deg veldig grundig mange gongar)?

Smartskalle har fatta masse masse.......du derimot verkar ikkje eingong å fatte det han skriver ironisk om....?

Du støttar IPCC og AG uansett utan å tenke sjølv....eller??....hallleluuuuuujaaaaaaaaa! ??

1
la1goa Er det det man kaller søte drømmer? Der man kan beskylde motparten for et eller annet, og så viste det seg at det var en drøm? Nei. Jeg juger ikke, jeg har ikke lagt ut en graf der...

Nei. Jeg juger ikke, jeg har ikke lagt ut en graf der jeg har jukstert. Derimot har jeg lagt ut grafer som viser at andre har jukstert. Utkastet du sikter til har en matematisk metode som er mer nøyaktig enn det du ønsker deg, men noen jukstering, juks eller bedrag er det ikke. Forøverig ligger den metoden deg en høy gang i forståelse, og har vel neppe noen verdi å gi noen utfyldig forklaring.

Mer nøyaktig...

Endret altså. JUKStert.

1

Lignende innlegg

Miljø og Klima Fico Siste svar

Uklart om vindkraft

Fra stortingets talerstol har vi kunnet høre at vårt elkraftpotensiale for havvind, er like stort som det potensiale som i dag ligger til grunn for vår landlige produserte vannkraft. Det kan jo høres...
1
23 svar
Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Vitenskap Aztalon Siste svar

Genier

Genier oppstår fra tid til annen. Da mener jeg de som skiller seg ut blandt folkemengden betraktelig og kan anses som geni altså geni begavet. Det er en skala fra 160 IQ og oppover til supergeni som e...
1
8 svar
Miljø og Klima silas Siste svar

Klimarealistene = ytterliggående klimagruppe (Nettavisen)

Dette er etter min mening et skremmende eksempel på ytterliggående journalistisk levert av Nettavisen denne gang. At avisen går så langt å kaller Klimarealistene for ytterliggående er egentlig ganske...
Bilde

Carl I. Hagen besøkte Klimarealistene på Stortingets regning

Én av Hagens tre tjenestereiser som stortingsrepresentant var et besøk til Klimarealistene i Stavanger. – Et politisk relevant møte, svarer Hagen.


Bilde www.nettavisen.no
1
11 svar
Laster...