Miljø og Klima

xpoolman

Bob Geldof : Alle kan dø innen 2030 !

Bob Geldof skylder på klimaendringene og kommer med en dommedagsprofeti om at det som kommer til å utslette alt liv på planeten ikke er 3dje verdenskrig, men klimaet. Og det innen år 2030. Han mumler noe om sultkatastrofer i Afrika blant annet.

Imidlertid ser han veldig fram til å være den første avdanka rockeren i verdensrommet..... Noe dobbelmoralsk vil jeg si; hvor mye CO2 brenner han av under den turen tro ?

Tilbake til hans dommedagsbekymringer: Dersom det er sultkatastrofene i Afrika som skal knekke oss, ville det da ikke være en ide å bruke noen av de 250 milliarder USD EU bruker årlig på klimapolitikk til heller å hjelpe de sultende i Afrika ? For klimaet har dette svimlende beløpet forsvinnende liten effekt sier Bjørn Lomborg; en av de 100 mest innflytelsesrike personene i verden.

1
23 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg har alltid hevdet at mange artister som "kjemper" for miljøet har andre regler for seg selv. For eksempel bruk av eget jetfly eller alternativt på første klasse. Som forbrenner minst tre ganger så mye drivstoff pr sete enn turist klasse.

At menneskene dør i Afrika er ikke noe nytt og verre vil det bli hvis man ikke får stoppet befolkningseksplosjonen. Med kyskhet skal slaget vinnes er pavens oppskrift. Jeg lurer på om han vet hva sex er og hva som skjer deretter.

Befolkningseksplosjonen i Afrika og den folkevandringen vi er vitne til nå er bare begynnelsen. At Bob Geldof spår massedød i Afrika trenger men ikke å være popartist å være. Kanskje han skal reise ned der og dele ut preventiver.

Jeg så et TV program i dag som blant annet omhandlet sydpolen der man har opprettet et gedigent forskningsenter. Det som ble presentert var at dette senteret sto på kraftige søyler som kunne jekkes opp opp til 8 meter etter hvert som snødybden økte. Det er underlig å høre at man må ta slike forholdsregler når man sitter med inntrykket at Antarktis er i ferd med å smelte ned. For øvrig var gjennomsnitt temperaturen minus 25 grader midt på sommeren. Så her er mye å gå på.

1

Klimaismen har alle tegn som kjennetegner sære religioner og dødskulter. For oss som står utenfor blir dette så spesielt at man tror det er fleip.

Jeg tror ikke at Geldof er gal. Ikke tror jeg at han fleiper heller. Han ser bare det samme som mange andre har forstått før ham, at verden er full av naive idioter. Og disse idiotene har penger. Det ligger mye penger i religion bare du får med deg nok av tilhengere. Og hva er vel et mer edelt motiv enn å redde verden?

Men han kommer rimelig seint på banen. Al Gore var tidlig ute og skummet fløten. Nå er hele kulten i ferd med å dø og den enorme pengestrømmen er i ferd med å skrumpet inn. Solcelleindustrien ligger på sotteseng, fuglesmekkerindustrien sliter, og de har ikke lenger så mye penger til å korrumpere forskere eller kjøpe journalister og artister.

Og folk flest har fått nok. Mange innser at de har blitt lurt og bryr seg ikke lenger. Snart er det bare de mest ihuga fanatikerene igjen. Og de betaler ikke ut penger. De forventer å få penger for sin støtte til klimasvindelen, men den tiden er snart forbi.

Klimasvindelen vil havne i historiens søppelkurv sammen med alle de andre dommedagsspådommene som har herjet og aldri slått til. Og nye generasjoner vil ha lært det som de eldre lærte før dem. At eventyret om keiserens nye klær fortsatt er aktuelt, og at verden VIL bedras. Bare løgnen er stor nok, så biter folk på.

2

hvor mye CO2 brenner han av under den turen tro ?

Om han bruker en blanding av hydrogen og oksygen som rakettdrivstoff (noe som er vanlig), vil jo "eksosen" være ren vanndamp, og han vil altså ikke brenne av noe som helst CO2 under selve turen.

Men det vil nok gå med endel CO2 under byggingen av raketten...

1

Om han bruker en blanding av hydrogen og oksygen som rakettdrivstoff (noe som er vanlig), vil jo "eksosen" være ren vanndamp, og han vil altså ikke brenne av noe som helst CO2 under selve turen.##

Jeg leter fremdeles etter en kilde der man kan tappe ren hydrogen til slike stunt som beskrevet over.

Men at Geldrof kommer med dette innspillet betrakter jeg som en ren søknad om penger og ære. Og da er det ikke så nøye om søknaden inneholder dommedagsprofeti.Kirken har jo drevet med dette i tusen år. Og ser man på Vatikanet så kan man jo bare konstatere at det er penger i katastrofer altså dommedagsprofeti. Også kalt avlat.

1

Noe dobbelmoralsk vil jeg si; hvor mye CO2 brenner han av under den turen tro ?

Han har nok oversteget utslippskvoten sin med hasj-røyking alene.

2

de 250 milliarder USD EU bruker årlig på klimapolitikk

trøste og bære, var ikke småtteri, noen skriver med store tall her

1
trondhjem [sitat…] Hvis det er et sitat er du forpliktet til å opplyse om det og å angi hvem det er du siterer. Slik det fremstår i ditt første innlegg er det du og ingen annen som hevder at...

Hadde du tatt deg bryet med å lese lenken i åpningsinnlegget ville du ha fått med deg dokumentasjonen; "Lomborg slakter også den gjeldende klimapolitikken i Europa.

- Dagens klimapolitikk er meget ineffektiv. En god måte å si det på er at EUs klimapolitikk vil koste 250 milliarder amerikanske dollar per år resten av dette århundret. Det vil si at det koster 20.000 milliarder dollar å redusere temperaturen med 0,05 celsiusgrader. Skal vi virkelig bruke 20.000 milliarder på en politikk som har så liten virkning? sier han.

Lomborg tror ikke at avgifter og subsidier er noen god, langvarig løsning for klimautfordringene."

1

Bob Geldof skylder på klimaendringene og kommer med en dommedagsprofeti om at det som kommer til å utslette alt liv på planeten ikke er 3dje verdenskrig, men klimaet.

The silicon chip inside his head got switched to overload.

2
Smartskalle [sitat…] Vi lever i en gal, gal verden.

Vi lever i en gal, gal verden.

Derom er det liten tvil, politikerne strør om seg med penger i et tempo selv en full sjømann ville skjemmes over. En senking på 0.05 grader celsius drukner i feilmarginene og er ikke målbar, å bruke 20.000 mrd. dollar på dette er ren og skjær galskap.

Mislykkede satsinger så langt

- Mongstad - Dieselbiler - Kvotehandel - Vindmøller

bare for å nevne fire.

2
tikk For å generere så mye penger må det en industriproduksjon til, som igjen gir både forurensing og økte utslipp. Klimatullingene er slik sett de værste miljøsvina.

Politikerne hiver seg på tiltak helt uten å utrede konsekvensene, det så vi særlig med dieselbilene. Litt mindre CO2-utslipp men dette sto ikke i forhold til den skadelige forurensingen de står for lokalt. Dette var vel kjent fra internasjonal forskning men poltikerne ga uttrykk for at dette var kunnskap som først nå var fremkommet. Følgen er uansett at vi må leve med utslipp fra de innkjøpte dieselbilene i 15-20 år fremover.

Kvotehandelen er skjemmet av mye kriminalitet og prosjekter som kun er igangsatt for å kunne komme innunder ordningen med "Sareptas krukke". Når et forurensende prosjekt har fått ut det som er mulig etablerer de bare et nytt for å få støtte nok engang.

2

I de rødgrønnes siste budsjett hever de igjen avgiftene på dieselbiler, nok en erkjennelse av at det sterkt økte salget av dieselbiler er en katastrofe for lokalmiljøet. Slik går det når politikerne kaster seg på tiltak mer eller mindre hodesløst og helt uten å sette seg inn i fakta.

Finnes det i det hele tatt ett eneste tiltak igangsatt innenlands av de rødgrønne som vil ha noen effekt på den påståtte klimakatastrofen som påstås skal komme?

1
carlsen I de rødgrønnes siste budsjett hever de igjen avgiftene på dieselbiler, nok en erkjennelse av at det sterkt økte salget av dieselbiler er en katastrofe for lokalmiljøet. Slik går d...

Finnes det i det hele tatt ett eneste tiltak igangsatt innenlands av de rødgrønne som vil ha noen effekt på den påståtte klimakatastrofen som påstås skal komme?

Ja. Elbilsatsingen er blitt en stor suksess. Oppkjøpet av regnskog gir et merkbart bidrag på CO2-utslippene (denne skogen ville ellerrs blitt svidd av for å lage beitemarker). En tredje faktor er de grønne sertifikatene - rettere sagt utbyggingen av 24 TWh fornybar kraft i Norge og Sverige som kommer til å øke vårt kraftoverskudd som selges til kontinentet og bidrar til å fortrenge varmekraft der nede.

2

Lignende innlegg

Miljø og Klima Fico Siste svar

Uklart om vindkraft

Fra stortingets talerstol har vi kunnet høre at vårt elkraftpotensiale for havvind, er like stort som det potensiale som i dag ligger til grunn for vår landlige produserte vannkraft. Det kan jo høres...
1
23 svar
Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Vitenskap Aztalon Siste svar

Genier

Genier oppstår fra tid til annen. Da mener jeg de som skiller seg ut blandt folkemengden betraktelig og kan anses som geni altså geni begavet. Det er en skala fra 160 IQ og oppover til supergeni som e...
1
8 svar
Miljø og Klima silas Siste svar

Klimarealistene = ytterliggående klimagruppe (Nettavisen)

Dette er etter min mening et skremmende eksempel på ytterliggående journalistisk levert av Nettavisen denne gang. At avisen går så langt å kaller Klimarealistene for ytterliggående er egentlig ganske...
Bilde

Carl I. Hagen besøkte Klimarealistene på Stortingets regning

Én av Hagens tre tjenestereiser som stortingsrepresentant var et besøk til Klimarealistene i Stavanger. – Et politisk relevant møte, svarer Hagen.


Bilde www.nettavisen.no
1
11 svar
Laster...