Miljø og Klima

Smartskalle

Hall of Shame

I klimasvindelens kjølvann har mange av bidragsyterne til AR4, FN's klimapanels forrige rapport som delte Nobels Fredspris sammen med svindleren, dameforføreren og karbonmilliardæren Al Gore, hevdet at de personlig har fått Nobels Fredspris.

Når man først er vant til å lyve, så kan det virke som om det er vanskelig å slutte med det. Og for noen, som køllesvindler, "hide the decline", "the teamleader" og selvforherligende narcissist Michael Mann, har det som kjent tatt helt av.

For å belyse ytterligere en side av klimasvindelen har Donna Laframboise, kjent for sine avsløringer av unger i 20-årene uten fullført Bachelor som har blitt hovedforfattere til deler av FN's klimarapporter, og dermed blitt fremhevet som "Verdens Beste Forskere", opprettet et nettsted dedikert til falske Nobelprisvinnere.

(Nå var det gode grunner til at disse ungene i 20-årene ble valgt som "lead authors" av deler av FN's klimarapporter. De hadde en solid historikk bak seg som aktivister i Greenpeace.)

Nok om det.

Les mer om saken om de falske Nobelprivinnerne på http://fakenobellaureates.com/hall-of-shame-official-members-list/

Besøk gjerne Donna's nettside også, da det står mye nyttig der om IPCC sin hovedrolle som ekesekutør av den politisk vedtatte "klimakrisen", som er bygget utelukkende på ren svindel i alle ledd.

http://nofrakkingconsensus.com/

2
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

de falske Nobelprivinnerne

Det finnes også falske "vinnere" av Pulitzer-prisen, slik som en viss Ross Gelbspan.

Gelbspan er blant annet opphavsmannen til propagandaen om at Richard Lindzen og mange andre er "kjøpt og betalt" av "karbonlobbyen", og det ser ut til at en hel del spinn i klimadebatten kan spores tilbake til ham.

Det finnes imidlertid en nettside som gjør den jobben journalister burde ha gjort, nemlig å grave litt i alle beskyldningene og konspirasjonsteoriene som er så populære blant varmister, for å se om de holder vann.

Ta en titt på nettstedet "Gelbspan Files".

1

Lignende innlegg

Miljø og Klima Fico Siste svar

Uklart om vindkraft

Fra stortingets talerstol har vi kunnet høre at vårt elkraftpotensiale for havvind, er like stort som det potensiale som i dag ligger til grunn for vår landlige produserte vannkraft. Det kan jo høres...
1
21 svar
Vitenskap Script Publisert

Minoriteter

Minoriteter vil gjerne fremme at de har en særlig tilgang til den vitenskapelige sannheten utenom den vitenskapelige. Kvinnelige forskere som hevder at når en erkejennelsesfilosof gjetne tar trivielle...
1
0 svar
Vitenskap Aztalon Siste svar

Genier

Genier oppstår fra tid til annen. Da mener jeg de som skiller seg ut blandt folkemengden betraktelig og kan anses som geni altså geni begavet. Det er en skala fra 160 IQ og oppover til supergeni som e...
1
8 svar
Miljø og Klima silas Siste svar

Klimarealistene = ytterliggående klimagruppe (Nettavisen)

Dette er etter min mening et skremmende eksempel på ytterliggående journalistisk levert av Nettavisen denne gang. At avisen går så langt å kaller Klimarealistene for ytterliggående er egentlig ganske...
Bilde

Carl I. Hagen besøkte Klimarealistene på Stortingets regning

Én av Hagens tre tjenestereiser som stortingsrepresentant var et besøk til Klimarealistene i Stavanger. – Et politisk relevant møte, svarer Hagen.


Bilde www.nettavisen.no
1
11 svar
Laster...