Miljø og Klima

Smartskalle

McIntyre har funnet hockeykøllebladet.

Som kjent er det havet som er den reelle indikatoren på hvor mye varme / latent energi som vårt klimasystem inneholder. Og havet varmes som kjent opp i hovedsak av solen, vår eneste eksterne energikilde. Det finnes ingen annen måte å varme opp havet på enn enten via solen eller via varmeutviklingen fra jordens kjerne.

Mye skyer over tropisk hav gir mindre havoppvarming, og mindre skyer i de samme regioner gir mer havoppvarming. Ganske enkelt og logisk da skyer fungerer som persienner. Variasjoner kommer også fra endringer i solens UV-stråling, som kan variere veldig mye over tid. UV er energirik stråling som trenger ned i vann.

Havoppvarmingen er i følge fanatikerene et tydelig tegn på at noe er galt med klimasystemet. Det finnes angivelig en "ubalanse" forårsaket av CO2, som riktignok aldri har blitt påvist.

Vår kjente warmist Steven McIntyre, som er en troende AGW'er og som tror på den udokumenterte "drivhuseffekten" og på at CO2 har en hypotetisk innvirkning på klimaet, liker å gå sine warmist-venner i sømmene for å kontrollere at forskningen deres holder mål.

Hvilket den meget sjelden gjør.

Men deler av den kan faktisk være ganske informativ, så også denne gang når han setter Rosenthal et al 2013 under lupen.

Kort fortalt: Se de røde små fragmentene som framkommer helt til høyre i hver graf.

http://climateaudit.org/2013/11/02/rosenthal-et-al-2013/

Der kan man se det som angivelig skal være beviset på at katastrofal oppvarming skjer, noe som angivelig vil ødelegge kloden i løpet av overskuelig framtid.

Sett de små røde antegningene inn i den store sammenhengen og trekk dine egne konklusjoner.

Dersom du smiler litt og rister på hodet, er du høyest normal.

Dersom du blir litt irritert og øyeblikklig begynner å leite etter bortforklaringer, kan det hende at du er rammet av "dommedagsdepresjon"og kan ha behov for psykiatrisk hjelp. De som momentant går inn på "SkepticalScience.com" for å finne en bortforklaring er antakelig ekstra utsatt.

McIntyre har funnet hockeykøllebladet. Men det framstår ikke helt slik som den kyniske fanatikeren Mann har fremstilt det i sin dypt diskrediterte "forskning".

2
8 svar

Det finnes ingen annen måte å varme opp havet på enn enten via solen eller via varmeutviklingen fra jordens kjerne.

Din fysikkforståelse er mangelfull.

Global temperatur er avhengig av jordas atmosfære.

At du ikke vet dette er i grunne ganske overraskende.

1

Rosenthal et al 2013

Interessant at studien finner at både den varme middelalderen og den kalde lille istiden var globale fenomener.

Så spørs det om dette er nok til å gjøre Rosenthal til "fornekter" på vår lokale (mer eller mindre lukkede) avdeling.

1

Hvor ble det av Smartskalles startinnlegg? Så vidt jeg vet var det ingen regelbrudd der.

1
BorisA Ja merkelig. I tillegg er det et par innlegg skrevet i dag i tråden "Stadig nye klimaord" som også har blitt borte. Etter det jeg kan huske er ett fra Karbonbasert_Liv og ett fra u...

I tillegg er det et par innlegg skrevet i dag i tråden "Stadig nye klimaord" som også har blitt borte. Etter det jeg kan huske er ett fra Karbonbasert_Liv og ett fra undertegnede.

Dette sitatet må jeg bare beklage. Var for raskt ute her.

De innleggene jeg savnet viste seg å være i en annen tråd.

Jeg legger meg langflat.

1

Lignende innlegg

Våtere og villere?

Det konstateres at klimaendringene nå er over oss for fullt også i Norge (MDG-hold, SV-hold m.fl.). Og vi som i en del år nå er blitt tutet ørene fulle fra div. forskerhold, og ikke minst politisk ho...
1
27 svar

Dumme forskere.

Så 2 idioter på tv.En påsto at antarktisk var på størrelse med texas x2,Det er jo på størrelse med Canada. En annen var bekymret over at Grønland skulle forsvinne.Vet de ikke at det er land under både...
1
2 svar
Miljø og Klima trondhjem Siste svar

RWE saksøkes

I Tyskland foregår en interessant rettssak. Saul Luciano Lliuya har saksøkt RWE, en kullkraftgigant som har høye historiske CO2-utslipp på samvittigheten. Årsaken til søksmålet er at en diger bit på f...
1
9 svar
Miljø og Klima Fico Siste svar

Uklart om vindkraft

Fra stortingets talerstol har vi kunnet høre at vårt elkraftpotensiale for havvind, er like stort som det potensiale som i dag ligger til grunn for vår landlige produserte vannkraft. Det kan jo høres...
1
27 svar
Laster...