Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Som forventet:

"– Klimatoppmøtet i Marrakech har gitt et tydelig signal til Donald Trump om at verden står bak klimamålene. Stort mer ble de ikke enige om denne gangen, sier Kallbekken."

Ifjor ble de enige om en avtale uten forpliktelser. I år ble de enige om:

"Etter nesten to uker med forhandlinger, kom utsendingene i går med en erklæring om å vise politisk vilje og engasjement for å kjempe mot global oppvarming. Det trengs sterk politisk vilje, slår landende fast."

Sterkt :) Jeg er imponert.

Her noen betraktninger fra Norsk romsenter:

"Men generelt opplevde jeg en svært stor ansamling av mennesker som tilsynelatende ikke hadde noe å gjøre, bortsett fra å være der. "

Akkurat det jeg antok. For en patetisk gjeng.

3
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TomPadang

Vi kan synes mye om dette. Men det er tross alt 500 stats-og regjeringssjefer til stede der, for uten andre utsendinger.

Jeg tror nok at dette med slike samlinger er kommet for å bli. Likeså fokus på "klima" i alle fora og media. Det er åpenbart blitt en slags selvgående greie, der det males og kvernes på dette over alt.

2

arnekk

Ja nå annonserer Trump at restriksjonene for kull og oljebruk vil bli opphevet når han tiltrer. Er dette siste spikeren i kisten? COP møtene har liten verdi uten USA og hva vil Kina , India og Russland gjøre nå?

1

Trenberth

Er dette siste spikeren i kisten?

Tvilsomt, men det vil skape en voldsom bump for alarmistene.

1

Karbonbasert_livsform

Sterkt :) Jeg er imponert.

Det har vært nokså stille rundt årets COP-møte, i forhold til det i fjor. Ingen biskoper å se, ingen stafett med smeltet vann fra Arktis... jeg går ut fra at det har med reddingen av Planeten å gjøre. Og den ble jo reddet i fjor, så i år burde det ikke være nødvendig.

En annen måte å se det på, er at vedtaket nå er gjort, og da gjenstår bare jobben. Det er ikke fullt så populært.

1

arnekk

Det har vært nokså stille rundt årets COP-møte, i forhold til det i fjor. Ingen biskoper å se, ingen stafett med smeltet vann fra Arktis... jeg går ut fra at det har med reddingen av Planeten å gjøre. Og den ble jo reddet i fjor, så i år burde det ikke være nødvendig.

Symbolhandlinger er ofte med i å redde kloden og en av dem er jo når sykler man i Oslo så endres klimaet til det bedre. Flott, da får man litt mosjon samtidig.

Hvem husker ikke Greenpeace stuntet i København under COP møtet der et par lurte seg inn på dronningens middag for deretter bli kastet ut. Paret fikk en ukes straff pluss en uke ekstra for majestet fornærmelse. Men den oppmerksomhet GP fikk sammen med den ekstreme sutringen fordi blant annet paret hadde en baby hjemme er en del av oppsettet. Det burde de tenkt på før. Oppmerksomhet for en hver pris heter det men det har lite med klima å gjøre. Slike stunt har ingen positiv effekt for saken. Snarere tvert om.

I en av bergensavisene hadde man en gallup i dag der man spurte folk om klimaendringene var menneskeskapt. Det var flertall for NEI selv etter at en alarmerende artikkel beskrev hvor mye havet ville stige mot neste hundreår skiftet. Folk er lute lei at klimaeliten herjer slik de gjør. Kanskje det er på tide å stupe bevilgninger til klimaforskingen? De har jo allerede forske ferdig.

2

frankolainen

Kanskje det er på tide å stupe bevilgninger til klimaforskingen? De har jo allerede forske ferdig.

Nå ser det skummelt ut for den endeløse flommen av penger som "de grønne" har rullet seg i hvis Trump gjennomfører det han har lovet. Kjenner jeg Pottitlandet rett, så kommer vi fortsatt til å kaste milliarder etter denne svindelen i årevis etter at den er avslørt i resten av verden.

Denne perverteringen av vitenskapen vi har sett det siste tiåret rundt CAGW kommer ikke til å bli omtalt med pene ord når den skal beskrives i vitenskapsteorien om noen få år.

2

arnekk

Her noen betraktninger fra Norsk romsenter:

"Men generelt opplevde jeg en svært stor ansamling av mennesker som tilsynelatende ikke hadde noe å gjøre, bortsett fra å være der. "

Akkurat det jeg antok. For en patetisk gjeng.

Å reise til COP møtene er en bonus i klimahysteriets ånd. Og det er stort sett de samme menneskene som møtes for å bli enige om det man allerede er enige om. Hvor mange tusen tonn som slippes ut før og etter disse møtene er en ikkesak i denne sammenheng. Utslipp gjelder ikke delegatenes reiser og jeg antar at mange reiser på første klasse. Og som ikke er betalt av sin egen lommebok.

At Trumf lager sand i maskineriet er i grunnen en stor fordel. Dette fordi det vil gi en tenkepause i hysteriet.

I går hadde TV et foredrag som en svensk professor holdt ( jeg husker ikke navnet i farten). Det gjaldt fattigdom her på kloden. Han avsluttet foredraget med at vi hadde en langt større trussel for menneskeheten enn klimaendringene: befolkningseksplosjonen. Hørt det før? kanskje men dette er joe en ikkesak i klimadiskusjonen. Men er det det?

1

Arrcab

Han avsluttet foredraget med at vi hadde en langt større trussel for menneskeheten enn klimaendringene: befolkningseksplosjonen. Hørt det før? kanskje men dette er joe en ikkesak i klimadiskusjonen. Men er det det?

Kloden er konstant utsatt for trusler som kan, og vil før eller senere, føre til store forandringer, for alt som lever og vokser her. Av alle farligheter, som vi ikke kan gjøre noe med, har noen altså plukket ut klima, som et samlende symbol. Kontroll med befolkningsveksten er det ikke mulig å gjøre noe med, bl.a. på grunn av religiøse og kulturelle årsaker. Utslettende naturkatastrofer, som supervulkaner og meteor nedslag vet vi vil komme, men er ikke mulig å gjøre noe med. Men å innbille folk at det er mulig å styre klodens temperatur, se det er det jo mulig!

2

Kropotknik

Det gjaldt fattigdom her på kloden. Han avsluttet foredraget med at vi hadde en langt større trussel for menneskeheten enn klimaendringene: befolkningseksplosjonen.

Befolkningseksplosjonen i Afrika, som allerede er på verdenstoppen i dysfunksjonelle samfunn, må vel være blant klodens største trussler mot både klima og stabilitet.

Men det er kanskje viktigere å bygge sykkelsti gjennom kongsgården på Bygdøy?

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...