Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Vår miljøminister hadde et godt poeng i dagens Nyhetsmorgen på NRK P2. Han nevnte den opphetede debatten om budsjettet, klimaproblematikken her hjemme osv. Så nevnte han noe som vi burde merke oss: Hvis torvmyrene i Indonesia kan hindres fra å bli drenert (palmeolje-produsentene ønsker videre drenering av myrlandskapene), så ville det gi besparelser i CO2-utslipp tilsvarende over 2000 år med dagens norske årlige utslipp!! Norge har i alt stilt 6 milliarder til disposisjon for dette landet. Slikt nevnes visst sjelden av Venstre og Krf., de er mest opptatt av våre nasjonale relativt små utslippsbidrag fra innenfor landets grenser.

1
3 svar

3 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Videoseven

Norge har i alt stilt 6 milliarder til disposisjon for dette landet.

Da får landet 6 milliarder de kan bruke til å bygge palmeoljeplantasjer raskere.

6000 millioner blir kastet bort til offer for klimaguden.

1

Kent

Norge har i alt stilt 6 milliarder til disposisjon for dette landet.

Hehe, selvfølgelig har vi det :)

1

arnekk

Dette er kun miljøavlat og en måte å tilfredsstille V og KrF i sin iger å være utslippsvennlig. Hva som skjer med pengene etter de har forlatt landet er helt uinteressant. Palmeolje er også et råstoff til biodiesel akkurat som matolje. Hvor denne oljen er så fyfy er ganske merkelig.

Mye av det som skjer med regnskogen er jo at det må dyrkes mere mat og biodrivstoff til en økende befolkning. Og det er nettopp det at vi blir for mange her i verden som man helst ikke vil snakke om. Da er det lettere å bevilge noen milliarder til bevaring av torv i langvekkistan. Men drenere vi myrer i Norge også? Uten at klima endrer seg? Kanskje vi skal skattlegge de som gjør det med en CO2 avgift eller skal de søke om utslippstillatelse? Tull ja men der er så mye tull i utslippdebatten allerede.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...