Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Miljørørsla griner over TV2 og Hagen.

Miljøbevegelsen, det vil si Natur og Ungdom, Naturvernforbundet og Framtiden i våre hender er i harnisk over at Carl fikk stå fram i Godmorgen Norge med sine synspunkter på klimahysteriet:

Leder Ingrid Skjoldvær i Natur og Ungdom er svært kritisk til intervjuet:

– TV 2 har laget et koseintervju med en av de farligste stemmene i norsk politikk. Dette er en 72-åring med definisjonsmakt som sprer usannheter og det er skremmende at TV 2 gir ham lov. Link.

Naturvernforbundets leder Silje Ask Lundberg i Naturvernforbundet kaller også intervjuet ukritisk og ber TV 2 skjerpe seg. – Carl I. Hagen kommer med usannhet på usannhet, uten å bli avbrutt en eneste gang, eller at det blir stilt et eneste kritisk spørsmål. Når TV 2 evner å gi denne mannen fri taletid, uten en motdebattant, må i det minste journalisten opptre kritisk, sier hun.[ Linken er den samme.](</system/new/thread/forum/–%20Carl I. Hagen kommer med usannhet på usannhet, uten å bli avbrutt en eneste gang, eller at det blir stilt et eneste kritisk spørsmål. Når TV 2 evner å gi denne mannen fri taletid, uten en motdebattant, må i det minste journalisten opptre kritisk, sier hun.>)

Hagen tek feil om klima

Kvifor finn vi ikkje denne tittelen hos TV2 og NRK? Media må ikkje gjere same feil med Hagen som dei gjorde med Trump. Link.

Er man redd sannheten skal komme for en dag ?

NB !!!! I morgen tidlig er Hagen tilbake i Godmorgen Norge.

1
33 svar

33 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

arnekk

Har man råd til en Tesla så har man jammen råd til å betale det som det koster å bruke våre veier og infrastruktur i dette landet. Noe må ta regningen.

2

Karbonbasert_livsform

Hagen tek feil om klima

Hagens feil kan neppe hamle opp med Al Gore eller Obamas vitenskapelige visvas.

Følgelig burde den norske Nobelkomiteen øyeblikkelig komme på banen, om ikke annet så for å late som de er konsekvente.

2

ramses2k

Hagens feil kan neppe hamle opp med Al Gore eller Obamas vitenskapelige visvas.

Før jeg gidder å skrive noe mer, var dette seriøst ment eller trolling?

1

Karbonbasert_livsform

Det fins svart og det fins hvitt det fins rødt og det fins blått det fins brøl og kvirrevitt og dessuten fins det grått.

It's not only-only, for å sitere en rallykjører. :-)

1

Kropotknik

Hvor mange burnout'er i Teslaen skal til for å redde klimaet?

1

blackline

Nå må jeg bare tilkjennegi at jeg kun har sett noen få burnouter med Tesla. Alle gjort av meg selv når jeg prøvde en kamerats P85.

Alle andre ganger jeg har sett Teslaer har de faktisk kjørt rolig. I det samme tidsrmmet har jeg sett hundrevis av idiotkjøringer med fossilbiler.

1

Kropotknik

Alle andre ganger jeg har sett Teslaer har de faktisk kjørt rolig. I det samme tidsrmmet har jeg sett hundrevis av idiotkjøringer med fossilbiler.

Å svi gummi med en Tesla er vel såpass politisk korrekt at selv en MDG'er kunne være bekjennt av det.

Å svi gummi med en Hemi V8'er er politisk ukorrekt så det holder, men fritt for lithium og "rare earth" metaller.

1

arnekk

At der er forslag at TV2 skal sensurere seg selv i klimadebatten fordi klimaklubbene ikke liker det de hører er ikke bare forkastelig men helt uhørt. Hagen kommer som et friskt uredd pust i en ellers stillestående debatt. Og vi ser det her på VGD også der klimadiskusjonen har til de grader dabbet av spesielt etter COP møtene i Marokko.

Folk er luta lei i disse diskusjonene og hvis man tror at folk ikke vil dra til syden for ikke slippe ut CO2 ja så kan man ta seg en tur på flyplassene de dagene Charterflyene går. Der er to grunner for det: de har heller avslappet forhold til utslippene og det som Norge slipper ut er en fis å regne i global sammenheng. Det kommer i klasse med oppfordring til å sykle i Oslo for å redde klimaet.

1

TomPadang

Hagen kommer som et friskt uredd pust i en ellers stillestående debatt

Det er vel mer gammelt gods, det som kommer fra Hagen. Han er retoriker, ja - men argumentasjonens innhold tyder på liten klimakunnskap.

1

TomPadang

Jeg mistet all respekt for Hagen, etter at han saut over å ikke få honorær-plass i Nobel-komiteen. Det er også en del andre umusikalske opptredener fra gammel-formannen. Han er passé, men skjønner det ikke. http://www.dagbladet.no/nyheter/hagen-vurderte-a-bryte-med-frpnbsp-jeg-var-sa-forbannet/63452865#_ga=1.226680861.1801700886.1481715218 Og selvkritikk sitter langt inne.

Partiet hans holder seg for nesen og munnen når han er til stede.

Det er nok ingen grunn til å tro at han kan komme tilbake som betydningsfull politiker, eller klimakritiker. Han ligger jo lysår tilbake i viten mot klimakritikere som har satt seg inn i sakene.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...