Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Borten Moe hisser på seg miljøbevegelsen

I Teknisk Ukeblad (TU) 1116 er der en lang artikkel om Ola Borten Moe. I denne 6 siders presentasjonen øyner man en mann som vil skape blest om oljen som han mener er langt fra utdatert. " Jeg er forundret over alle som ser på nedturen i oljenæringen som et bevis på at oljealderen er over. Min oppfatning er snarere tvert imot".

Enklere kan det ikke bli sagt men han kommer med en annen uttalelese som kanskje vil vekke enda mere debatt: "Miljøbevegelsen i Norge lever på statstilskudd og verdier skapt av den næringen de kritiserer. Ihjæl-subsidierte vindmøller til havs vil aldri gi oss samme inntektene! Snarere tvert om".

Det er bra at vi har en mann som kaller en spade for en spade og jeg skulle inderlig ønske å se han i manesjen i Stortinget til neste høst. Jeg vil anbefale alle som har anledning til det, også miljøbevegelsen, å lese artikkelen.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Karbonbasert_livsform

I Teknisk Ukeblad (TU) 1116 er der en lang artikkel om Ola Borten Moe.

Finner ikke artikkelen i nettversjonen. Må jeg kjøpe papirutgaven?

1

arnekk

Det er mulig du ikke finner den på nett. Som NITO medlem får jeg den på papir. Den er verdt pengene hvis du får tak i papir utgaven. Garantert. Der er flere artikler som også er av interesse.

For øvrig er Borten-Moe også mot særfordelene med EL-bilen selv om har kjører en slik selv. Noe å tenke på for andre politikere? Ikke minst MDG.

1

Trenberth

"Miljøbevegelsen i Norge lever på statstilskudd og verdier skapt av den næringen de kritiserer. Ihjæl-subsidierte vindmøller til havs vil aldri gi oss samme inntektene! Snarere tvert om".

Dette bør ikke skape noen debatt - egentlig. Det er åpenbart slik at vindmølleparkene vil koste oss skattebetalere milliarder i årene som kommer, og null i inntekter.

Fullstendig meningsløst. Bra av Borten Moe å poengtere dette.

1

Trenberth

Jeg er forundret over alle som ser på nedturen i oljenæringen som et bevis på at oljealderen er over. Min oppfatning er snarere tvert imot".

Jeg tror han vil få rett. Det forventes økt etterspørsel etter råolje allerede neste år.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...