Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Medias og mange politikeres klimafantatisme viser seg enda en gang i forbindelse med utnevnelsen av den nye JUSTISMINISTEREN Per Willy Amundsen.

For nå gnåles det om at han tidligere har uttalt seg skeptisk til teorien om menneskeskapte klimaendring. Politisk redaktør i Klimaposten, Trone Eilertsen, kalte han i en artikkel i går for klimafornekter, en journalisten på TV2 maste om det samme i dag, det samme med Trine Skei Grande som mente han måtte legge bort gamle symspunkter på dette området. Altså klima, ikke juss!

Man kan spørre seg om det spiller noen rolle hva en JUSTISMINISTERs mening om klima har, men dette er altså livsviktig for klimafanatikerne.

Det jeg har hevdet tidligere ser ut til å stemme, det ser ikke ut til å være mulig å inneha en topp posisjon i politikk eller annen offentlig toppstilling uten å sverge troskap til klimaismen.

2
48 svar

48 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

BorisA

"Siteringsfunksjonen" på iPaden fungerer ikke, så jeg får ikke kopiert hans svar til meg, men jeg forstår han slik at politikere med feil klimasyn ikke har noe i politikken å gjøre. Og her er det cagw-tilhengerne som har definisjonsmakten. Vi snakker altså her om yrkesforbud i praksis.

Kanskje Trondheim kan gi oss en liste over yrker og stillinger som etter hans mening kan tillates for folk med et kritisk syn på teorien om menneskeskapte klimaendringer?

Nb! Jeg merker meg at det er en voldsom aggresjon fra MSM-journalistene mot folk som har ytret seg kritisk mot menneskeskapte klimaendringer. Senest i kveld da en krakilsk journalist intervjuet Per-Willy Amundsen.

Hvor ble det av den lovpriste toleransen for mangfoldet? Gjelder den bare for spennende klesdrakter og matretter?

3

Trenberth

Gjelder den bare for spennende klesdrakter og matretter?

Den gjelder nok bare for klimavennlige klesdrakter og matretter.

Pinnekjøtt er nå helt ute :)

1

Kropotknik

Man får takke de høyere makter for at vi ikke har statsråder fra MDG.

3

xpoolman

Og vi må sørge for at så aldri skjer heller.

Også de andre småpartiene må skvises under sperregrensen slik at vi slipper innblanding fra dem også.

1

trondhjem

For nå gnåles det om at han tidligere har uttalt seg skeptisk til teorien om menneskeskapte klimaendring. Politisk redaktør i Klimaposten, Trone Eilertsen, kalte han i en artikkel i går for klimafornekter, en journalisten på TV2 maste om det samme i dag, det samme med Trine Skei Grande som mente han måtte legge bort gamle symspunkter på dette området. Altså klima, ikke juss! Man kan spørre seg om det spiller noen rolle hva en JUSTISMINISTERs mening om klima har, men dette er altså livsviktig for klimafanatikerne.

Vi lever i en fysisk verden som nådeløst og uten unntak styres av naturlovene. Det er f.eks. ikke opp til den enkelte om man vil tro på tyngdekraften. Hvis du ikke passer deg for stupet ramler du ned samme hva du måtte velge å tro på.

Det betyr at om vi skal få et velfungerende og godt samfunn å leve i er det avgjørende viktig at de personer som sitter i samfunnets sjefsposisjoner og fatter beslutninger på vegne av oss alle er ydmyke overfor disse naturlovene og regulerer samfunnet vårt i samsvar med dem. Hvis ikke vil naturlovene bli vår fiende og ikke vår venn.

FrPs statsråder kan forsikre så mye de vil om at de kommer til å følge regjeringsplattformen (som bygger på hva klimaforskningen finner), men når de innerst inne ikke stoler/tror på hva klimaforskerne finner ut, så kommer de til å ta avgjørelser på vegne av hele samfunnet som fargelegges av det grunnsynet. Derfor spiller det en stor rolle om regjeringen fylles opp av statsråder som uttrykker at de tror ikke på hva forskningen finner ut om et av vår tids store samfunnsproblem; den truende globale oppvarmingen.

Og dette har intet med heksejakt å gjøre. Det angår oss alle hva regjeringen gjør og ikke gjør, og det er høyst legitimt og normalt i et demokrati at de som styres sier fra til de som styrer når vi mener de gjør gale valg.

3

frankolainen

Og dette har intet med heksejakt å gjøre.

Dette har alt med heksejakt å gjøre!

De som ikke tror på den falsifiserte hypotesen om katastrofal menneskeskapt global oppvarming nektes i realiteten en rekke jobber.

Når holdningen til denne gigantiske bløffen er et tema ved valg av justisminister, så er dette åpenbart.

Men du og dine bør begynne å trå litt mere forsiktig. Dersom dere tøyer strikken særlig lengre nå, så er en Nurenbergprosess en reell mulighet. Dere har sølt vekk tusenvis av milliarder, lammet industrien i den vesttlige verden, og gitt Kina enorme konkuransefordeler. Snart kan Folket kreve at noen skal stå til ansvar dette. Et folk du og resten av den grønne eliten er på kraftig kollisjonskurs med. Folk liker ikke å bli lurt.

3

trondhjem

De som ikke tror på den falsifiserte hypotesen om katastrofal menneskeskapt global oppvarming nektes i realiteten en rekke jobber.

Vi skal alle være glade for at mennesker som ikke skjønner at det er ikke opp til hver enkelt å ha sine egne fakta/virkelighetsforståelse stenges ute fra jobber hvor deres uforstand kan utøve skade på samfunnet.

1

jeolno

Dere har sølt vekk tusenvis av milliarder, lammet industrien i den vesttlige verden, og gitt Kina enorme konkuransefordeler

Bare her i lille Norge sørget den rødgrønne regjeringen for at vanlig folk og nærimgslivet, i året 2009 betalte inn minst 62 milliarder kroner i miljørelaterte avgifter til statskassen.

Etter årrekker med slike straffeskatter, har utslippene av klimagasser bare økt. Her kan en med rette benytte uttrykket "sølt vekk" om den rødgrønne klimapolitikken.

1

Trenberth

Og dette har intet med heksejakt å gjøre. Det angår oss alle hva regjeringen gjør og ikke gjør, og det er høyst legitimt og normalt i et demokrati at de som styres sier fra til de som styrer når vi mener de gjør gale valg.

Og omvendt.....

1

xpoolman

Vi lever i en fysisk verden som nådeløst og uten unntak styres av naturlovene

Kan du vise oss den naturloven som sier at det er den CO2 vi har svidd av som har ført til at temperaturen på jorda har steget med en grad ?

1

trondhjem

Den kalles termodynamikken første lov.

Den dikterer at når varmetapet fra jordoverflaten i økende grad hindres å trenge gjennom atmosfæren grunnet forsterket drivhuseffekt samtidig som varmen inn fra sola slipper uforandret inn til jordoverflaten, må temperaturen (termisk energi) i jordas overflatesone stige for at energibevarelsen skal opprettholdes.

Du trenger ikke svare på dette. Jeg har i 15 år prøvd å få klimaskeptikere til å erkjenne denne elementære fysikken uten effekt. Jeg vet at dere nekter å forstå fysikken i klimasystemet.

1

Trenberth

Man kan spørre seg om det spiller noen rolle hva en JUSTISMINISTERs mening om klima har, men dette er altså livsviktig for klimafanatikerne.

Det spiller ingen rolle - like lite som hva han mener om syltetøy.

Det som er helt avgjørende, er om han er skikket til å være Justisminister. Det er evt her debatten bør være.....

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...