Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Den absurde vindkaftutbyggingen her i landet.

Det er egentlig helt ufattelig at vi kan tillate slikt i det vakre landet vårt !

2
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

trondhjem

Når det gjelder å ta i bruk naturen vår til å skaffe oss energi for å gjøre oss uavhengig av en ikke-fornybar energiforsyning da protesterer klassiske naturvernere høylytt og inderlig, enten det er småskala vannkraft, solcellekraft, vindkraft eller biomasse. Ikke bare vil disse vindmølleparkene bidra til å gjøre oss mindre oljeavhengig, de skaper også betydelige arbeidsplasser og skatteinntekter til lokalsamfunnet.

Slik sett er det underlig at når fjellet vårt bygges ned av hyttebyer, slalomanlegg, skiarenaer og andre fritidsaktiviteter for nordmenns rekreasjon, da glimrer kritikken fra de samme klassiske miljøvernere med sitt fravær. Det synes jeg er vanskelig å forstå.

2

xpoolman

hyttebyer, slalomanlegg, skiarenaer og andre fritidsaktiviteter for nordmenns rekreasjon

Dette er jo som du skriver for menigmanns rekreasjon, og har ikke på langt nær så stort skadepotensiale som disse mastodontene av noen vindmøller har. De er både stygge, bråker mye, og skader og dreper fugler.

Dessuten har de absolutt ingen samfunnsnyttig verdi. Bare utgifter.

2

la1goa

de skaper også betydelige arbeidsplasser og skatteinntekter til lokalsamfunnet.

Gjett en gang hvem som betaler disse arbeidsplassene? Så når det kommer til stykket var det visst ikke så billig allikevel med vindkraft.

1

xpoolman

Så når det kommer til stykket var det visst ikke så billig allikevel med vindkraft.

Lite vind i fjor førte til 15 % lavere produksjon enn i 2015 fra de norske vindparkene, noe som i alle fall ikke gjør driften billigere.

Og var det ikke slik at det skulle bli "varmere, våtere og villere", der villere betyr mer vind, ikke mindre.... ??

1

perchri

Slik sett er det underlig at når fjellet vårt bygges ned av hyttebyer, slalomanlegg, skiarenaer og andre fritidsaktiviteter for nordmenns rekreasjon, da glimrer kritikken fra de samme klassiske miljøvernere med sitt fravær. Det synes jeg er vanskelig å forstå.

har lagt merke til dette. Men man vet jo at idrett er norges religion nr 1.

Blir som med vannkraft. Man bygger ut "ren" energi, selv om man vet at det vil en ende ta...og da finnes det ikke så mye som en bekk i det fri tilbake. Også, MÅ man bygge atomkraftverk alikevel. Kanskje bygget noen atomkraftverk allerede nå, og latt en fri natur få beholde sine frie fosser og elver? bare en ide. Sagt det før....vi er ikke så innmari langsiktige i tankegangen vår......

1

fargerik

Det finske bensinstasjonsselskapet St1 satser på utbygging av vindkraft et sted i Finnmark, en ødemark hvor det visstnok blåser ekstra mye.

Finnene har en tendens til å satse, på det ene området etter det andre.

1

frankolainen

Det er ikke bare vårt vakre land som er forurenset av disse vederstyggelighetene, og flere og flere begynner å få opp øynene for galskapen.

I tillegg til å drepe det lokale dyrelivet, som vel nå er en kjent bivirkning av dette "grønne" alternativet, så er de også brannfarlige. Dette er selvfølgelig (også) noe som grønningene helst ikke vil snakke om, men her er litt lesestoff.

However, these numbers are believed to be only the tip of the iceberg, as many cases are not made public, and hence go unregistered [8]. This statement is supported by the fact that the British newspaper The Telegraph [14] obtained information from the wind industry reporting that about 1500 wind turbine accidents occurred within the United Kingdom (UK) alone between and 2006 and 2010.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...