Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Nå må jeg virkelig spørre.... Er det bare Trump som er såpass oppegående at han ikke jodler med denne jentungen fra Sverige? Verden for tiden er som en vanvittig operette, der onde drømmer manifesteres i faktiske figurer.

Nå tror jeg pinadø at verden er gått av sporet.

3
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

ingenkanvite

"Denne jentungen fra Sverige" har meninger og synspunkter som er vanlig hos uopplyste miljøforkjempere. Det oppstår en fanatisme i måten det formidles på som har smitteeffekt. De fleste media har en non-platforming politikk som ikke slipper til kritiske stemmer. Mange får sine avisinnlegg avvist når de prøver å fremme andre perspektiver. Hvor mange ganger har en internasjonalt kjent klimaviter som Ole Humlum sluppet til på norsk TV. Han har store kunnskaper, selv om han selvfølgelig ikke trenger å ha rett i alt han sier. Han har kanskje rett i like mye som mange som kaller seg vitenskapsfolk og som uttaler seg sikkert om usikker kunnskap.

Det har vært en frenetisk oppbygging av talerstoler for "denne jentungen fra Sverige". Hun brukes i et kynisk storpolitisk spill. Det er et politisk propagandashow som får mange til "å jodle med", eller til og med å brøle.

2

swixfantomet

Hun brukes i et kynisk storpolitisk spill.

Jeg føler også sympati med jentungen. Men når det er sagt så fins det mange andre her i verden som har det mye verre enn henne, og som har større behov for hjelp og støtte.

1

Nødutgang

De står står bak henne har gjort en genistrek.

1

swixfantomet

Ja, og nå er anti-Greta kommet på banen, Heartland Institute kjører mottiltak. Utrolig verden vi lever i.

https://www.youtube.com/watch?v=9zrHs3dv7LQ

1

TomPadang

Kanskje er jeg blitt klima-prepper? Fått meg ny dame? Vunnet i Lotto?

Nei, det er nok ren tilfeldighet.

1

Lykten

Det virker ikke som det er noen som støtter henne her inne og vg har ikke skrevet om henne på lenge. Men heldigvis er det noen som hører og forstår.

Det at mange medier skriver om henne betyr ingenting. De dekker det kun fordi det genererer, "klikk".

1

perchri

..generer klikk i hodet på folk? De fleste er vl såpass oppgående, at de skjønner det ikke er krig? Jeg lengter etter sola,jeg. Noen må da ha skylda for at den er borte?

1

xpoolman

Hvor i all verden har du holdt deg Tom ?

1

TomPadang

Meaning?

1

xpoolman

Lenge siden jeg har sett deg her inne :-)

Når jeg sjekker de siste innlegga dine så opptrer de 18. september, 1. desember og 20. januar. Litt trafikk nå i januar etter den 20, men det er ulikt deg dette, jeg begynte nesten å bli bekymra :-)

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...