Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En stor del av landene i Parisavtalen overholder ikke sine mål. De innrapporterte målene er langt fra nok til å stagge utslippene ned 45 prosent.

Glem koronakrisen, klimakrisen kommer til å utrydde oss - hvis ikke politikerne handler nå.

1
363 svar

Arrcab

Er det ikke på tide å slutte å diskutere med med klimafornektere? Det er et målt faktum at klodens temperatur har steget med en hel grad siden førindustriell tid. Det skaper problemer.

Det er ikke mulig å fornekte klima, det er det det er. Uansett hva og hvordan vi leker med tanken på å kontrollere eller regulere, er det fortsatt milliarder av mennesker som strever hver dag for å forbruke stadig mer, samtidig som resten aldri vil gi slipp på det de har. Det er noen som gir inntrykk av å godta ulike botsøvelser, spesielt dem som ikke har så mye fra før, eller som prøver å framstå med aksepterte meninger.

1

trondhjem

Det er ikke mulig å fornekte klima

Det er det selvsagt. Klimafornekterne nekter jo kategorisk å godta at klimagassutslippene våre skaper en farlig sterk global oppvarming.

Da kan man like gjerne nekte for at det fins et klima også. Det er den samme kunnskapen som ligger til grunn for at vi vet om begge fenomener.

1

Arrcab

Klimafornekterne nekter jo kategorisk å godta at klimagassutslippene våre skaper en farlig sterk global oppvarming.

Der våknet du, God morgen! Kanskje du er i stand til å nyansere det noe, når "farlig sterk global oppvarming" er en like "fornektende" faktapåstand, som når noen mener at vår aktivitet, ikke påvirker klima og naturen rundt oss. Det har liten mening å bruke milliarder, og store ressurser på noe som aldri vil fungere, når vi samtidig ikke bruker nok ressurser på å forberede konsekvensene av de klimaendringer som kommer uansett.

2

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...