Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forskerne er ikke i tvil om at krisen er menneskeskapt.

Forskerne er enige om at klimaendringene vil bli vanskelig å håndtere hvis temperaturen i år 2100 er mer enn 2 grader varmere enn det var i 1850. Alt i dag har problemene allerede oppstått med varme og flom vi ikke før har sett maken til. Den eneste måten å stoppe klimaendringene på. er å slippe ut mye mindre klimagass enn vi gjør i dag., samt at man må finne gode måter å fjerne Co2 fra atmosfæren på. Såkalt "karbonfangst" eller "karbonlagring".

10
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Arrcab

Når media graver fram de verste eksemplene på steder med mye varme og nedbør, er det sjølsagt i den hensikt å skremme folk inn i folden. Nå skal vi alle gå i takt, selv om brua eller samfunnet under og rundt, oss blir ødelagt på grunn av dumme tiltak, idealisme og moral. Karbonfangst er nytteløst om det ikke kan lagres, er enormt energikrevende, og effekten på klima er teori.

3

perchri

Er så enig,så enig. Intet er overhodet bevist, hverken naturlig endring og menneskeskapt. Slike endringer har skjedd gang på gang i jordens historie.....Inkafolket døde ut da de mistet nedbøren, da var det ikke oljebrenning eller biler eller noe annet en promping fra dyr og mennesker.....tenk over det. Kloden er dynamisk ,men det glemmer visst folk.

1

Marella_Real

Godt betalte "forskere" er enige om at klimaendringene er menneskeskapt. Uten "Den katastrofale menneskeskapte klimakrisen" ville det spøke for tusenvis av disse "forskernes" jobber. Det er ikke uten grunn at 60 % av de ansatte i Cicero er enten økonomer eller statsvitere. Økonomene sitter og pønsker ut måter å loppe penger fra menigmann mens statsviterne finner ut hvilke trusler og dommedagsprofetier som egner seg best til å skremme befolkningen med. Et av de "beste" sitatene fra klimarørsla lyder: “It doesn’t matter what is true, it only matters what people believe is true.”

2

perchri

Et av de "beste" sitatene fra klimarørsla lyder: “It doesn’t matter what is true, it only matters what people believe is true.”

Thats right.

1

silas

Hva mener du med "forskerne er enig". Hvilke forskere er det du sikter til? Hvis du hadde fulgt med i timen, ville du fort ha oppdaget at det på ingen som helst måte er noen enighet når det gjelder klimaet og dommedagsprofetiene som brettes ut i media 24/7.

1

TURBRA

Men det at de fleste forskere mener at denne krisen er menneskeskapt er det vel ingen tvil om?

1

perchri

Jo det må det være....det e 0 bevis for at klima er endret grunnet menneskene, eller lik 0 bevis for at det er en naturlig dynamikk i det hele. man venter på bevisene...ser ikke ut til at de kommer med det første.

1

silas

Det er absolutt ingen grunn til å "fange" CO2. Dagens nivåer er veldig lave historisk sett og det er ingen grunn til å tro at vi går mot en katastrofe. 30-tallet er et eksempel på at det har vært veldig varmt og med litt research vil man fort se at flom, tørke og annet uvær er helt normalt.

Faktum er at "klima-effekten" av CO2 er logaritmisk og atmosfæren er selvregulerende med negative tilbakekoblingsmekanismer, som f.eks. albedo og konveksjon.

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...