Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det Store Grøne Spranget

Kommunisten Mao iverksatte sin planøkonomi og 5 årsplan i 1958 hvor kommuniststaten skulle gjøre et politisk styrt kvantesprang innen stålindustri og jordbruk. "Det Store Spranget."

Det endte med total katastrofe, hungersnød og anslagsvis opp mot 30 millioner døde mennesker. Slike eksperiment har alltid feilet.

For tiden driver våre egne politikere, og i særdeleshet flere europeiske politikere (Merkel) og FN og lager politiske Grøne "5 årsplaner" - det det skal gjøres kvantesprang innen grøn energi og utfasing av billig fosil energi.

Virkemidlene har vært politisk styrt forskning med korrupte venstrevridde forskere og politikere, ensidig skremselspropaganda i de fleste media hvor flere av disse har opprettet egne propaganda-avdelinger for å spre budskapet til de Grøne "5 års planene" som skal frelse kloden og menneskeheten.

Nå begynner vi å se starten på katastrofen til den Grøne "5 års planen". Millioner av lavtlønte i Europa vil ikke greie å betale eenergiregningen til oppvarming og matlaging. Italia har allerde måttet betale strømregningen til tusenvis av innbyggere. Faren for at tusenvis vil kunne fryse i hjel i egne hjem eller på gata til vinteren er reell.

Og det værste av alt er at det ikke er noen klimakrise i verden og heller ikke vitenskapelig dokumentert at co2 påvirker temeraturutviklingen på kloden.

Redusert solaktivitet er varselet av solforskere i årene fremover med mulighet fot kaldere vintre.

Vil de Grøne kommunistene og sosialistene i politikk og media da ta ansvaret og bekjenne sin synder for påført menneskelig lidelser og dødsfall?

Neppe og det gjorde heller ikke psykopater og kommunistene Mao.

1
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

nostalgikern

Apropos sola, hva er egentlig sagt om dens utvikling? Jo, at den smått om senn (virkelig smått, men dog) utvider seg og blir sterkere og sterkere, og om "mange år" (for å si det forsiktig...) faktisk blir så stor at den brenner opp sine nærmeste planeter ihvertfall, deriblant moder Jord. (Mon tro hvordan lyder de siste nyhetssendinger på den tid det ikke blir levelig for menneskene på jorda lenger pga. solas "nærvær", hvis det fortsatt finnes mennesker her også av andre grunner på den tid dette nærmer seg da?..).

Jeg satt ute en ettermiddag nå i september og sola skinte. Jeg har faktisk aldri før kjent solstrålene så intenst varme til å være en høstmåned! Kanskje solas betydning tross alt undervurderes når det kommer til dette med temperatur-økning på jorda?, i den grad den måtte være vitenskapelig dokumentert pr. nå, noe den vel er, selv om jeg i farten ikke kjenner til estimert grads-økning de siste 30 år f.eks.).

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...