Nye VGD er lansert! Mer informasjon
3
4 svar

4 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Arrcab

Mange mener innvandrere generelt er en kostbar utgiftspost for landet, men av alle landets befolkningsgrupper, må samene være den som koster landets skattebetalere mest. Kanskje ikke i form av direkte tilskudd, men uansett hva som planlegges av ulike prosjekter som vil skape arbeidsplasser og inntekter til landet, er det erstatning, trenering og protester, som er refrenget.

1

trondhjem

Nå er det definitivt over med flere utbygginger på land.

Det skal du ikke føle deg så trygg på. Samiske beiteområder er herved fredet for vindkraftutbygginger. Men det er på langt nær hele landet det gjelder.

Dessuten, reinen er på langt nær bare sky overfor vindmøller. Den jages av hytter, veier, og nesten all annen infrastruktur. Når Høyesteretten så tydelig har løftet opp urfolks rettigheter som de gjør i denne dommen, vil det ikke forundre meg om at hyttebyer, veier og annet også vil kunne bli kjent ulovlig oppført og avkrevd revet.

1

Arrcab

Vi snakker landarealene fra Trondheim til Kirkenes, og store fjellområder i Sør Norge. Det spørs hvor lenge et land kan holde seg med en kultur, som trenerer det meste av utvikling og økonomisk grunnlag.

1

Trenberth

Vindkraftverkene er ulovlig bygget. De må da rives 😊

1

Lignende temaer

Bilde

Vitenskap

Vitenskap

Bilde

Luftfart og Samferdsel

Luftfart og Samferdsel

Bilde

Astronomi

Astronomi

Bilde

Politiet

Om godt arbeid og ikke så godt arbeid fra politiet

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Laster...