Dette er rent hykleri fra Støre.

Så lenge Støre ikke er villig til å gjøre noe aktivt for å redusere Norges solide bidrag til opptaket av fossilt karbon som skaper det problemet han omtaler som eksistensielt (noe det dessverre er), så burde mannen hatt skamvett til å gå stille i dørene når klimaproblemet kommer på dagsordenen.

Støres garanti for å "utvikle" norsk petroleumsnæring vil resultere i noen milliarder tonn til med CO2 til atmosfæren. Der vil disse enorme mengder med gass forsterke drivhuseffekten og gjøre klimaproblemet enda mer ekstensielt for dagens unge.

1

Støre får en versting pris Glasgow, og det må bety at regjeringen gjør noe riktig. Regjeringen nekter å ta uansvarlige grep, og mener løsningen, om det er noen, ligger i å ta fornuftige skritt, uten å ødelegge vårt livsgrunnlag på unødvendig kort sikt. Vi lar oss vanligvis lett presse, er redde for kritikk og dårlig rykter, så nå gjenstår gjennomføring. Ikke la seg stresse av fanatikere eller politisk taktikkeri, og gjennomfører det de mener er til beste for saka og for landet.

1
Laster...