Du må ikke være professor for å forstå galskapen i "det grønne skifte", når tilgangen på livsviktig og stabil elektrisk energi forsvinner, før en ny stabil teknologi kan ta over. Det tror jeg faktisk er pensum i barnehagen.

3

Nå er de fleste europeiske land lei av den grønne galskapen. Tyskland og Østerrike med sine "grønne" ministere presser på for at gasskraftverk og atomkraftverk ikke skal få en grønn merkelapp, mens Den Europeiske Kommisjonen har tatt standpunkt for at slik utbygging er nødvendig for å nå europeiske klimamål. "De grønne" go bananas og kjemper med nebb og klør for å få gjennom sine krav og fortsatt holde sin klamme hånd over europeisk politikk.

Og det hele dreier seg om penger. Det er en "grønn" redsel for at investorer ikke skal plassere pengene sine i deres "grønne" prosjekter, dersom de ikke får bannlyst utbygging av gasskraft og atomkraft.

1

Jeg tror de har skjønt det nå...når både Tyskere og andre med kullkraft er blitt svarte på henda...og må fyre opp.

1

Som svar på energikrisen og den nye sikkerhetssituasjonen nå som Russland er blitt en fiende, har den tyske regjeringen bestemt å bruke 200 milliarder Euro på å forsere landets vedtatte plan om 100 % fornybar energi med 10 år. https://twitter.com/bmf_bund/status/1500521648340017155

Det er ikke bare Tyskland. EU-kommisjonen har planer om å gjøre noe tilsvarende.
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_22_1511

Det kommer til å bygges ut solkraft, vindkraft, hydrogenproduksjon, energilagringssystemer og annen infrastruktur nødvendig for å oppnå 100 % fornybar kraft i høyt tempo i mange år fremover på kontinentet. Det er fast bestemt på å kvitte seg med avhengigheten til den fossile energien. EU har fått føle på kroppen hvor sårbart og dumt det er å være energimessig avhengig av et krigshisseersk diktatur.

Stikk i strid med hva du tror vil det blir mange som vil få vindmøller i sitt nærområde i årene som kommer.

2

Mens vestens demokratiske land tilsynelatende strever det de kan for å ødelegge sin egen økonomi, og grunnlaget for fred og velstand, står de land som representerer mer enn halvparten av klodens befolkning, klar til å endre dagens verdensorden.
Dette er også land som ikke bryr seg vesentlig om klima og miljø, men turer fram med krig og trusler for å nå sine idealistiske mål.
Klimasaken handler ikke om noen puslete vindmøller, men handler mer og mer om "vestens ønske om selvutslettelse", hundre år før klima kanskje tar oss alle sammen, uansett hva vi gjør.

1
Laster...