"Til slutt vil Oljefondet bli et attraktivt mål for dem som søker erstatning for klimaskader, tror Kapoor".

1

Håper den kommer i gang sånn midt på vinteren med minus 20-30 kuldegrader. Da er det sikkert å vinne, og få med seg mange som er enige å starte opp med både kull og annet rask....når de fryser rumpetutten av seg....

1

Hvordan i helvede kan noen gå til rettsak på noe som står på 0? Intet er overhodet bevist er naturlig, eller menneksts skyld....og da lage en rettsak.......verden må ha fått hjerneskader etter coronaen?

1

Ja, med ca. 10 % CO2-fanatikere i befolkningen, er det sannsynlig at disse til slutt vil kunne samle seg både i en påtalemyndighet og i en dommerstand samtidig, og komme til en fullstendig sinnssyk avgjørelse i en rettssak. Da får man håpe at samfunnet virkelig blir oppmerksom på den faren CO2-fanatikere representerer, både overfor de grønne plantene deres sykdom vil kunne utrydde, og i hverdagslivet generelt. Det blir omtrent som når det stormer i media og man kan lese om manges frustrasjoner, deres forslag fremsatt i affekt må ofte tas med en klype salt, hvilket langt på vei må gjelde også her.

1

En god ide for norske komuner for å skaffe seg penger.
Kanskje med tilbakevirkende kraft. Var det ikke noe som ble ødelagt av bresmeltingen i Norge fra 1930 til 1960, da svært mange breer gikk tilbake? Og bør ikke turistene få kompensasjon nå for at det blir lengre å gå for å komme opp i isen? De "grønne" blir ivrige når de ser hvilken melkeku oljefondet kan bli.

1

Derson en virkelig skal hente ut store penger gjelder det å saksøke president Biden og den amerikanske stat.

Det er vel rett tidspunkt nå, når Biden presser på for å øke oljeproduksjon og få mye mer bensin og diesel ut på markedet. Prisene er blitt for høye, slik at tilbudet må bli høyere.

1
Laster...