Miljø og Klima

Grubles

Ta vare på klimaet

Dessverre er ikke alle like interessert i å bidra til et godt klima, eller de er usikre på hva de kan gjøre. Her kan man lese både hva som er bra for klimaet, hva man ikke bør gjøre, samt konsekvensene av å fortsette på den veien mange feilaktig har valgt, nemlig å ikke ta vare på klimaet:

I motsetning til hva mange mennesker tror, er menneskeskapte CO2-utslipp faktisk gunstig for isbjørner, som slipper å tilbakelegge lange strekninger for å finne åpne råker hvor de kan jakte på seler, og de behøver ikke å spise like mye for å holde varmen, altså en vinn-vinn-situasjon. Slik er det faktisk over hele linja: Store CO2-utslipp gir stor vekst for de grønne plantene, slik at dyrene kan sitte under trekronene og kjøle seg ned, noe som kun er mulig fordi de har mye mat og ikke behøver å jakte over lange avstander. Trærne vil også skygge for vannet i elvene, som ellers ville ha fordampet. Planktonet i havet vil florere og mate de små fiskene, hvilket vil gagne hele næringskjeden. Dyrene på landjorden vil gresse og bli mange, og menneskene og dyrene vil oppfylle Jorden. Det vi her beskriver, er en verden av overflod, mye lik Edens hage, altså et paradis på Jorden.

Men så, ikke ulikt det som skjedde etter at Eva bet i syndens eple, har CO2-fanatikerne skapt en energikrise og et helvete for både mennesker, dyr og planter, og må ta skylden for mesteparten av alt ondt som vil ramme planeten vår frem til neste istid: Da vil fornuftige mennesker forsøke å forhindre skadevirkningene av istiden ved å slippe ut så mye CO2 i atmosfæren de bare kan – og hvis dagens CO2-fanatikere tar seg nær av å bli skjelt ut, er det likevel lite mot hvordan de vil bli forbannet opp og ned av menneskene i fremtiden. Dagens CO2-tiltak er så gale at man kun kan formode én ting, nemlig at de skyldige må være CO2-fanatikere.

Dersom man har spørsmål etter å ha lest dette, kan følgende lenker være nyttige:

https://vgd.no/t/Politikk-Norsk/2004546-advarsel-politikken-styres-av-co2-fanatisme

https://vgd.no/t/Politikk-Norsk/2004605-spark-dem-ut

1
7 svar

Uten å ta stilling til årsaken til oppvarmingen, lurer jeg på hvorfor det ikke er mere isbjørn lengre sør. Hvor det er varmere og mindre is. Om den trives så godt med det, mener jeg.

Lite stykke å gå gjennom Russland, men den kunne bosette seg i Grong f. eks. Gnafse elg og lokale dansaband. Mager kost ville bare være bra når den ikke trengte så tykt spekklag. Den kunne kjøle seg ned i Namsen om det ble for varmt om sommeren. Sikkert bra for turistnæringen også - vinn, vinn mao.

3

Det beste er at vi dør, så belaster vi ikke klima og kloden. Enig?
Vi er jo stort sett til pest og plage på denne kula.

1

Dommen over dagens samfunn er helt klar: Vi lever i et samfunn styrt av CO2-fanatikere. Eksempelvis forteller ungdom på nyhetene hva vi kan og ikke kan gjøre hvis vi skal oppnå klimamålene. Det er videre klart at klimamålene er noe CO2-fanatikere har rottet seg sammen om og lurt særdeles godtroende politikere til å stjele penger fra fellesskapet for å støtte, noe de fleste er helt imot, men de har aldri fått sjansen til å bli hørt. CO2-fanatisme er selvsagt en psykisk sykdom, noe de selv burde forstå, det er helt unormalt å glede seg over å drepe de grønne plantene og dermed gi livet på Jorden vesentlig dårligere betingelser enn det hadde fortjent. Det eneste vi kan gjøre nå, er å omgå CO2-fanatikerne, for det er visst ikke stuerent å si dem imot. Ja det er de gale som har det godt, ingen tvil om det.

1

Lignende innlegg

Vitenskap audunbolseth Siste svar

"Hjerne-skruer" 1

Inpulsivitet er som en skive ost uten brød. Man blir aldri mett. En vis mann sier aldri at han er vis. Det er derfor han kalles vis. Fortiden er et produkt av fremtiden. Et barn har ingen tids...
1
3 svar

Våtere og villere?

Det konstateres at klimaendringene nå er over oss for fullt også i Norge (MDG-hold, SV-hold m.fl.). Og vi som i en del år nå er blitt tutet ørene fulle fra div. forskerhold, og ikke minst politisk ho...
1
35 svar

Dumme forskere.

Så 2 idioter på tv.En påsto at antarktisk var på størrelse med texas x2,Det er jo på størrelse med Canada. En annen var bekymret over at Grønland skulle forsvinne.Vet de ikke at det er land under både...
1
2 svar
Laster...