Uten å ta stilling til årsaken til oppvarmingen, lurer jeg på hvorfor det ikke er mere isbjørn lengre sør. Hvor det er varmere og mindre is. Om den trives så godt med det, mener jeg.

Lite stykke å gå gjennom Russland, men den kunne bosette seg i Grong f. eks. Gnafse elg og lokale dansaband. Mager kost ville bare være bra når den ikke trengte så tykt spekklag. Den kunne kjøle seg ned i Namsen om det ble for varmt om sommeren. Sikkert bra for turistnæringen også - vinn, vinn mao.

3

Det beste er at vi dør, så belaster vi ikke klima og kloden. Enig?
Vi er jo stort sett til pest og plage på denne kula.

1

Dommen over dagens samfunn er helt klar: Vi lever i et samfunn styrt av CO2-fanatikere. Eksempelvis forteller ungdom på nyhetene hva vi kan og ikke kan gjøre hvis vi skal oppnå klimamålene. Det er videre klart at klimamålene er noe CO2-fanatikere har rottet seg sammen om og lurt særdeles godtroende politikere til å stjele penger fra fellesskapet for å støtte, noe de fleste er helt imot, men de har aldri fått sjansen til å bli hørt. CO2-fanatisme er selvsagt en psykisk sykdom, noe de selv burde forstå, det er helt unormalt å glede seg over å drepe de grønne plantene og dermed gi livet på Jorden vesentlig dårligere betingelser enn det hadde fortjent. Det eneste vi kan gjøre nå, er å omgå CO2-fanatikerne, for det er visst ikke stuerent å si dem imot. Ja det er de gale som har det godt, ingen tvil om det.

1
Laster...