Nye VGD er lansert! Mer informasjon
Bilde
Bilde

Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

4 følgere

Bilde

aIseboy

"Nummeret du ringer er ikke i bruk"

Kjøpte en Xplora mobilklokke til unge håpefulle i dag. Lasted ned app, la inn meg selv som administrator, deretter mammaen som med-administrator og deretter resten av slekta på kontaktlista.

App fungerer fint. Klokka kan spores og jeg kan sende chat-meldinger fra min mobil.

Men jeg får ikke ringt klokka. Jeg får i stedet beskjed om at telefonnumme...

1
0 kommentarer

Hvilke 5 apper har brukt mest mobildata hos deg?

Ja jeg lurte på hvile 5 apper på mobilen din som har brukt mest mobildata inneværende måned.

Her er min liste

1. GolfTV 2. Storytel 3. Programvareoppdatering 4. Samsung internet 5. Facebook

1
0 kommentarer
Bilde

Eivinder

Dumtelefoner og utfasing av 3G

Er det noen som vet hvordan utfasing av 3G påvirker en Nokia 100? Jeg klarer ikke finne ut av det, og kan ikke så mye om det rent tekniske ved ikke-smarttelefoner.

1
1 kommentarer
Bilde

Poke

Slette bankkort fra å vises i Google Pay app

Har slettet bankkort-info i Google Play for kun å bruke ett bankkort i Google Pay, men det "gamle" bankkortet vises fortsatt når jeg åpner Google Pay-appen sammen med det nye bankkortet.

Finnes det en måte å fjerne bankkortet fra å vises når jeg åpner appen?

Det eneste man kan gjøre er kun å legge til kort, ikke fjerne gamle kort fra å vises.

Noen ...

1
2 kommentarer

Æ, Ø og Å på mobiltelefonen

Jeg har en mobiltelefon Samsung GT-B2710. Når jeg skal skrive sms hvor bokstavene Æ, Ø, Å hører med så får jeg ikke opp disse, men det kommer et tall i stedet for. Så nå lurer jeg på hva jeg må gjøre for å få skrive disse bokstavene. Takk for hjelp.

1
1 kommentarer
Bilde

brunbamse

Hvordan få frem varsler (SMS) på Garmin Venu?

Har satt opp ny klokke, men den viser ikke SMS. Har gitt alt av tillatelser og forstår ikke hvorfor ikke den vil vise. Noen tips???

1
1 kommentarer
Bilde

Dypdykk

Chromecast og Huawei

Jeg kjøpte en chromecast til poden i julegave. Han har en Huawai-telefon, og jeg klarer ikke å finne Google Home-appen i AppGallery. Er det rett og slett slik at det ikke er mulig å caste fra en Huawei-telefon?

1
2 kommentarer
Bilde

eriklar

Snapchat

Usikker om hvor jeg skulle spillere. Men jeg lurer på hvorfor noen får en blå prikk over bitmojien når jeg ser på noen i snapkartet? Når jeg er nederst til venstre og den a andre er nederst til høyre så har den andre noen ganger en blå prikk over bitmojien sin.

1
0 kommentarer
Bilde

pooo

Glemt passord på Huawei Mate 20 PRO

Hvordan/hvor får man åpnet en mobil som er hos rette eier - uten å sette den tilbake til fabrikkinnstillingene (som vil medføre at alle data går tapt)?

1
2 kommentarer
Bilde

fargerik

nvidia shield TV pro

Har jeg kjøpt noe som er for vanskelig for meg å bruke? Jeg har kjøpt to samsung smart-TV, og to Nvidia superdingser.

Det rare er at de ikke virker. Det er sikkert jeg som gjør noe feil, men hva i himmelens navn gjør jeg feil? Selv om de er totalt i wifi- sone, får jeg melding om at de ikke har wifi.

Jeg får ikke sett på TV. Datamaskinen og nvidiad...

1
5 kommentarer
Bilde

hotstepper

Mye bilder på iPhone lagret - negativt?

Hei

Har en iPhone7 med ca 15-20 000 bilder på samt videoklipp.

Mappen Bilder tar ca 31GB av telefonens totale lagringsplass på 128GB

Noen med peiling her som kan si noe om dette påvirker ytelsen, treghet etc på telefonen noe nevneverdig? I hvilken grad?

1
1 kommentarer
Bilde

hotstepper

Sikkerhetskopi av iPhone, bilder også med her?

Hei

Jeg har ca 15.000 bilder på min iPhone. Vil i utgangspunktet ikke ha disse på macen i tillegg, har derfor ikke PÅ icloud bildedeling eller deling av min bildestrøm fra iPhonen til macen.

MEN jeg er jo selvsagt livredd for å f eks miste telefonen og at alt skal gå tapt. Jeg har derfor på automatisk sikkerhetskopi av hele telefonen via funksjone...

1
0 kommentarer
Bilde

birthe

Hvordan laste ned mp3 på iPod touch

Hei!

Jeg har en iPod, og finner ikke ut av hvordan jeg lager en "eple"ID for å laste ned musikk. Er det mulig at noen kan sende disse til meg på e-post (bruker hotmail) og evt. gjøre dette for meg? Her er sangene, klarer ikke å finne ut av hvordan jeg legger ved Youtube-lenker heller så dem må dere finne selv! :)

Dont matter av Akon

Bad day av Alvi...

1
0 kommentarer
Bilde

StudentenM

Studie om digitale taleassistenter

Jeg søker etter respondenter til en internett-basert spørreundersøkelse i forbindelse med masteroppgaven min i MSc Digital Marketing ved Oxford Brookes University.

Spørreundersøkelsen omhandler Nordmenns bruk og holdninger til virtuelle intelligente taleassistenter (f.eks. iPhones Siri, Google Assistant o.l.) og formålet er å avdekke implikasjoner ...

1
2 kommentarer
Bilde

Mitral

Talesøk på Huawei YP5 (ikke kompatibel med Google)

Pappa har kjøpt seg en Huawei YP5. Problemet med YP5 er at den ikke er kompatibel med Google, så Vipps blant annet kan man ikke ha på telefonen. Uansett, appen han savner mest er Google sin stemmesøk til nettleseren. Hvor han kan lese opp det han vil Google. Noen som vet om det finnes noe tilsvarende til en Huawei YP5 jeg kan laste ned til han som ...

1
0 kommentarer
Bilde

JCDenton

Sony Xperia 1 II

Har nettopp kjøpt meg denne og lurer på hvordan jeg skal kopiere over bilder etc fra den gamle mobilen som er en samsung S10+. Har installert xperia transfer mobile på min gamle men når jeg prøver å installere den på min xperia 1 så sier play butikk at appen ikke er kompatibel med enheten... Hvordan skal jeg da få kopiert over fra min gamle mobil. ...

1
2 kommentarer
Bilde

Solvgutt1

Nektes bruk av "åpent kjøp" grunnet skade

Jeg kjøpte for en stund siden en mobiltelefon fra Telenor gjennom SWAP. I dette kjøpet ligger det et "60 dagers åpent kjøp". Cirka en måned etter at jeg mottok mobilen fikk jeg beskjed fra min nye arbeidsplass og at de ordner en jobbtelefon. Jeg valgte derfor å levere mobiltelefonen jeg kjøpte tilbake i henhold til vilkårene i "åpent kjøp".

Jeg had...

1
4 kommentarer
Bilde

JOlsen

Må lade veldig ofte.

Er det normalt å må lade ny mobil en gang i døgnet? Kjøpt for to dager siden. Samsung Galaxy A 41. Slått av alt som kan spare strøm-.

1
2 kommentarer
Bilde

nadajan

Barbermaskin

Noe sted å etterlyse en god barbermaskin annet sted enn her?

1
2 kommentarer
Bilde

MrPets

Ødelagt hjem-knapp på iPhone 6S

Fikk en iPhone 6 fra en kompis med et problem, hjem-knappen er løs og responderer ikke. Nå har jeg kommet til en plass hvor jeg tilsynelatende ikke kommer videre - etter at jeg oppgraderte OSet og kjørte inn sikkerhetskopien må jeg trykke på start for å fullføre, noe jeg altså ikke får gjort. Forslag til hvordan dette kan løses uten bytte av hjem-k...

1
2 kommentarer
Neste side

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Film

Film

Laster...