Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvor kan jeg skaffe Nokia 6230i-deksel?

Jeg har hatt en Nokia 6230i siden denne modellen kom ut, og er fornøyd med den, og den fungerer som den skal. Jeg akter å bruke den i mange år til.

Imidlertid har telefonen en kraftig svakhet; det sølv"lakkerte" dekselet er av meget laber kvalitet, og fargen har skallet av flere steder, og dette bare grunnet "lommeskade", altså at den har gnisset når jeg har gått. Jeg liker ikke slike skavanker på min telefon, og er derfor på leting etter et nytt deksel, da dette er skiftbart.

Spørsmålet er altså; hvor kan jeg få tak i et rimelig deksel til denne telefonen? Jeg kan tenke meg at Nokia-sjappen på Byporten har det, men denne butikken er infamøs for sine høye priser, så jeg unngår den så mye som mulig.

På forhånd takk, Nixon.

1
7 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

jallamygel

1

NextBest

deler@anovo.no

---------- - Vi får se da veit du ;) NextBest

1

hjobbels

Lite trolig at deksel har voldsomt varierende priser hos de forskjellige mobilbutikkene. Slikt koster ikke stort uansett. Jeg vil også tro at lavpriskjeder som Ølkjøp og Expert fører slike varer.

1

Nixon

hjobbels skrev: "Jeg vil også tro at lavpriskjeder som Ølkjøp og Expert fører slike varer."

Man skulle tro det, men akk. Jeg finner ingen kontantbetalingsbaserte steder der dette kan skaffes, men jeg får smyge videre på diverse kjøpesentra og teknologiutsalg til jeg finner det.

1

futureline

Skulle du ha muligheten til å kjøpe på nett, så er http://www.mytrendyphone.dk/shop/frontpage.html ett godt valg, og de leverer ganske raskt og billig. Har selv kjøpt til 6230i der, og det var ganske grei pris, ca 150, litt avhengig av modellen man ønsker. De har i tillegg mye deler til telefonen, som taster og innvendig ramme osv...

1

Kent

Prøvd ebay?

1

Nixon

Nei, men jeg hadde i første omgang håpet å unngå ventetiden og kredittbehovet dette innebærer.

1

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Film

Film

Laster...