Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Keyboard til HTC Touch

Er som de fleste litt irritert over størrelsen på tastene i tastaturet på HTC Touch, og er ute etter et som gjør det mulig å bruke fingrene. Vet at disse finnes, men litt på hvor dette kan lastes ned. Noen som vet?

1
5 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

fragment

Phone Pad fungerer fint hos meg. Krever naturligvis litt tilvenning, men slik er det jo med det meste.

1

DogbertITkonsulent

Ta en titt på denne tråden: http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=777130

Personlig syns jeg Spb Full Screen Keyboard føles bedre, men dessverre har det ikke norske tegn eller norsk T9 ordliste.

HTC Phone Pad har begge delene, og fungerer flott.

1

DogbertITkonsulent

Spb Full Screen Keyboard koster også rundet $10, mens HTC Phone Pad er gratis.

1

kermit

Konge! Takk for tips. Lastet ned Phone Pad, og den ser meget bra ut. Fungerer utmerket til meldinger og den slags, men har et lite problem: Når jeg skal skrive inn navnet på den jeg skal sende til, altså kontakten, så kommer ikke alternativene frem når jeg trykker på forbokstaven for eksempel. Noen som har forslag til hva som skal gjøres?

1

fragment

Jeg skriver inn deler av eller hele navnet, og så sletter jeg en bokstav eller to igjen (bakfra). Da kommer kontaktene opp. Dette er i alle fall den metoden jeg bruker, mulig det kan gjøres på en annen måte.

1

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Film

Film

Laster...