Kjøpte Samsung Galaxy 3 og et trådløst par øretelefoner JABRA HAL02 til tefonen. Kobbles via blåtann og fungerer også som hansfree for tlf samtaler. Særdeles strålende fornøyd med hele pakka. :-)

Kanarimann

1

Kan knapt huske når jeg kjøpte elektronikk sist. Må være min ZTE Blade mobiltelefon for et år siden eller så.

1

Jeg kjøpt meg en HTC Titan sist. Spent på om 4,7 tommers skjerm klarer å få meg til å like touchtelefoner eller om jeg er tilbake på BlackBerry før det har gått en måned.

1

1 Samsung galaxy s S 36 mp3 spiller (36 indikerer at den har 3,6 '' skjerm) den ser ut som en Samsung galaxy young telefon,men er en ren spiller,man kan laste ned fra youtube i mp4 via wifi,gå på spoty,skrive tekst osv,(men ikke ringe seff) + masse flere gjøremål.

2 et sett med beats headsett,dette er bare woaw i hifi klassen.

3 en liten batteri drevet ''Insigna'' forsterker mellom spilleren og headsettet som vikelig river ut det siste trøkket på lyden--kan ikke beskrives--må bare oppleves:))

4 en st støvsuger av merket Bosch

5 en brødrister av tvilsom (eller ukjent) fabrikat,men foreløbig funker den.

6 en microbølge ovn fra Kenwood

ja det var sant,noen dager senere kjøpte jeg en skriver/scanner fra Canon til 400 spenn,jepp er fornøyd med alt her jeg,enn så lenge:))

NB- neste blir full HD tv,hvet ikke hvilket merke enda,men minst 42'':))

1
ferrek [sitat…] Eer du fornøyd etter en måneds tid bruk?

Ja, er i grunn det. Jeg savner nok tastaturet fra BlackBerry litt innimellom, men til gjengjeld er skjermen stor og god, operativsystemet langt mer moderne og den føles veldig lett å bruke. Batteritiden er heller ikke så verst, men utvalget av apps føles veldig begrenset når man skimter til iOS og Android selvsagt.

Storfornøyd!

1

Bestilte meg en hvit HTC One X idag, får se hvordan den faller i smak. Galaxy SIII ble vurdert bort pga Touchwiz.

1

Har kjøpt meg en en galaxy S2, og et par hvite Beats. Fornøyd med de tingene ;)

1

Kjøpte meg en Nokia 808 Pureview og er storfornøyd. Verdens beste kameratelefon gir meg utrolig fine bilder nå som jeg er på ferie. Samtidig har den mange funksjoner som fremdeles er vanskelig, om ikke umulig å finne i en og samme telefon.

-MicroHDMI

-USB on the go

-FM sender

-CD kvalitet mikrofon opptak

-Dolby Digital Plus

-DLNA

-VPN

-NFC

-Fullverdig bluetooth

-Masse nyttige apps fremdeles, men langt fra like mye som Android/iOS

-Helt utrolig bra gratis GPS

-Bra integrert sosialt nettverk, email, og kalender.

Har sikkert klart å utelate noe. Kommer sikkert til å switche til Android i fremtiden (ca. 3 år, om ikke lenger. Vil nok ta laaaang tid før andre når klarer å konkurrere i kamera department. N8 har fremdeles ikke blitt slått. Windows Phone utgår for min del.) siden Nokia har drept alle open source prosjekter. Hvis Jolla mobile klarer å levere en sterk Meego telefon så er det mulig jeg går for den i stedet.

1

Kjøpte meg nye IPAD for et par mnd siden, hadde bare en jobb-IPAD før.

1
ferrek Hvordan er førsteinntrykket utover at den er gigantisk? Fungerer det med størrelsen, eller er den bare uhåndterlig?

Har dessverre ikke fått tid til å svare tidligere. Er på sjøen med litt sporadisk nettilgang..

Førsteinntrykket var at jeg hadde tatt meg vann over hodet hva gjaldt å ha en telefon som var for stor til å håndteres med én hånd, men det gikk seg til etter noen dager. Nå syns jeg telefonen er helt super. Særlig skjermstørrelsen er veldig fin, som var hovedgrunnen til at jeg kjøpte den. Nå syns jeg min gamle S2 og ikke minst Iphone er små og kronglete å bruke med sine "knøttsmå" skjermer. Det er rart hva man blir vant til. Skal sies at det er vanskelig å nå helt til motsatt ende av skjermen når man holder telefonen med én hånd, men det er ikke noe som irriterer meg veldig. Det har imidlertid hendt at jeg har mistet telefonen mens jeg har dratt ned rullemenyen for å slå på f.eks. wifi..

I går var jeg innom en Medimax-butikk i Kiel for å se om de hadde Galaxy Tab inne. Tittet rundt et hjørne hvor mobiltelefonene står og så en Samsung stå utstilt. Syns ikke den virket noe stor i det hele tatt, og tok meg selv i å tenke at det var en S2 på utstilling - men etter et sekund oppdaget jeg at det faktisk var en Note. Størrelsen er altså ikke noe jeg tenker over lenger, men merker jo at den er litt iøyenfallende hos andre. "I alle dager...er det der en mobil eller et sånt nettbrett?" får jeg ofte høre.

Siden jeg har tilbrakt de siste ukene til sjøs med mye roaming og generelt dårlig dekning har jeg ikke merket så mye til det jeg leser om i tester at batteriet skal være så bra. Det suger strøm når man veksler mellom norsk, svensk, dansk, tysk og satelittnett flere ganger i døgnet. Men laderen er veldig rask. Har ikke tatt tiden på det, men det føles som om den lades langt fortere enn S2 med sin originallader.

Alt i alt er jeg storfornøyd med Note. Typisk nok ser jeg at oppfølgeren er på plass om bare et par uker, men det får nå være sånn. Kjøper meg sikkert den etter hvert, klarer ikke å gå ned i skjermstørrelse nå.

For å holde meg til trådens tema har jeg også kjøpt meg et par Sennheiser hodetelefoner og ørepropper til bruk på trening.

1
ferrek [sitat…] Bra å høre! Jeg valgte og ikke gå for Note denne gangen, ikke så mye pga størrelsen som Touchwiz. Endte opp med One X i stedet, foreløpig fornøyd.

Touchwiz er ikke noe jeg irriterer meg særlig over. Enten det, eller så har jeg bare blitt vant til Samsungs menyer. Husker jeg savnet Sense veldig da jeg byttet fra HTC..

Skal for øvrig nevnes at jeg kom hjem fra jobb i dag og fant frem S2'en min litt for første gang siden jeg kjøpte Note. Den føltes jammen liten og hendig i forhold.. Tror jeg lander på den konklusjonen at Note er en telefon jeg er veldig fornøyd med, men den er og blir for spesielt interesserte.

1
FredPerry Touchwiz er ikke noe jeg irriterer meg særlig over. Enten det, eller så har jeg bare blitt vant til Samsungs menyer. Husker jeg savnet Sense veldig da jeg byttet fra HTC.. Skal for...

Touchwiz er ikke noe jeg irriterer meg særlig over.

Irriterer meg ikke veldig jeg heller, men designet ble jeg fort lei kontra stock Android og Sense 4.x. Tror dog neste telefon fort kan bli en Note "II". Om det ikke skulle bli en WP8-telefon.

1
ferrek [sitat…] Irriterer meg ikke veldig jeg heller, men designet ble jeg fort lei kontra stock Android og Sense 4.x. Tror dog neste telefon fort kan bli en Note "II". Om det ikke skulle...

Tror dog neste telefon fort kan bli en Note "II". Om det ikke skulle bli en WP8-telefon.

Har veldig lyst til å prøve Windows-telefon når de nye kommer på markedet. Var nær ved å kjøpe Nokia Lumia 900, men den ble jo plutselig totalt utdatert.

1
Laster...