Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg har da Spotify og lignende lastet ned på mobilen. Men hvis jeg er ute og skal bruke den, må jeg bruke mobildata for å høre musikken, da det ikke er nett. Men er det en plass jeg kan lagre musikk som jeg har på mobilen, og høre på det uten å bruke nett eller kostbar mobildata ? Og hvorfra skal jeg lagre denne musikken ? Er altså ute etter en "lagringsboks" som jeg kan lagre musikk på mobilens harddisk.

1
15 svar

15 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fargerik

Hva slags telefon har du?

Last ned en app dersom telefonen ikke allerede har en musikkspiller installert, det finnes flere musikkspillere.

Har du Spotify premium, er løsningen her.

Jeg lagrer all musikken i SD-kortet. Kopierer fra datamaskinen til SD-kortet.

2

merterje

Jeg har en Sony og en HTC mobiltelefon, ganske vanlig mobil, midt på treet, og grei å ha. Hvis jeg skal laste ned fra Spotify, må jeg vel betale ? Men det høres interessant ut med å laste ned fra PCen til mobilens SD-kort, men her er jeg helt blank. Hvordan gjør jeg det ? og trengs det noe slags "konverter/omformer" eller app på mobilen ? Og hva er best å laste ned fra fra PCen ?

1

fargerik

Skal du lage offline-spotify-spillelister, må du betale. Vil du kopiere gratis fra Spotify, må du bruke en av disse "streaming"-opptakerne, som funker som en kassettspiller og tar opp det du hører på i sanntid, og lagrer det som f. eks. MP3.

Kobler du telefonen til datamaskinens USB, vil telefonen komme opp som en stasjon i filbehandling, da kan du åpne den, lage en mappe på telefonen eller telefonens minnekort og kopiere musikken fra datamaskinen til telefonen. Dra-og-slipp. Eller du kan bare ta ut SD-kortet og sette det i en kortleser (adapter) eller rett i maskinen dersom den har et sted å stikke inn kortet.

Best å laste ned? De lærde strides, men jeg bruker bare MP3.

2

cbx750f85

Jeg har en Sony og en HTC mobiltelefon, ganske vanlig mobil, midt på treet, og grei å ha. Hvis jeg skal laste ned fra Spotify, må jeg vel betale ?

Jeg har Tidal, som jo er sånn ca det samme som Spotify.

Titta litt nå, og så jo da at det var en gratisversjon som gjorde at du ikke kunne laste ned for offline avspilling.

Min personlige mening er at dette er nå så gode tjenester at det er verdt å betale for det, for da kan du ta med deg all verdens av musikk hvor du hen vil, og det da til en veldig god pris. Sparer deg også for veldig mye "trøbbel" og mellomledd.

1

cbx750f85

Jeg lagrer all musikken i SD-kortet. Kopierer fra datamaskinen til SD-kortet.

Og hva har du brukt for å få musikken inn på PC-en ? Kopiert inn fra CD-er du har eller lastet med med utorrent eller lignende?

1

fargerik

Jeg druknet i CD-plater og vinyl, og fant på å kopiere alt til data`n og pakke dem ned. Dermed har jeg ganske mye mp3-musikk i et bibliotek å velge mellom og mindre rot i stua. Derfra er det jo enkelt å kopiere dette.

Har også noe som kalles "Streaming Audio Recorder" som kan ta opp lyden fra internettradio, You tube eller annet som blir spilt gjennom datamaskinen og lagre det i f. eks. MP3-format.

Det er flere slike opptakere å laste ned. Det jeg har brukt tar litt tid, siden man kopierer i sanntid. Men det er jo greit å bruke det og kopiere dersom man likevel sitter og lytter til musikk.

Når det er på harddisken, er det jo bare å sette minnekortet i maskinen eller en kortadapter og dra og slippe.

Det er også veldig smart å lage en backup av et slikt bibliotek på en ekstern harddisk når man har lagt mye arbeid i å bygge det opp, for å ikke miste alt når datamaskinen kræsjer eller lynet slår ned.

1

fargerik

...jeg ble sittende her med brasiliansk pop på strømmeradio :-)

Ganske kuuult

1

fargerik

sist jeg skulle reise langt, hadde jeg fryktelig mange timer i fly.

Da satte jeg på en favoritt-non-stop musikk-kanal på internett, og lot opptakeren gå og kopiere åtte timer radio.

To ganger gjorde jeg dette, og kopierte alt til et SD-kort.

Det var greit å ha på langtur, bare timesvis med radio jeg ikke hadde hørt før.

1

fargerik

Og du kan altså ta opp alt som spilles med datamaskinens lydkort. Spotify, internettradio, lydfiler fra Youtube, og du kan også koble til platespilleren og ta opp vinylplater.

1

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Film

Film

Laster...