Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har jeg kjøpt noe som er for vanskelig for meg å bruke? Jeg har kjøpt to samsung smart-TV, og to Nvidia superdingser.

Det rare er at de ikke virker. Det er sikkert jeg som gjør noe feil, men hva i himmelens navn gjør jeg feil? Selv om de er totalt i wifi- sone, får jeg melding om at de ikke har wifi.

Jeg får ikke sett på TV. Datamaskinen og nvidiadingsen står 2 meter fra hverandre. Superføkkingsdingsene som kostet nesten to og et halvt tusen kroner pr. stk virker ikke. Jeg kan lett og ubesværet se TV på datamaskinen, mens den spliitter nye Nvidia TV suprpro megadings ikke virker.

Nå har jeg klødd meg en del i hodet i kveld, men ingen ting av det jeg gjør ser ut til å få dingsen til å virke. Derfor har jeg slått av både TV og dings og ruslet rundt og telt til ti noen ganger. Kan noen gi meg et tips? Hva gjør jeg feil, hva er det jeg ikke vet?

For ordens skyld....jeg vet at det virker. Guttungen satte dem opp, det har virket, og nå virker det ikke lengre. De har mistet IP- adresse og har ikke nettverk, selv om ruteren står 3 meter unna. HJELP!!!!!

Jeg er noen ganger høy og mørk og erklærer at bruksanvisninger er for pingler. I denne pakka følger det ikke med noen bruksanvisning.

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

fargerik

breaking news. Jeg plugget inn helvetesdingsen og slo den på og plutselig virker den. Hva FAEN skjer, a?

2

Komann

Åssen funker den? Hva bruker du den hovedsaklig til?

1

fargerik

Nå fungerer begge to 100% som de skal. Det tok bare litt tid å lære seg å bruke dem. Kona og jeg ser ofte på forskjellige ting, derfor er det blitt to TV`er i huset. Men det er kun streaming som er tema. Forskjellige TV-kanaler, youtube, Netflix og noe annet.

Helt nødvendig tilbehør er trådløst tastatur og mus. Den lille fjernkontrollen som følger med bruker jeg bare til skrolling og talestyring.

1

petterG

Har du prøvd å finne noe her?

1

fargerik

Nei, men takk for tipset. Her er det bare å holde hodet kaldt og se om ting har en løsning. Jeg har som mål i livet å ikke klikke i vinkel og knuse ting....men det var nære ved tidligere i dag.... Skal puste dypt og ta det trinn for trinn. Det er liksom et prestisjenederlag å måtte tilkalle barna for å få det opp å gå ;-)

(puster dypt og rolig men føler at det koker litt i knotten)

Jeg er åpen for å bytte to slike mot en Rickenbacker bassgitar.

1

Lignende temaer

Bilde

Data og Internett

Data og Internett

Bilde

Datahjelp

Datahjelp

Bilde

Elbil

Elbil-forum

Bilde

Foto og video

Foto og video

Bilde

Film

Film

Laster...