Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

selv ikke nå klarer Nokia å imponere meg. En 7210 med litt endret design og et kamera. En billigtelefon med design hentet fra SE T600, og personifiseringselement (sette i bilde i bakdekselet) hentet fra Panasonic. 6100 er jo designmessig også ganske lik en SE (R600).

Så kan vi ta et viktig element i telefonene: minnet. Leste spesifikasjonene på Nokias sider. Minnet (på tre kvart megabyte, 725 kilobyte) skal deles mellom ringetoner, kalender, meldinger, bilder, javaapplikasjonene og telefonbok! Spesielt med 7250 kan vel dette bli et irritasjonsmoment deluxe... Aner meg at det kan bli ganske trangt om plassen. Verden er jo ikke bare et ytre. Det er jo tross alt også noe som er inni telefonene. Tipper de fleste ser på det ytre når de ser disse telefonene, og driter i det som er inni. Er i allefall det jeg har inntrykk av etter å ha hørt reaksjonene på disse lanseringene.

Alt i alt så er det jo ingen revolusjonerende nyheter i disse lanseringene. Og det er jo ennå ei stund til telefonene kommer. Tror heller jeg går for en Siemens S55 når den kommer. Hvis jeg finner på at jeg må ha meg ny telefon.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Datahjelp Oslogg123 Siste svar

Duger denne?

Må kjøpe ny laptop da den gamle har passert 5 år og dermed tar kvelden når som helst. Brukes bare til surfing, men bruker å ha flere nettlesere og faner oppe samtidig. Kom over denne på Power. Noen er...
1
6 svar
Laster...