Mobiltelefoner

Zabelguy

Det er noe fokk med SIM kortet eller telefonen mi

Etter at jeg var så fornuftig å bytta fra Telenor til NetCom så begynte mobilen min å fokke seg. Har aldri før hatt problemer med dette: Når jeg sender meldinger og når beskjeden "Meldingen er sendt" kommer opp, kan mobilen henge seg helt opp, så jeg må ta ut bateriet for å få den til å funke igjen. Når jeg snakker med noen, så får jeg alltid beskjeden "Kortfeil" og får sånne stygge pipelyder i øret, før personen i andre enden forsvinner. Er jævlig iriterende. Stakk innom Klar Svar, og de sa at jeg sansynligvis måtte oppdatere softwaren.

Litt snodig at dette problemet dukket opp akkurat da jeg skifta operatør og fikk nytt SIM kort. Når jeg bruker SIM kortet i en annen telefon jeg har (min mor's gamle, som ble brukt med NetCom kort før), så funker det uten problemos.

Han tosken på Klart Svar sa at jeg gratis fikk oppgradert softwaren til en sån mobilshappe i en gate like ved. Da jeg dro dit, skulle de faen meg ha penger for det og, fordi mobilen var over ett år.

Dessuten sa han nissen hos Klart Svar at problemet heller brukte å dukke opp når det var NetCom folk som bytta til Telenor, fordi Telenor sine SIM kort er tynnere enn NetCom's, så derfor ligger de ikke rolig på plassen sin.

Har en liten misstanke om at det er kortet som liksom ikke "passer" i telefonen min (en Siemens S35i). Mulig at det ligger løst.

Noen som har peil?

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Det er riktig som du sier, at kortet ligger løst. Dette er fordi Sim kortene er blitt smalere siden S35i var ny.

Ta kontakt med Siemens og de gir deg en ny kort holder :-)

1
dolby Det er riktig som du sier, at kortet ligger løst. Dette er fordi Sim kortene er blitt smalere siden S35i var ny. Ta kontakt med Siemens og de gir deg en ny kort holder :-)

Rart at dette nesten alltid skjer når jeg snakker i telefonen da...enda jeg har prøvd å sitte helt rolig å uten å røre på telefonen. Den kan til og med få "Kortfeil" når den har ligget rolig på bordet. Men takk, får prøve det du sier. Det forrige SIM kortet jeg hadde er jo over 1 år nå.

1

Lignende innlegg

Intel Core i7-6700K

Hei. Har en stasjonær pc med Intel Core i7-6700K, som ikke støttes av win 11. noen som hva som skjer hvis en installerer win 11 på denne? Blir du "bannlyst"fra alle oppdateringer? tpm 2 og sikker opps...
1
1 svar

Hvilemodus

Sliter det mye på pcen (bærbar) at jeg sjelden skrur den av? Men setter den i hvilemodus når jeg ikke bruker den, fra dag til dag (fordi jeg ofte har oppe noen faner).
2
2 svar
Elbil inspector Siste svar

Voltbox = svindel

I disse tider er det tydeligvis fritt frem for økonom-spirer uten teknisk bakgrunn til å tjene raske penger på svindel: https://www.tu.no/artikler/nei-du-far-ikke-lavere-stromregning-ved-a-sette-en-ma...
2
6 svar
Datahjelp Oslogg123 Siste svar

Duger denne?

Må kjøpe ny laptop da den gamle har passert 5 år og dermed tar kvelden når som helst. Brukes bare til surfing, men bruker å ha flere nettlesere og faner oppe samtidig. Kom over denne på Power. Noen er...
1
6 svar
Laster...