Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har gått hen og kjøpt meg en cityshorts (som vi kalte dem på 80-tallet), men er det noen som har tips til hva slags fottøy jeg skal ha til? Støvletter? Pen-sandaler? Pumps? Må ha hæl!

1
8 svar

8 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Hysteria3

Hvordan ser en cityshorts ut?

1

Sanglerke

Jeg ville nok ha latt anledning bestemme hva du velger, for både pumps, støveletter og ballerinasko passer jo til. Og så har d vel noe å si om man er høy eller lav også. Er man lav og velger lave sko til cityshortsen vil nok kanskje d se "klumpete" ut, ser jeg for meg. I hvert fall hvis man har litt legger og lår! :-) Slik føler jeg d for meg selv i hvert fall. Alt i alt vil jeg nok tro at sko med hæler er tingen, for da vil jo føttene se lengre ut også. I år er jo disse korkskoene veldig in da, og sko med hel såle/hæl om jeg kan kalle d d! De vil jo også kanskje være litt mer daligdags enn finere pumps/ finsko. Ellers synes jeg at snørestøveletter er fint til. ( NB! Da til cityshorts som går til knærne..)

1

Ginger1

Hysteria3 skrev: Hvordan ser en cityshorts ut?"

Knelang, litt penere shorts.

1

Thelma_

Espadrillos/sandalar med kilehel til kvardags, og pumps til fest!

1

Smush Parker

Jeg hadde gått for sandaler (m hæl)

#1 Smush Parker

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Mat og Drikke

Mat og Drikke

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Laster...