Mote og Livsstil

ynnory

Glossy leppestift. Lange, lakkerte negler..

Hvorfor male leppene og lakkere neglene? Er det sexy, elegant, moderne...

Jeg synes det kan være knallstilig med en glorete og glossy leppestift. Noen kvinner velger dette. Andre en diskret og matt farge på leppene. Atter andre vil aldri kline slikt på seg.

Og hva er vel mer sexy enn lange og velstelte negler med en iøynefallende lakk. F eks er jo mørk blå metallic utrolig lekkert. Kan med fordel benyttes på både finger og tånegler.

Men, kjære damer. Hårreisende at enkelte av dere lar neglelakken sitte til den begynner å skalle av. Fullstendig turnoff!

Hva mener andre om neglelak og leppestift? Kan alle bruke dette? Også gutter? Hvilke farger foretrekkes? Viktig for den moderne dame å lakkere tåneglene når hun bruker sandaler?

Spiller opp til dans om kvinnens trang til å bruke "maling."

Og ikke minst. Er det greit at menn bruker neglelakk og sminke. Gjerne med enkelte begrunnelser.

2
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

ynnory [Slettet]

Heldigvis er der forskjell på smak og behag, ellers vill alle være like, og det er så kjedeligt.

Selv foretrekker jeg diskret makeup, og avskallet neglelakk er no no det er ikke pent. Men er nok også så praktisk anlagt, at farvet lak på fingre negle er uaktuelt til hverdag.

Men på tå negle oh la la.

1
sanila Heldigvis er der forskjell på smak og behag, ellers vill alle være like, og det er så kjedeligt. Selv foretrekker jeg diskret makeup, og avskallet neglelakk er no no det er ikke pe...

Men på tå negle oh la la.

Finnes det noe mer elegant enn velstelte kvinneføtter en varm sommerdag i lette sandaler og et snev av sexy og elegant neglelakk på undersåttene!

Neppe!

Min venninne, fru Bundy, har skjønt dette for mange år siden! Dessverre velger hun oftest for høye heler og da blir det som kunne vært elegant og helsexy en heller tvilsom affære.

Enkelte unge og godt voksne damer er langt mer elegante i sko de behersker å gå med på en noenlunde normal måte.

Styltegang er sjelden særlig lekkert. Selv om det ser ut til at mange damer mener at dess høyere heler dess mer stilig!

1

Men, kjære damer. Hårreisende at enkelte av dere lar neglelakken sitte til den begynner å skalle av. Fullstendig turnoff!

Det gjør den etter ett døgn. Og jo skarpere farge, desto mer synlig er det.

Å legge neglelakk pent, da spesielt knallfarger, krever sin kvinne (mann). Man må være nøyaktig for at det skal bli bra, og det kan ta opp mot en time å legge en perfekt neglelakk på ti fingre. Dette har de færreste tid til (eller ønsker å prioritere) i det daglige. Det hjelper heller ikke at den gamle lakken må fjernes med aceton, noe som er ganske tøft mot huden som også kommer i kontakt med løsemiddelet. Dette er, med andre ord, ikke noe man har veldig lyst til å drive med daglig.

Men til fest kan det jo være gøy med knallfarget sminke.

Vil også minne om at de fleste (?) ikke setter noen større pris på å ha veldig sexy individer i jobbmiljøet. Det er oftest mer distraherende enn konstruktivt.

1

Ynnory skrev: Er det greit at menn bruker neglelakk og sminke?

- Selvfølgelig. Alle må få gjøre som de selv vil. Men særlig pent er det ikke.

1
ynnory [sitat…] [Slettet]

Hver sin smak. Personlig synes jeg påfugler er flotte skapninger, men mennesker som ser ut som påfugler er ikke helt i min smak. Bedre å se kjedelig ut enn gyselig ut. Men alle må selvfølgelig kle seg som de selv føler seg vel med.

1

Lignende innlegg

Laster...