Mote og Livsstil

Thyra

Gummistøvler er blitt forbruksvare

Alle gummistøvlene mine får veldig fort hull. Ofte varer de ikke mer enn noen måneder. Nå har jeg fått et skikkelig stort hull igjen. Ofte er hullene ganske langt nede, så jeg trenger ikke akkurat å vasse ut på dypt vann for å bli våt.

Jeg kjøper ikke av de aller dyreste merkene. Men et par støvler til 4-500 kroner bør vare en stund, mener jeg. Er det flere som har dette problemet, eller som har noen gode råd?

I "gamle dager" satte vi bot på gummistøvlene, men det ser jeg ingen som gjør lenger. Er det i det hele tatt mulig å få tak i slike lappesaker fortsatt.

1
7 svar

Varer skal ha en vis bruksverdi, og gummestøvler bør holde lengste enn dette.

Ved bare å akseptere den slags støtter man den industri der tjener på folks latskap, og for mye penge.

Og man bidrar til dårligere miljø.

Gå til butikken med varen.

1
sanila Varer skal ha en vis bruksverdi, og gummestøvler bør holde lengste enn dette. Ved bare å akseptere den slags støtter man den industri der tjener på folks latskap, og for mye penge....

Gå til butikken med varen.

Hadde dette skjedd en gang, kunne jeg ha gjort det, forutsatt at jeg fortsatt hadde kviteringen. Men dette skjer gang på gang, jeg kan vel ikke levere tilbake ALLE støvlene jeg kjøper. Er det flere som har samme problemet, eller er det min måte å bruke dem på det er noe galt med?

1
Thyra [sitat…] Hadde dette skjedd en gang, kunne jeg ha gjort det, forutsatt at jeg fortsatt hadde kviteringen. Men dette skjer gang på gang, jeg kan vel ikke levere tilbake ALLE støvlen...

Svar thyra.

Naturligvis kan du det, hvis de går i stykker så fort, har de ikke den bruksverdi de bør ha. Sådan er det bare.

Og at folk akseptere det av ulike grunne, bidrar til mengder av dårlige varer, og det er ikke de arbeidere der produsere dem der tjener på dette.

Men det er jo bra da , at du har råd til nye.

1

Alt etter hva man bruker det til. Jeg husker min tid på lager. Da kom noen med vernesko til 300 kroner. Holdt ca en måneds tid med bruken vi hadde i jobben. Man får hva man betaler for og selvsagt type sko til riktig fot.

1
Laster...