Mote og Livsstil

Thyra

Ankelsokker i ull

Hvor får man kjøpt det? Fant et par i alpakka på et julemarked, men skulle gjerne hatt noen flere. Liker lave sokker (men ikke de aller laveste som bare sklir ned). "Vanlige sokker" har gjerne en stram strikk langt oppe på leggen som både er ubehagelig og som synes veldig godt gjennom tights eller smale bukser. Det finnes rikelig med lave sokker i bomull eller microfiber, men på vinteren er ull å foretrekke. Har sett at det finnes noen på nettet, men hadde vært fint om det også var å få tak i i butikk, så slipper jeg porto, og kan se sokkene med egne øyne før jeg kjøper dem. Det er ikke alltid ting man bestiller på nett er som man forventet ut fra bildet. Noen som har sett slike sokker i butikk, eventuelt hvor?

1
9 svar

Hvor får man kjøpt det?

Sportsbutikker har godt utvalg av ulike merker.

G-Sport, Anton Sport og XXL har ihvertfall ankelsokker i ull.

1
fisto Det skal vel ikke være så lett.-) Håper du kan finne noe brukbart. Mye lettere for meg som bruker vanlige sokker å finne noe i ull.

Det lages jo veldig mange typer ankelsokker, så det er rart at det skal være såpass vanskelig å finne noen i ull. Ser det går an å bestille på nettet, men da kommer jo poroen i tillegg, og jeg gidder ikke å bbestille ti par med en gang når jeg ikke vet om de passer/sitter godt på foten.

1
Laster...