Mote og Livsstil

Lirym

Nytt slips anledning St. Hans

Hallo og god dagen.

Jeg har i anledning St. Hans sett på slips for å pryde bryst i lang tid (ja, over en uke). Jeg skal altså kombinere dette slips med fet kjortel i violet farge med typestoff flannel (80% flannel, 19% cotton). Det viste seg dog i kjent stil at dette var en uhorvelig vanskelig å oppdage, altså slips som passer til denne kjortel.

Men da jeg plutselig "besøkte" Verdens Gang sin avis her på nett, fant jeg den bare rett i fleisen på meg. Var en fette nice Slips med geopard-mønster. Helt shyco. Det var som om Gud sendte en solstråle rett på PC-skjerm og inn på Slips. Problem er nå at jeg ikke vet hvor man får kjøpe slik Slips.

Derfor spør jeg Dere her i Debatten om noen har *tips* til hvor man få kjøpe en slike Slips?

Her en et lenke til farge-bildet http://1.vgc.no/drfront/images/2015/04/19/w=652;h=434;209928.jpg

Finner-lønn betales omgående.

Farvel og adjø for nå.

3
12 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Si meg, er Dette snakk om et utkledningsparty eller hva.

Er Det Geparden du skal være eller er det bare meg

1

Det er vel dette slipset Amazon . Akkurat den butikken sender visst ikke til Norge, men du kan vel spørre, eller bruke Jetcarrier. Og det finns mange andre slips og butikker om du søker på tie cheetah leopard

1

For en flott tråd, Her kan jeg poste mine tanker .

Hva slaks Slips skal Dere ha på 17 mai. Og skal Dere spise is-kake på denne dagen.

— Self tar jeg en rolig feiring efter at det ble full fest i 9. april feiringen i år.

1
Andropov For en flott tråd, Her kan jeg poste mine tanker . Hva slaks Slips skal Dere ha på 17 mai. Og skal Dere spise is-kake på denne dagen. — Self tar jeg en rolig feiring efter at det b...

Hva slaks Slips skal Dere ha på 17 mai.

I år ble det et blått skinnslips fra nittenåttifem. Alderens krav gjorde dessverre sitt til at jeg bare kunne rekonstruere halve hockeysveisen fra den gang. Jeg var likevel et syn for guder, det ble en vakker dag.

2
Andropov For en flott tråd, Her kan jeg poste mine tanker . Hva slaks Slips skal Dere ha på 17 mai. Og skal Dere spise is-kake på denne dagen. — Self tar jeg en rolig feiring efter at det b...

Og skal Dere spise is-kake på denne dagen.

Nok et spørsmål som griper tak i kjernen ved vår eksistens og hele vårt vestlige tankesett. Og svaret er innlysende. Ingen frigjørelsesdag uten iskake.

Hestesko er selvsagt det rette symboltunge iskakevalget når man skal feire krig. Hesteskoens symmetri er og årsaken til dette innlegget. Nå er jeg igjen tilbake på 15K og kan forlate dette jammerdalsforum med fred i sinnet.

Mine avsluttende ord er: Du, Andropov, er Folkets Helt og forumets legende.

3

Lignende innlegg

Laster...