Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Moto Grand Prix

Da var Nicky Hayden ny sammenlagtleder. Ett poeng foran Loris Cappirossi etter at Marco Melandri vant Tyrkia Grand Prix foran Casey Stoner og Nicky Hayden.

1
33 svar

33 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

rubenmail

Det vae fantastisk å se Rossi i slik action igjen. Glem F1 og alt annet når denne mannen kommer på 2 hjul. Vi vel rette en takk til super doktoren som fikk ham frisk.

Blir spennende å se i neste runde.

1

SuperÅge

Det er gøyere å se rossi på ett hjul enn to hjul

1

Rehtakul

rubenmail skrev: Det vae fantastisk å se Rossi i slik action igjen. Glem F1 og alt annet når denne mannen kommer på 2 hjul. Vi vel rette en takk til super doktoren som fikk ham frisk. ---------------

Eh... Har han vært syk??

1

Rehtakul

Catalunia GP...

Uff og uff.. Den masse-crashen der var ikke morsom å se på.. Var godt å høre at ingen av de tre som ble kjørt til sykehuset ble fryktelig alvorlig skadet.. Alvorlig nok, selvsagt, men de kommer ihvertfall tilbake!! Selv om kanskje ikke alle er på plass til Assen neste uke..

Men dette medførte jo en små-interresant vending i sammenlagt-kappløpet da!! Plutselig ikke bare Rossi som har løp der han ikke fikk poeng.. Kan fort jevne ut ting litt dette her.. Men håper virkelig at Capirossi, Melandri og Gibernau kommer tilbake VELDIG fort.. Blir ikke det samme uten de, enda jeg er Rossi fan..

Stygge crasher, som medfører førere på båre og til sykehus vil vi helst ikke ha i denne sporten, gjorde vondt å se på..

Men Rossi's seier var fantastisk likevel!! En skuffet Hayden sa at Rossi bare hadde lekt med han i dag..

Rehtakul

1

Rehtakul

OOOOHHHHH store tragedie!!!

Null poeng til Rossi!! Så en video på motogp.com der de viste hva som skjedde.. En diger flik av dekket løsnet, slo av hele forskjermen på sykkelen.. Snakk om uflaks, han hadde jo akkurat hentet inn Edwards og Hopkins i et sykt tempo.. Hadde nesten pallplassering i lomma..

Huff og huff, håper det går bedre neste gang..

Trist hilsen fra en stooor Rossi-fan...

1

tooommm

et mulig tronskifte på gang i motogp? Dani Pedrosa vinner sin første seier i den store klassen og har tidligere i år vist god klasse. i tillegg har nok han og Hayden de beste syklene og vil profitere på det. fortsatt tidlig i sesongen, men Yamaha må skjerpe seg skal Rossi kunne konkurere med Repsol Honda gutta.

1

SuperÅge

Likte utroli godt det at Rossi fikk 0 poeng. Han hadde tatt tredjeplassen hadde det ikke vært for Michelin

1

tooommm

Valentino Rossi back on top! vinner sin gp seier nr 81 totalt med dagens seier på Mugello banen. og hvilket race det ble. helt fantastisk med skifte av ledelse flere ganger, ville forbikjøringer og stor dramatikk. det er dette som gjør moto gp så mye mer moro enn formel 1.

1

Johnhei

Null poeng IGJEN til Rossi. Må si jeg syns litt synd på han nå. Hadde jo vunnet hvis det ikke hadde vært for motorstopp. Fortjente å vinne i dag syns jeg. Pedrosa valgte en for myk dekkblanding og måtte ta til takke med en 3. plass.

Marco Melandri vant:) Loris Capirossi tok andreplassen, mens Nicky Hayden kun klarte en femteplass. Det betyr at Hayden fortsatt leder i sammendraget, mens Pedrosa, Melandri og Capirossi knapper innpå. Hopkins var oppe og ledet løpet, men klarte ikke å holde tempoet oppe, og gjorde til slutt en førerfeil(bremset alt for sent inn i en sving), og endte på 15. plass.

1

Rehtakul

Ja dette var tragiske greier synes jeg.. men men, er jo lite å gjøre med det nå..

Skjønner godt at det er mange som synes det er bra at det går dårlig for Rossi, han har jo vært enerådende veldig lenge nå.. Hadde liksom vært "greit" til og med for oss Rossi-fans hvis det var at han ikke klarte å holde følge lenger! Men trist når det blir på denne måten, at det er maskineriet som svikter, og ikke føreren!! Både for Rossi og for konkurrentene hans.. Det er jo ingen av de dårlige plasseringene hans som skyldes ham selv!! Han har jo faktisk vist hvem som er best gang på gang denne sesongen også, men desverre uten poeng å vise for seg.. Den oppkjøringen fra 13 til 5 sist gang var jo utrolig imponerende.. Og den ledelsen han hadde på søndag var også rimelig overbevisende.. Men det hjelper jo fint lite å være best i verden når maskineriet svikter!!

Men, her gir vi ikke opp håpet ennå, har fortsatt stor tro på enda en tittel for nr 46!!

Krysser fingrene!!

1

Rehtakul

Jepp.. Men det spørs hvor lenge det varer da, er jo rimelig tett i toppen akkurat nå.. Rossi på 5 er jo "bare" 12 poeng bak Hayden.. Han hadde en dårlig start denne sesongen, men tror ikke vi skal avskrive Rossi helt ennå.. Mesterlig innkjøring han gjorde i Tyrkia.. Her snakker man om å gjøre det beste ut av en dårlig start!!

Tyder på at vi endelig får en spennende sesong i år!! Det er jo bra, for i fjor ble det nesten kjedelig, selv for sånne blod-fans av Rossi som megselv.. Håper selvfølgelig han vinner, men bra han får skikkelig konkurranse!!

Mvh Rehtakul Veets

1

SuperÅge

Når vi kommer inn i Europa, Da kommer Rossi til å vinne MANGE løp.

1

Rehtakul

Det tror jeg også.. Rossi har jo allerede vist hvor sterk han er, både med en sinnsyk oppkjøring i Tyrkia, seier i Quatar, og en forsåvidt bra 14plass på Jerez. At han i det hele tatt klarte å kjøre forbi noen som helst og ta poeng med brukket forhviler og bøyd bakbrems er veldig imponerende..

Så snart de finner ut av chatter-problemene med Yamahaen kommer Rossi garantert sterkt tilbake. Leste nylig at de begynner å få bukt med problemene nå..

Dette blir spennende, men må innrømme at jeg savner Biaggi litt da.. Han er jo egentlig en stor tufs som bare finner på unnskyldninger på hvorfor han ikke vinner, men han skapte i hvertfall litt liv i leiren da.. hehe.. Noen som vet hva han driver med nå? Hørte rykter om SuperBike vm, men det ble tydeligvis ikke noe av..

Mvh Rehtakul

1

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Bil

Bil

Laster...