Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Forskjellene er til dels store, men opplever at racingen er tettere og mere interessant å følge i Indycar.

Joda, de har mye færre mannskaper pr pitstop som tar lengre tid enn i F-1, mye dårligere sikkerhet på banen og i pit, biler som ser ut som overlevninger fra 1980-tallet men kun 2 motorleverandører og dette kan nok gjøre det hele litt jevnere.

Det beste er kanskje at førerne virker å gi hverandre bedre plass, det er færre kollisjoner og kommunikasjonen på radioen (fører/team) er fri for all den sutringen vi opplever i Formel-1 der de til stadighet klager over dekk, bremser uten grunn og «så dere at han presset meg ut i svingen?», etc, etc …

Tror nesten jeg foretrekker Indycar framover med ærlig og tøff racing!

1
10 kommentarer

Kommentarer

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

RoyalGard

Kun F1 her i gården, liker ikke noen annen sport :D

2

Ducks9

Har alltid synes Indycar er mer spennende å se på. Tettere racing, mer bruk av safety car (nå har det blitt mer av det i F1 de seneste årene) forskjellige baner og mer low tech. Er mer som skjer i et Indycar race. Flere insidenser på banen og ikke uvanlig at noe går galt under et pitstop heller.

Fulgt Indycar siden midten av 90 tallet. Stor Penske racing fan her.

2

InsVerderben

Har sett løpet i Barber Grand Prix i Indycar i reprise og stor underholdning! Det er noe fascinerende å følge et felt med så like blier, så tight racing og om enn noe "low-tech" på mange områder!

5 mann på bilen pr pitstop, begrenset også på andre områder, gjegivelsen av radiotrafikken mellom pit/fører låt som hentet ut fra Apollo-ferdene, men likt for alle og i det hele god underholdning.

1

InsVerderben

En annen ting er jo den manglende sikkerheten i Indycar. Grusfeller og dekkbarrierer foran betongvegger er mangelvare og alle reklame- og avstandsskilt er i metall, montert på metallben og plassert tett opp til banen.

Smått galskap og F1 er langt foran også her..!

1

norball

Formel 1 gruser IndyCar på alle mulige måter. Selv Williams (og Ferrari?) ville dominert i IndyCar. Ingenting kan måle seg med F1 rent prestasjonsmessig.

Men IndyCar har estetisk fine biler, de må bare få vekk aerosreenen.

1

annonaki

Formel 1 gruser IndyCar på alle mulige måter

Bortsett fra hvor det virkelig teller for oss som ser på. Nemlig underholdningsverdi.

2

InsVerderben

annonaki: Bortsett fra hvor det virkelig teller for oss som ser på. Nemlig underholdningsverdi."

Godt poeng! Fikk sett søndagens F1 løp i reprise, fikk uforvarende resultatlista og gadd rett og slett ikke å se de siste 20 minuttene. Årets sesong er blitt forutsigbar og kjedelig. Joda, regelbrudd, tidsstraffer, avkjøringer, og safetycar men Merc./Ham. har dominert fullstendig og underholdningsverdien, tight racing og spenning i løp/VM totalt er så godt som fraværende....!

1

InsVerderben

He-he, grusomt design i grunn ;)

Holder med Ducks9: Det er mer racing i Indycar og selv om jeg er fan av og har fulgt F1 i mange år har løpene blitt mer og mer uinteressante, med få unntak.

Har ingen tro på at de store teamene i F1 uten videre ville ha dominert Indycar da det ligger helt andre parametre og regler til grunn. Det er 2 forskjellige verdner, jeg fascineres av nivået, presisjonen og det tekniske i F1 men liker definitivt bedre bestemmelsene i Indycar og noe som jeg tror gjør at den beste føreren vinner og ikke teamet eller bilen.

1

norball

det ligger helt andre parametre og regler til grunn. Det er 2 forskjellige verdner, jeg fascineres av nivået, presisjonen og det tekniske i F1 men liker definitivt bedre bestemmelsene i Indycar og noe som jeg tror gjør at den beste føreren vinner og ikke teamet eller bilen

ja, det er klart. Jeg mente bilene opp mot hverandre.

IndyCar er uansett den mest spennende serien slik F1 har utviklet seg. Mye mer overtaking. Den virker å ha beholdt de litt spinnville strategiene også. Tror det var Indy 500 for noen år siden hvor vinnern gamblet på å gå tom for bensin på den siste runden og rulle i mål.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...