Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette norske talentet fortjener en egen tråd. Etter en noe skuffende debutsesong i Hitech, ser ting meget lovende ut. I høst fikk han muligheten for å teste for det beste teamet i de lavere formel-klassene, Prema, og gjorde det angivelig svært godt på testene. Han kjørte også de avsluttende FREC-løpene nå i desember, og på 8 løp ble det 6 pallplasser, hvorav én seier.

For noen dager siden ble det klart at Hauger skal kjøre for Prema i F3 neste sesong. Han blir lagkamerat med Artur LeClerc, Charles lillebror. Han fortsetter også som Red Bull-junior, men med noe mindre støtte enn tidligere.

Det er utrolig morsomt at Hauger får denne sjansen, og det blir spennende å se hva han kan utrette i det som de siste årene har vært det beste teamet. Dette er en enorm mulighet, og han har nå alle forutsetninger for å kjempe helt i toppen neste sesong. Griper han sjansen nå ligger veien brolagt for F2, hvor blant annet både LeClerc, Gasly, Giovinazzi og Schumacher har kjørt F2/GP2 for Prema ila. de siste fem sesongene.

1
144 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

_Ghost_

En helg over all forventning dette. Imponerende kjørt i dag. Selvsagt bittert med gårsdagen da man trenger alle poengene man kan få i bingo-F3. Men det er god læring, og kan vel tilskrives første løpshelg og første gang med mulighet for seier. Så får man vel tro og håpe at Marko er mer tilgivende for feil som følge av at man er for offensiv enn for defensiv.

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Sport generelt

Sport generelt

Laster...