Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dette norske talentet fortjener en egen tråd. Etter en noe skuffende debutsesong i Hitech, ser ting meget lovende ut. I høst fikk han muligheten for å teste for det beste teamet i de lavere formel-klassene, Prema, og gjorde det angivelig svært godt på testene. Han kjørte også de avsluttende FREC-løpene nå i desember, og på 8 løp ble det 6 pallplasser, hvorav én seier.

For noen dager siden ble det klart at Hauger skal kjøre for Prema i F3 neste sesong. Han blir lagkamerat med Artur LeClerc, Charles lillebror. Han fortsetter også som Red Bull-junior, men med noe mindre støtte enn tidligere.

Det er utrolig morsomt at Hauger får denne sjansen, og det blir spennende å se hva han kan utrette i det som de siste årene har vært det beste teamet. Dette er en enorm mulighet, og han har nå alle forutsetninger for å kjempe helt i toppen neste sesong. Griper han sjansen nå ligger veien brolagt for F2, hvor blant annet både LeClerc, Gasly, Giovinazzi og Schumacher har kjørt F2/GP2 for Prema ila. de siste fem sesongene.

1
144 svar
Trådvisning
Hele diskusjonen

laffano

Hauger tar yttern og er nr 2 nå dæven!

2

Lignende temaer

Bilde

Fotball - Internasjonal

Fotball - Internasjonal

Bilde

OL

OL

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Bil

Bil

Bilde

Sykkel

Sykkel

Laster...